מחפש ראוטר שמצטיין בתדר ה2.4GHZ שלו
מחפש ראוטר חזק בעיקר בתדר 2.4GHZ
-
1OrenBen-Moshe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
אין לי צורך בתדר 5GHZ בעיקר בגלל שאנחנו בישראל ומה לעשות שפה בונים בתים מבטון וקירות עבים ולא מקורות עץ וקרטונים כמו בארה"ב.
מהיר וטווח קליטה ארוך
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
תדע שה-2.4GHz מושפע מעוד אלמנטים רבים כי כמעט כל התקשורת הביתית האל-חוטית היא בתחום הזה (טלפונים אלחוטיים, בלוטוט, מיקרוגל ועוד...). זה נכון שהטווח שלו בד"כ גדול יותר, כאן גם טמונה בעיית השכנים שלך - אתה מקבל גם הפרעות מהם.
דווקא הייתרון ב-5GHz הוא שהפרעות מהשכנים כמעט שאין ומדובר על ערוצים יותר פנויים.
אז נכון שהטווח קצר יותר, ובשביל זה יש פתרונות של נקודת גישה או Mesh. ההמלצה שלי - תתחיל עם אחד חזק וטוב (למשל TP-LINK Archer C7 או C9, או Netgear R7000) ותבדוק. תופתע לגלות שלמרות קירות בלוקים במיקום נכון של הראוטר הכיסוי בתוך הדירה ב-5GHz יכול להיות טוב מאד.
דווקא הייתרון ב-5GHz הוא שהפרעות מהשכנים כמעט שאין ומדובר על ערוצים יותר פנויים.
אז נכון שהטווח קצר יותר, ובשביל זה יש פתרונות של נקודת גישה או Mesh. ההמלצה שלי - תתחיל עם אחד חזק וטוב (למשל TP-LINK Archer C7 או C9, או Netgear R7000) ותבדוק. תופתע לגלות שלמרות קירות בלוקים במיקום נכון של הראוטר הכיסוי בתוך הדירה ב-5GHz יכול להיות טוב מאד.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!