היי,
אשמח לעזרתכם בהמלצה על טלוויזיה כאשר המרחק מהעין של בסלון עומד על 2.7 מטר.
65 אינץ' יכול להיות גדול מדי ?
בכל מקרה, אודה לכם על המלצות על טלוויזיה בתקציב של 8-9K. (מתבלט אם כדי להשקיע על ה OLED קצת יותר)
שימושים: XBOX , סרטים, נטפליקס וכו'
תודה רבה!!
המלצה בקניית טלוויזיה - 65' - תקציב 8-9K.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20179
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Jewbear
·
בהחלט לא גדול מדי.
אבל כמובן שרצוי מאד שרוב התכנים יהיו באיכות HD לפחות.
בתקציב שלך ככל הנראה תכנס X900E בייבוא אישי.
עוד אפשר ללכת על MU8000 או MU9000.
כמובן שאם אתה יכול למתוח את התקציב ולקחת את ה-OLED, היא תהיה עדיפה על כל השאר ברשימה הנ"ל.
·
בהחלט לא גדול מדי.
אבל כמובן שרצוי מאד שרוב התכנים יהיו באיכות HD לפחות.
בתקציב שלך ככל הנראה תכנס X900E בייבוא אישי.
עוד אפשר ללכת על MU8000 או MU9000.
כמובן שאם אתה יכול למתוח את התקציב ולקחת את ה-OLED, היא תהיה עדיפה על כל השאר ברשימה הנ"ל.
נצל"ש
היי,
רוצה לנצל את השרשור כדי לשאול לגבי מרחק צפיה.
אני נמצא בדיוק במצב שלך, הן מבחינת תקציב והן מבחינת גודל טלויזיה שאני רוצה..
הרוחב של הסלון שלי קיר לקיר הוא 3.20, אבל כמובן שיש ספה ומזנון ולכן המרחק מצטמצם לבערך 2.60, אפילו קצת פחות (מדדתי ממרכז הספה עד למרכז המזנון.. מקווה שכך צריך למדוד). מתלבט מאד אם לקנות 65 או 55. הדגם שאני מתעניין בו הוא MU8000.
נראה שהיום עדיין אין מספיק תכני 4K כדי לנצל את כל היכולות של הטלויזיה, ולכן רוב הצפיה שלי תיהיה בתכנים FULL HD, בעיקר סדרות טלויזיה וסרטים, וגם שימוש במחשב (משחקים, אינטרנט). אני ממש חושש שאני אראה פיקסלים מרוחים בגלל ה- upscaling והמרחק הקרוב יחסית.
מה דעתכם?
רוצה לנצל את השרשור כדי לשאול לגבי מרחק צפיה.
אני נמצא בדיוק במצב שלך, הן מבחינת תקציב והן מבחינת גודל טלויזיה שאני רוצה..
הרוחב של הסלון שלי קיר לקיר הוא 3.20, אבל כמובן שיש ספה ומזנון ולכן המרחק מצטמצם לבערך 2.60, אפילו קצת פחות (מדדתי ממרכז הספה עד למרכז המזנון.. מקווה שכך צריך למדוד). מתלבט מאד אם לקנות 65 או 55. הדגם שאני מתעניין בו הוא MU8000.
נראה שהיום עדיין אין מספיק תכני 4K כדי לנצל את כל היכולות של הטלויזיה, ולכן רוב הצפיה שלי תיהיה בתכנים FULL HD, בעיקר סדרות טלויזיה וסרטים, וגם שימוש במחשב (משחקים, אינטרנט). אני ממש חושש שאני אראה פיקסלים מרוחים בגלל ה- upscaling והמרחק הקרוב יחסית.
מה דעתכם?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20179
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
"65 אם התקציב מאפשר.