שלט מומלץ sting tv.
זה סבבה
https://www.aliexpress.com/item/2017-Ba ... 0.0.wincoY
במידה ואתה קונה את הדגם עם המיקרופון, הוא לא ממש עובד לי עם הסטרימר של שיאומי. כמה פעמים עבד בסדר, ואח"כ לא ממש הצלחתי להפעיל את המקרופון.
חוץ מזה הוא סבבה לגמרי, וזה נוח שיש לו גם כמה מקשי IR שניתן לתכנת
https://www.aliexpress.com/item/2017-Ba ... 0.0.wincoY
במידה ואתה קונה את הדגם עם המיקרופון, הוא לא ממש עובד לי עם הסטרימר של שיאומי. כמה פעמים עבד בסדר, ואח"כ לא ממש הצלחתי להפעיל את המקרופון.
חוץ מזה הוא סבבה לגמרי, וזה נוח שיש לו גם כמה מקשי IR שניתן לתכנת
האם השלט המומלץ מתפקד עם החיצים על הממשק של סטינג באופן מלא או שהעבודה היא עם העכבר האלחוטי?
אם זה עם העכבר האלחוטי אז גם ה - Rii7 וגם ה - Neo A2 Lite של Minix עובדים מצויין אבל זה לא נוח ומהיר.
השלט המקורי של Xiaomi Mi Box גם עובד ללא בעיות.
אם זה עם העכבר האלחוטי אז גם ה - Rii7 וגם ה - Neo A2 Lite של Minix עובדים מצויין אבל זה לא נוח ומהיר.
השלט המקורי של Xiaomi Mi Box גם עובד ללא בעיות.
עם ה - Mi Box גם עם השלט המקורי זז ימינה ושמאלה.
כנראה שתחת AndroidTVמימוש השלט שונה.
תחת Androidאין תגובה ללחצני ימינה ושמאלה וזה מה שמהווה בעיה בהתקנים כגון ה - Minix.
האם השלט הזה עובד למשהו עם סטינג תחת Android?
כנראה שתחת AndroidTVמימוש השלט שונה.
תחת Androidאין תגובה ללחצני ימינה ושמאלה וזה מה שמהווה בעיה בהתקנים כגון ה - Minix.
האם השלט הזה עובד למשהו עם סטינג תחת Android?
מישהו ניסה להתקין גרסת Android על מכשיר AndriodTV?
אולי זה הפתרון כי אולי היוא יספר כמכשיר אנדרואיד ואז המגבלות של כמויות יעלמו לחלוטין.
זה אומר שמהמכשיר הרביעי מתקינים גרסה אחרת וזה יעבוד עד שהם יציעו פתרון לטלוויזיות LG וסמסונג.
אולי זה הפתרון כי אולי היוא יספר כמכשיר אנדרואיד ואז המגבלות של כמויות יעלמו לחלוטין.
זה אומר שמהמכשיר הרביעי מתקינים גרסה אחרת וזה יעבוד עד שהם יציעו פתרון לטלוויזיות LG וסמסונג.
הללויה.
אתמול יצאה גרסה חדשה שלסטנג ל - AndroidTV. היא עובדת על ה - Minix Neo U1 כולל השלט.
יש קצת איטיות בתגובת השלט אבל מצד שני זה עובד ולא צירך יותר לשלם הרבה כסף.
גם המספרים עובדים כך שאם רוצים שלט נוח חותר בהחלט השלט הזה עשוי לעשות את העבודה.
גם השלט של הטלוויזיה שלי עם CEC מאופשר עובד על ה - Minix.
השלט של הטלוויזיה עובד לא בצורה מלאה אבל סביר. חץ מעלה מחליף ערוץ רק המספרים לא עושים כלום.
אתמול יצאה גרסה חדשה שלסטנג ל - AndroidTV. היא עובדת על ה - Minix Neo U1 כולל השלט.
גם המספרים עובדים כך שאם רוצים שלט נוח חותר בהחלט השלט הזה עשוי לעשות את העבודה.
השלט של הטלוויזיה עובד לא בצורה מלאה אבל סביר. חץ מעלה מחליף ערוץ רק המספרים לא עושים כלום.
- YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
לא יצאה אתמול שום גירסה חדשה. חבל שאתה מטעה סתם.niraviry כתב:הללויה.
השלט של הטלוויזיה עובד לא בצורה מלאה אבל סביר. חץ מעלה מחליף ערוץ רק המספרים לא עושים כלום....
תלוי על איזו מערכת. על אנדרואיד הגרסה היא מסוף אוקטובר. על AndroidTV היא מ 2018 היא חתומה כ 1/1/2018 כמדומני אבל תאריך העדכון היה אתמול באפליקציות שלי היה כנראה עדכון אוטומטי.
גם בשירות התלוננתי על בעיות ושאלו אותי אם זה היה חזר בשבוע האחרון.
לפני שבועיים זה לא עבד.
זה רק עניין של שלט סביר.
גם בשירות התלוננתי על בעיות ושאלו אותי אם זה היה חזר בשבוע האחרון.
לפני שבועיים זה לא עבד.
זה רק עניין של שלט סביר.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
@yarko
·
קיבלתי את השלט היום אבל אני לא מצליח ללמד אותו. הוא לא מגיב כמו בהנחיות הכתובות.
לחיצה ארוכה על TV מהבהב מהר. עוזב, נשאר אדום קבוע.
אם אני בוחר לחצן צבע ועוזב הוא מהבהב לאט
אם אני לוחץ על השלט של הטלוויזיה לא קורה כלום, ממשיך להבהב לאט
בדקתי על מספר שלטים.
כך זה אצלך?
·
קיבלתי את השלט היום אבל אני לא מצליח ללמד אותו. הוא לא מגיב כמו בהנחיות הכתובות.
לחיצה ארוכה על TV מהבהב מהר. עוזב, נשאר אדום קבוע.
אם אני בוחר לחצן צבע ועוזב הוא מהבהב לאט
אם אני לוחץ על השלט של הטלוויזיה לא קורה כלום, ממשיך להבהב לאט
בדקתי על מספר שלטים.
כך זה אצלך?
@yaronkle
אם אני זוכר נכון, לחיצה ארוכה על TV עד שמתחיל להבהב (מהר או לאט, כבר לא זוכר), לחיצה על הכפתור בשלט במקורי (להציב אותם ממש אחד מול השני). כשהלחיצה נקלטה, צריך לבחור כפתור (אחד מה 4 הצבעוניים למטה או האדום למעלה), ואז שוב על TV כדי שישמר.
אם אני זוכר נכון, לחיצה ארוכה על TV עד שמתחיל להבהב (מהר או לאט, כבר לא זוכר), לחיצה על הכפתור בשלט במקורי (להציב אותם ממש אחד מול השני). כשהלחיצה נקלטה, צריך לבחור כפתור (אחד מה 4 הצבעוניים למטה או האדום למעלה), ואז שוב על TV כדי שישמר.