אלטרנטיבות למערכת רמקולים + רסיבר עקב אילוץ זוגי...
שלום חברים.. שאלה.
יש לי כרגע בסלון רסיבר של דנון בן 10-12 שנים + 5.1 רמקולים של Wharfedale.
הרמקולים די גדולים (הקדמיים בגודל של 80x25, האחוריים 30x20 ועוד סנטר בגודל של 45x20 ובתוספת סאב לא קטן)
אינני אודיופיל במיוחד והמערכת הקיימת מספקת את צרכיי לגמרי.
אלא מה... עקב שיפוץ ושינוי שאנו עורכים בסלון, אשתי היקרה לוחצת עלי להעיף את כל הרמקולים הנוכחיים מהסלון לגמרי ולהסתפק ברמקולים קטנים או מקרן קול.
שאלתי... האם קיימים פתרון שיאפשר לי להתפשר עם זוגתי היקרה מבלי להתפשר על איכות הסאונד.
המערכת משמשת להאזנה למוסיקה + סרטים.
תודה!
יש לי כרגע בסלון רסיבר של דנון בן 10-12 שנים + 5.1 רמקולים של Wharfedale.
הרמקולים די גדולים (הקדמיים בגודל של 80x25, האחוריים 30x20 ועוד סנטר בגודל של 45x20 ובתוספת סאב לא קטן)
אינני אודיופיל במיוחד והמערכת הקיימת מספקת את צרכיי לגמרי.
אלא מה... עקב שיפוץ ושינוי שאנו עורכים בסלון, אשתי היקרה לוחצת עלי להעיף את כל הרמקולים הנוכחיים מהסלון לגמרי ולהסתפק ברמקולים קטנים או מקרן קול.
שאלתי... האם קיימים פתרון שיאפשר לי להתפשר עם זוגתי היקרה מבלי להתפשר על איכות הסאונד.
המערכת משמשת להאזנה למוסיקה + סרטים.
תודה!
ה Kef LS50 רעיון מצויין באמת כי הם רהיט בפני עצמו..
השאלה אבל אם היא מתנגדת לכל רמקול או לרמקולים כפי שהם נתפסים אצלה מבחינה ויזואלית.. כי אם מחפשים רמקולים שנראים "אחרת" יש דברים ממש יפים שיכולים להזריק צבע לסלון ..
למשל ה LS50 מגעים במגוון ממש יפה של צבעים ומהודרות מיוחדות מידי פעם .. או Scandyna Drop שרצים בשוק כבר כמה שנים.
האם גם מהרסיבר צריך להפרד ? כי אותו אפשר להסתיק בתוך ארון/מזנון וכו'
השאלה אבל אם היא מתנגדת לכל רמקול או לרמקולים כפי שהם נתפסים אצלה מבחינה ויזואלית.. כי אם מחפשים רמקולים שנראים "אחרת" יש דברים ממש יפים שיכולים להזריק צבע לסלון ..
למשל ה LS50 מגעים במגוון ממש יפה של צבעים ומהודרות מיוחדות מידי פעם .. או Scandyna Drop שרצים בשוק כבר כמה שנים.
האם גם מהרסיבר צריך להפרד ? כי אותו אפשר להסתיק בתוך ארון/מזנון וכו'
מקרן קול - תלוי גם במבנה הסלון אבל בכלליות צריך לשלם הרבה כדי להגיע למה שרמקולים רגילים יכולים לעשות במחיר נמוך יותר
לוויניים - יש מצויינים .. אבל הטובים לרב לא ממש קטנים ואתה תרצה לשדך להם סאב. ל KEF יש סדרות מוצלחות ונעימות לעיין
אם אתה יכול להתפרע במחיר תציץ על Bang & Olufsen BeoSound Shape .. וגם אם לא זה קונספט מעניין להכיר
לוויניים - יש מצויינים .. אבל הטובים לרב לא ממש קטנים ואתה תרצה לשדך להם סאב. ל KEF יש סדרות מוצלחות ונעימות לעיין
אם אתה יכול להתפרע במחיר תציץ על Bang & Olufsen BeoSound Shape .. וגם אם לא זה קונספט מעניין להכיר
נסה לבדוק גם neat lola שגם מגיעים ברבה צבעים וגם קטנטנים. גם המחיר אטרקטיבי.
אם גם לגודל שכזה לא תהיה הבנה, סאטליטיים באים בחשבון?
אחרי שהתרגלת למערכת מלאה יהיה לך קשה לרדת לסאונד בר... זה פשוט שדרוג של הרמקול של הטלוויזיה.
קח בחשבון שככל שהרמקולים יותר קטנים ככה הנחיצות בסאב עולה... זה כן אפשר?
אם גם לגודל שכזה לא תהיה הבנה, סאטליטיים באים בחשבון?
אחרי שהתרגלת למערכת מלאה יהיה לך קשה לרדת לסאונד בר... זה פשוט שדרוג של הרמקול של הטלוויזיה.
קח בחשבון שככל שהרמקולים יותר קטנים ככה הנחיצות בסאב עולה... זה כן אפשר?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
בהחלט קיים פתרון שיאפשר להתפשר.amir77a כתב:שאלתי... האם קיימים פתרון שיאפשר לי להתפשר עם זוגתי היקרה מבלי להתפשר על איכות הסאונד.
המערכת משמשת להאזנה למוסיקה + סרטים....
אבל אין קסמים.
כל פתרון של סאונדבר או סט לוויניים, סביר שיהיה פחות טוב ממה שיש לך.
אז התשובה שלי היא שכנראה, ההתפשרות עם זוגתך תגרור התפשרות באיכות הסאונד.
במיוחד במוזיקה.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7650
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
אכן.amir77a כתב:מבאס........
