איך אתם שומעים מוזיקה?
שואל את זה פה, אם כי זו שאלה כללית על אודיו.
אני מוצא את עצמי מאזין פחות למוזיקה דווקא בגלל כל החידושים הטכנולוגים.
אם בא לך לשמוע משהו אתה שם אותו ביוטיוב בטלפון ומקבל "סיפוק מיידי" והחוויה של לשבת ולשמוע אלבום מהתחלה עד הסוף, או רדיו, קצת נעלמה לי. גם הרדיו בישראל כבר לא כל כך קיים מבחינתי (88FM ז"ל).
אשמח לרעיונות לעשות לעצמי "עמדת האזנה", רצוי לא כל כך יקרה, גם מבחינת מקורות התוכן (פיזי? דיסקים, ויניל וכו'... או דיגיטלי? שירותי הזרמת תוכן למיניהם...) וגם מבחינת האמצעים (מגבר/רמקולים, איזה? אוזניות, נגן וכו'...)
אודה מאוד לעונים,
גל
אני מוצא את עצמי מאזין פחות למוזיקה דווקא בגלל כל החידושים הטכנולוגים.
אם בא לך לשמוע משהו אתה שם אותו ביוטיוב בטלפון ומקבל "סיפוק מיידי" והחוויה של לשבת ולשמוע אלבום מהתחלה עד הסוף, או רדיו, קצת נעלמה לי. גם הרדיו בישראל כבר לא כל כך קיים מבחינתי (88FM ז"ל).
אשמח לרעיונות לעשות לעצמי "עמדת האזנה", רצוי לא כל כך יקרה, גם מבחינת מקורות התוכן (פיזי? דיסקים, ויניל וכו'... או דיגיטלי? שירותי הזרמת תוכן למיניהם...) וגם מבחינת האמצעים (מגבר/רמקולים, איזה? אוזניות, נגן וכו'...)
אודה מאוד לעונים,
גל
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7400
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
לשמוע תקליט או דיסק גם אצלי זה נעלם מזמן שומע רק באוטו את השירים שאני אוהב וזה גם לזמן קצר כי כמעט אני לא באוטו בבית מאז שנהיה הקטע הזה של הקולנוע ביתי רואה רק סרטים לא שומע רדיו בכלל המגבר לא יודע איפה הרדיו בכלל
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
אני שומע מוסיקה רק באוטו כי בבית (גר אצל ההורים) יפריעו לי באמצע וצריך ווליום נמוך. הפעם האחרונה ששמעתי אלבום מהתחלה עד הסוף הייתה לפני עשור,זה היה הפסקול של האביר האפל, כל כך טוב שזה כמו לראות את הסרט מחדש רק עם עיניים עצומות.
סרטים אני מעדיף בקולנוע, האווירה בבית זה פשוט לא זה למרות שהתמונה והסאונד מצויינים.
סרטים אני מעדיף בקולנוע, האווירה בבית זה פשוט לא זה למרות שהתמונה והסאונד מצויינים.
בבית אם יש זמן נמצא עם הילדים.
שומע עדיין אלבומים אבל בטיסות, במלון, וברקע כשעובד עם המחשב. באוזניות טובות כמובן.
משתמש בטידל הייפיי כי זה נוח ויש מה שאני רוצה. ממליץ.
רדיו וגם טלויזיה רגילה זה מבחינתי פאסה. למה לראות או לשמוע מה שיש אם אפשר לבחור מה שרוצים (טידל, נטפליקס...)
שומע עדיין אלבומים אבל בטיסות, במלון, וברקע כשעובד עם המחשב. באוזניות טובות כמובן.
משתמש בטידל הייפיי כי זה נוח ויש מה שאני רוצה. ממליץ.
רדיו וגם טלויזיה רגילה זה מבחינתי פאסה. למה לראות או לשמוע מה שיש אם אפשר לבחור מה שרוצים (טידל, נטפליקס...)
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
אצלי הרסיבר מחובר למחשב . שומע מוזיקה ברקע בדרך כלל דרך האתר הזה
http://radio.coolsite.co.il/
או ביוטיוב.
http://radio.coolsite.co.il/
או ביוטיוב.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
tidal.קצת יקר יותר אבל אכותי מאוד
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
Apple Music ללא ספק - וגם יש 3 חודשים במתנה (זהירות זה ממכר).
בגדול זה חופשי חודשי לחנות המוזיקה הכי גדולה בעולם באיכות מעולה, אלבומים, תחנות רדיו לפי נושאים, רשימות חכמות שמתיימרות להתאים את עצמן אלייך, דיסקוגרפיות שלמות.....
תהנה
בגדול זה חופשי חודשי לחנות המוזיקה הכי גדולה בעולם באיכות מעולה, אלבומים, תחנות רדיו לפי נושאים, רשימות חכמות שמתיימרות להתאים את עצמן אלייך, דיסקוגרפיות שלמות.....
תהנה