פרוייקט חדש
שלום אנשים!!!
אני עובד על בנייה של זוג מדפיים חדשים ועלה לי רעיון לבנות תיבה רגילה כביכול אבל את הפרונט עליו תפוסים האלמנטים חשבתי להרכיב מפלסטיק שקוף (או את אחד הצדדים)וזה על מנת ליצור משהו חדש מין עיצוב שכזה.
חשבתי גם אולי להוסיף בפנים איזו תאורה צבעונית (משהו עדין)
כמובן שזה מצריך ממני עבודת גימור פנימית וחיצונית טובה לכן אני צריך את עזרתכם בכמה רעיונות:
-איזה בידוד פנימי להכניס(משהו אסטטי) שיראה יפה ויעשה את העבודה
- וחוץ מזה אני לא יודע מבחינה אקוסטית אילו בעיות יכולות לצוץ בסאונד (שילוב בין פלסטיק לעץ)
אני עובד על בנייה של זוג מדפיים חדשים ועלה לי רעיון לבנות תיבה רגילה כביכול אבל את הפרונט עליו תפוסים האלמנטים חשבתי להרכיב מפלסטיק שקוף (או את אחד הצדדים)וזה על מנת ליצור משהו חדש מין עיצוב שכזה.
חשבתי גם אולי להוסיף בפנים איזו תאורה צבעונית (משהו עדין)
כמובן שזה מצריך ממני עבודת גימור פנימית וחיצונית טובה לכן אני צריך את עזרתכם בכמה רעיונות:
-איזה בידוד פנימי להכניס(משהו אסטטי) שיראה יפה ויעשה את העבודה
- וחוץ מזה אני לא יודע מבחינה אקוסטית אילו בעיות יכולות לצוץ בסאונד (שילוב בין פלסטיק לעץ)
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אתה יכול לשלב בפרונט פלטת עץ שקועה שבה יהיו האלמנטים ועליה זכוכית עבה שתתחבר כמו גריל רק שאיפה שהאלמנטים יהיו חורים.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כדי להפוך את הרעיון למוצלח תיצטרך להשקיע הרבה כסף.
הלוח עליו מורכבים האלמנטים הוא חשוב ביותר לאיכות הסאונד הסופית. הוא חייב ליהיות קשיח מאוד מה שעים פלסטיק שקוף יהיה כימעט בילתי אפשרי לעשות. תחשוב שהרכיבים נעים בתוך עצמם ולא מעוגנים היטב. השילדה שלהם גם תנוע...
תחשוב על משהו אחר.
.
הלוח עליו מורכבים האלמנטים הוא חשוב ביותר לאיכות הסאונד הסופית. הוא חייב ליהיות קשיח מאוד מה שעים פלסטיק שקוף יהיה כימעט בילתי אפשרי לעשות. תחשוב שהרכיבים נעים בתוך עצמם ולא מעוגנים היטב. השילדה שלהם גם תנוע...
תחשוב על משהו אחר.
.
- joel
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 227
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
יש לי שני רעיונות עבורך:nkniko כתב: הבעייה שאני מחפש חומר בידוד אקוסטי שיראה טוב לעיין,ועדיין אין....
אתה יכול לדפן את התיבה מבפנים בסונקס. קצת יקר ואני לא בטוח שזה אופטימאלי.
אתה יכול להשתמש בצמר סלעים עטוף ב-"ציפית", איכות הספיגה האקוסטית של הצמר לא תרד אם תצפה אותו בבד. כל בד כמעט יעבוד והאפשרויות האסטטיות רבות.
יואל.
האמת שהפלטה מאוד עבה כנראה אני אשתמש בחצי עובי(יש לי פלטה נוספת)
ובקשר לקאליבר הכל תקין.
למעשה הפרוייקט קצת מתעקב, יש לי בעיית חשמל במסור(מסור שולחני),
אני אצלם את כל השלבים ואעלה לאתר תמונות , חוץ מזה יש לי עוד כמה בעיות שאולי תוכלו לעזור לי:
- מכוון שאני רוצה להתקין בתוך המארז תאורה (אולי אולטרה סגול או משהו כזה),אני צריך לחשוב על על קומבינה כזו שברגע שהרסיבר נדלק,איתו גם התאורה(תאורה 12v)
- מאיפה אפשר להזמין צינורית באס ריפלקס, עד עכשיו השתמשתי בצינורות של אינסטלציה כי הם לא היו נראים לעין(כמובן לפי הפרמטרים)
ובקשר לקאליבר הכל תקין.