תציע לה שאת הסלון תשאיר לך, ושאר הבית שתעצב איך שהיא רוצה. לדעתי פשרה מצוינת.
זה כבר נהיה מגיפה עם ההנהלות האלה, זה נראה כבר כמו מתקפה מתוכננת, מה קרה ש 99% מהן פיתחו תיעוב אובססיבי לגבי הרמקולים של בני הזוג ?
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1063 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
·צודק מסכים עם כל מילה שלך,mulder כתב:אכן.......
תציע לה שאת הסלון תשאיר לך, ושאר הבית שתעצב איך שהיא רוצה. לדעתי פשרה מצוינת.
זה כבר נהיה מגיפה עם ההנהלות האלה, זה נראה כבר כמו מתקפה מתוכננת, מה קרה ש 99% מהן פיתחו תיעוב אובססיבי לגבי הרמקולים של בני הזוג ?...
בלי קשר לפותח השירשור ולהגבלות שלו מבחינת ההנהלה...
רוב האנשים פה שיש להם בעיות עם ההנהלה, מתפשרים על סאונד גרוע
ביותר רק לטובת האשה... אבל מה עם הגבר? איפה העקרונות שלו?
ואיפה התחביב שלו?
עם כל הכבוד צריך לדעת לשים לזה סוף, צריך לדעת להיות גבר אבל גבר עם בייצים (סליחה על הביטוי) ופשוט לעמוד על זה, שכן יהיה בסלון
מגבר/רסיבר, רמקולים, אם התקציב נותן אז גדולים (כמובן אם גודל הסלון מאפשר) סנטר, סב ולא איזה קופסה קטנה כי האשה לא אוהבת!!
לפחות זוג סראונדים ואם מתאפשר אז אפילו 7.2.4, 7.1 5.1, בקיצור מכל טוב...
חברים אז מה אם האשה לא אוהבת, לא צריך להיות "פודל", להפך האשה
ברגע שהיא רואה שאתה "מציית" חופשי! זה הסוף שלך מכל הבחינות
ואתה הופך להיות ה "אשה" בבית רק חסר חצאית ואתה על תקן אשה
להפך הזוגיות אמורה להיות שונה לגמריי
ואני חושב שאם הגבר הוא גבר עם עקרונות ועומד על שלו
בצורה יפה ומכובדת כמובן עם סבלנות ודבקות במטרה
יכול להגיע לאחלה הסכמות עם בת הזוגה, ולתת לה להבין
שגם אנחנו רוצים להנות במשך הערבים סופי שבוע חגים וכו מעבר
לבילויים שלנו הפרטים עם החברים הקבועים וכו'
גם לי לא קל עם האשה... אבל בדרך מסויימת הכנסתי אותה לענינים
המצב הגיע עד כדי שהסלון כבר שייך לי, כלומר כל התכנון של ה סוויט ספוט נקודות ישיבה סידור הספה והרמקולים בסלון, ושידה שיש בה דיי הרבה אלקטרוניקה שחלק ממנה זה פאוור מטורף, מעמדים לקדמיים,
משטח יעודי לסב (שאגב איך שהראתי לה ממש התלהבה)... בקיצור גם אישתי חשבה שהסלון שלה יראה עם כל מיני חפצי נוי שישבו להם על המזנון.. נו אתם יודעים מה זה נשים...אבל זה לא קרה, אגב כיום אישתי ממש מתחברת לסלון המודרני שיש לנו בבית
בקיצור תתחילו גם לעבוד על זה ותראו אם זה זורם לכיון בריא
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7399
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
אף פעםלא היה לי את הבעיה הזאת לא אם הרמקולים של פירלס הראשונים שלי אם אתם זוכרים הם היו גובה מטר עשרים ואחר כך אם הוורפידייל והיום אם המוניטור מאסס היא לא התערבה אף פעם כי זה לא מעניין אותה גם אתם יכולים הסלון הוא שלנו
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
מסכים בסה"כ עם המסר...
לכן מחפש את דרך הביניים בכדי שכולם יהיו מרוצים.
כך אני בדרך לקניית מסך 70 אינץ, למרות שהיא חושבת שצריך קטן יותר ועד כמה אני עם מערכת בגודל מכובד לגמרי לא מעט שנים...
ייתכן מאד שאתפשר בכך שאסכים להחליף את הרמקולים האחוריים בסאטלייט זעיר....
לכן מחפש את דרך הביניים בכדי שכולם יהיו מרוצים.
כך אני בדרך לקניית מסך 70 אינץ, למרות שהיא חושבת שצריך קטן יותר ועד כמה אני עם מערכת בגודל מכובד לגמרי לא מעט שנים...
ייתכן מאד שאתפשר בכך שאסכים להחליף את הרמקולים האחוריים בסאטלייט זעיר....
אני גם בסיפור דומה (ואני נלחם נגד 2 : האישה + המעצב)
מה לגבי האפשרות של רמקולים שקועים אבל רציניים כמו:
SpeakerCraft Cinema
או
B&W CWM7.3
אני מתלבט האם לבנות קיר דמה\גבס של 10 ס"מ רק כדי להכיל את הרמקולים האלו.
מבחינת איכות , אני דווקא תחת הרושם שהם יכולים לתת איכות יותר טובה מכל מיני רמקולים קטנים יפים ויקרים.
לא כך?
מה לגבי האפשרות של רמקולים שקועים אבל רציניים כמו:
SpeakerCraft Cinema
או
B&W CWM7.3
אני מתלבט האם לבנות קיר דמה\גבס של 10 ס"מ רק כדי להכיל את הרמקולים האלו.
מבחינת איכות , אני דווקא תחת הרושם שהם יכולים לתת איכות יותר טובה מכל מיני רמקולים קטנים יפים ויקרים.
לא כך?