ראוטר D-Link DIR-815 - האם מתאים לחיבור של 200MB
שדרגתי את החיבור שלי ל-200MB (לפני כן היה לי חיבור של 100MB)
חיבור קווי מ-HotBox 2 (תשתית של HOT ובזקבינלאומי) אני מקבל כ-193MB הורדה ו-5MB העלאה
בחיבור עם הראוטר (קווי ואלחוטי) אני לא מצליח לעבור את 95MB הורדה (העלאה אני מקבל 5MB)
האם הנתב תומך במהירות של 200MB?
האם צריך להגדיר משהו בנתב כדי שיתמוך במהירות הזו?
חיבור קווי מ-HotBox 2 (תשתית של HOT ובזקבינלאומי) אני מקבל כ-193MB הורדה ו-5MB העלאה
בחיבור עם הראוטר (קווי ואלחוטי) אני לא מצליח לעבור את 95MB הורדה (העלאה אני מקבל 5MB)
האם הנתב תומך במהירות של 200MB?
האם צריך להגדיר משהו בנתב כדי שיתמוך במהירות הזו?
הבדיקה הרלוונטית היא בחיבור קווי כשבמחשב יש כרטיס רשת Giagbit Lan.
באלחוטי אף אחד לא יכול להבטיח לך מהירות גבוהה ובכל מקרה זה אפשרי רק בתקן AC ודי קרוב לנתב.
שים לב שנתבים כאלו שנמכרים בארץ מגיעים עם מגבלות על תדר ה - 5Ghz כי חלק מהספקטרום תפוס על ידי צה"ל וזה מגביל את הביצועים שלהם.
באלחוטי אף אחד לא יכול להבטיח לך מהירות גבוהה ובכל מקרה זה אפשרי רק בתקן AC ודי קרוב לנתב.
שים לב שנתבים כאלו שנמכרים בארץ מגיעים עם מגבלות על תדר ה - 5Ghz כי חלק מהספקטרום תפוס על ידי צה"ל וזה מגביל את הביצועים שלהם.
mrraz111 כתב:לא נכון שהכרטיס הקולט חייב להיות קרוב לראוטר, אולי רק כשמדובר על ציוד לא טוב.
אצלי עם ראוטר ASUS מקבל מהירות גבוהה בכל פינה....
א. ברוב המחשבים הסטנדרטיים (לפטופים, מחשבי NUC של אינטל וכו') מותקן כרטיס רשת פשוט, אפילו אם הוא AC, הוא נותן ביצועים בינוניים עד גרועים. יוצאי דופן הם המחשבים של אפל שיש להם קליטה מעולה, אבל הם לא מתאימים לכל אחד והמחיר גבוה.
ב. ברור שאפשר להשיג מהירות טובה גם רחוק יחסית מהנתב, אבל לעשות ככה בדיקת מהירות של חיבור האינטרנט זה פשוט לא נכון ולא ייתן תוצאה אמינה.
התכוונתי למחשבים של אפל, מקבוק, איימק, מק מיני.. מהשנתיים-שלוש האחרונות. הם משתמשים בכרטיסי רשת אלחוטיים מהטובים שיש וגם האנטנות שלהם יעילות מאד.liplenny כתב:@גיל37
Ipad 3 תומך ב 500 אלחוטי? חחח
אה לא תומך ac, בדקתי בכל מקרה...