למעשה הפרוייקט קצת מתעקב, יש לי בעיית חשמל במסור(מסור שולחני),
אני אצלם את כל השלבים ואעלה לאתר תמונות , חוץ מזה יש לי עוד כמה בעיות שאולי תוכלו לעזור לי:
- מכוון שאני רוצה להתקין בתוך המארז תאורה (אולי אולטרה סגול או משהו כזה),אני צריך לחשוב על על קומבינה כזו שברגע שהרסיבר נדלק,איתו גם התאורה(תאורה 12v)
- מאיפה אפשר להזמין צינורית באס ריפלקס, עד עכשיו השתמשתי בצינורות של אינסטלציה כי הם לא היו נראים לעין(כמובן לפי הפרמטרים)
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
דחוף!!!zy כתב:לדעתי אתה צריך להחליף את ה- מטר/סרגל/קליבר שאיתו מדדת לפני שאתה מתחיל, לאnkniko כתב: העובי של הפלטה מפלסטיק היא 200 מ"מ כך שלדעתי היא חזקה מספיק......
Silence speaks louder than words
לא בטוח שזה יהיה אסטתי כל כך...
מה כבר יהיה לראות: צמר סלעים? קרוסאובר? חוטים?
מעבר לזאת, תאורה ברמקול עלולה לייצר השראה שלא תועיל לו במיוחד...
מעבר לזאת, תאורה ברמקול עלולה לייצר השראה שלא תועיל לו במיוחד...
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
חשבתי על הרעיון שלך לא מעט.
לדעתי אפשר להשיג תוצאה יפה של רמקול שקוף אם מתכננים את התיבה נכון (ללא שימוש בסיבים כמו צמר סלעים וכו')
ראיתי לא מעט רמקולים שקופים וברובם אין כלום בפנים.
לגבי הקרוס אם הוא בנוי בצורה אסטטית אז למה שלא יראו אותו? או לשים אותו חיצוני.
לגבי התאורה, שימוש בקטודה קרה (כמו של מארזי מחשב, או לדים לא צריכה ליצור בעיה.)
בנוגע לצינור, אפשר בלא הרבה כסף לבקש מחרט שיכין משהו ממתכת.
לדעתי אפשר להשיג תוצאה יפה של רמקול שקוף אם מתכננים את התיבה נכון (ללא שימוש בסיבים כמו צמר סלעים וכו')
ראיתי לא מעט רמקולים שקופים וברובם אין כלום בפנים.
לגבי הקרוס אם הוא בנוי בצורה אסטטית אז למה שלא יראו אותו? או לשים אותו חיצוני.
לגבי התאורה, שימוש בקטודה קרה (כמו של מארזי מחשב, או לדים לא צריכה ליצור בעיה.)
בנוגע לצינור, אפשר בלא הרבה כסף לבקש מחרט שיכין משהו ממתכת.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
אז קודם תודה על הרעיונות!!!
דבר שני הוא שבניתי רמקולים כבר והגעתי לתוצאה טובה מאוד מבחינת הגימור והסאונד
השתמשתי בעבר באלמנטים וקרוס של פירלס דנמרק שישבו במחסן אני חושב יותר מ10 שנים(אגב הם טובים כמו פעם).
סך הכל אני רוצה לעלות רמה מבחינת עיצוב ולעשות משהו מסובך יותר ויפה
דבר שני הוא שבניתי רמקולים כבר והגעתי לתוצאה טובה מאוד מבחינת הגימור והסאונד
השתמשתי בעבר באלמנטים וקרוס של פירלס דנמרק שישבו במחסן אני חושב יותר מ10 שנים(אגב הם טובים כמו פעם).
סך הכל אני רוצה לעלות רמה מבחינת עיצוב ולעשות משהו מסובך יותר ויפה
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
רעיון יפה,גם אני חשבתי על שילוב זכוכית ועץ פעם.InbarHovav כתב:אתה יכול לשלב בפרונט פלטת עץ שקועה שבה יהיו האלמנטים ועליה זכוכית עבה שתתחבר כמו גריל רק שאיפה שהאלמנטים יהיו חורים....
ז"א החזית תיהיה מעץ אגוז/מייפל ועליה זכוכית בצבע חום בהיר .
יתרה מזאת,אפילו הלבשה כזאת של עץ אגוז ועליה זכוכית בצבע זהבהב יכולה להוסיף המון יופי לכל פאוור משעמם.

') javascript:emoticon('
')