חיבור לNETWORK נוסף בבית מבלי לנתק את הראשון
יש לי רשת ביתית שעובדת רגיל נקרא לה HOME.
בנוסף יש לי רכיב בבית שמגיע עם ROUTER ויוצר רשת משלו ולא נכלל בWIFI של הבית נקרא לרשת הזאת DEVICE
על מנת להיכנס לDEVICE אני צריך לנתק את הWIFI הביתי מהמכשיר שממנו אני רוצה לגשת לDEVICE ולכן אני יכול להתחבר לרכיב הנ"ל רק מתוך הבית
על מנת להתגבר על זה חשבתי להתקין VM על המחשב שהוא יהיה עם גושה לDEVICE באופן קבוע ואז דרך teamViewer אני אוכל לגשת מרחוק לרשת אבל זה נראה לי OVERKILL לשטות הזאת
האם יש אפשרות אחרת?!?!
בנוסף יש לי רכיב בבית שמגיע עם ROUTER ויוצר רשת משלו ולא נכלל בWIFI של הבית נקרא לרשת הזאת DEVICE
על מנת להיכנס לDEVICE אני צריך לנתק את הWIFI הביתי מהמכשיר שממנו אני רוצה לגשת לDEVICE ולכן אני יכול להתחבר לרכיב הנ"ל רק מתוך הבית
על מנת להתגבר על זה חשבתי להתקין VM על המחשב שהוא יהיה עם גושה לDEVICE באופן קבוע ואז דרך teamViewer אני אוכל לגשת מרחוק לרשת אבל זה נראה לי OVERKILL לשטות הזאת
האם יש אפשרות אחרת?!?!
יש לי תאורת לד מיוחדת שנשלטת דרך בקר. לבקר הזה מחובר רכיב wifi כדי לשלוט בגווני וזמני התאורה.
על מנת להיכנס לדף ההגדרות של התאורה צריך להתחבר לרשת הייעודית כלומר לא ניתן לגשת להגדרות מהרשת הביתית. ולכן כאשר אני מחוץ לבית ורחוק מטווח הקליטה של הרשת הייעודית של התאורה איני יכול לגשת אליה.
על מנת להיכנס לדף ההגדרות של התאורה צריך להתחבר לרשת הייעודית כלומר לא ניתן לגשת להגדרות מהרשת הביתית. ולכן כאשר אני מחוץ לבית ורחוק מטווח הקליטה של הרשת הייעודית של התאורה איני יכול לגשת אליה.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
תבדוק שוב במדריך שלו. קשה לי להאמין שאין שום אפשרות לגרום לו להתחבר ל-Wifi קיים במקום לייצר Wifi משלו, אבל אם זה אכן המצב אז אין מנוס משימוש במחשב (או VM) כלשהו שיהיה מחובר לשתי הרשתות בו זמנית.ofird כתב:יש לי תאורת לד מיוחדת שנשלטת דרך בקר. לבקר הזה מחובר רכיב wifi כדי לשלוט בגווני וזמני התאורה.
על מנת להיכנס לדף ההגדרות של התאורה צריך להתחבר לרשת הייעודית כלומר לא ניתן לגשת להגדרות מהרשת הביתית. ולכן כאשר אני מחוץ לבית ורחוק מטווח הקליטה של הרשת הייעודית של התאורה איני יכול לגשת אליה....
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
שתי הרשתות הן WiFi ?
או שמחשב אחד מחובר קווית (ויש לו כרטיס רשת אלחוטי בנוסף) והרכיב מחובר ב WiFi ?
או שמחשב אחד מחובר קווית (ויש לו כרטיס רשת אלחוטי בנוסף) והרכיב מחובר ב WiFi ?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אם יש לך שתי רשתות WIFI אין לך דרך להיות מחובר לשתיהן בו-זמנית אלא אם תתקין שני כרטיסי רשת. תוכל לקנות כרטיס WIFI שמתחבר ל-USB ולהגדיר אותו שיתחבר לרשת השנייה...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- Borderline1
- חבר מביא חבר

הרעיון שלך מסובך
vm זה לא קל
למיטב ידיעתי המוגבלת ה- vm לא מאפשר לך להשתמש במשאב אחד פעמיים בעת ובעונה אחת.
עם שני כרטיסי רשת אלחוטיים אתה תוכל בשליטה מרחוק דרך רשת אחת (דרך כרטיס אחד) להתחבר לרשת השניה בכרטיס השני
vm זה לא קל
למיטב ידיעתי המוגבלת ה- vm לא מאפשר לך להשתמש במשאב אחד פעמיים בעת ובעונה אחת.
עם שני כרטיסי רשת אלחוטיים אתה תוכל בשליטה מרחוק דרך רשת אחת (דרך כרטיס אחד) להתחבר לרשת השניה בכרטיס השני
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
בהחלט. רק צריך לוודא ששתי הרשתות מקצות כתובות IP בטווח שונה כדי שלא תהיה התנגשות.ofird כתב:אם למחשב יש שני כרטיסי רשת אז אפשר להתחבר לשניהם בו זמנית?...
- Borderline1
- חבר מביא חבר

סליחה על ההתפרצות, ולא צריך לגשר??
או להגדיר משהו נוסף?
רק להפריד בין טווחי ה-ip
הרי שאנסה לגשת לכתובת ip ספציפית איך תבחר דרך הגישה- אם מוגדר שרת dhcp ברשת אחת כשאנ רוצה לגשת לאחרת?
או להגדיר משהו נוסף?
רק להפריד בין טווחי ה-ip
הרי שאנסה לגשת לכתובת ip ספציפית איך תבחר דרך הגישה- אם מוגדר שרת dhcp ברשת אחת כשאנ רוצה לגשת לאחרת?