4K מקרטע בנגינה בסטרימר דרך הארדיסק חיצוני
היי, אז קניתי סטרימר סיני על מנת שהוא יעשה דבר אחד - ינגן טורנטים של 4K דרך הארדיסק שאני אחבר לו ב-USB
זה הסטרימר - https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc ... tml?wid=21
אז בשעה טובה הסטרימר הגיע, חיברתי את ההארדיסק... שמתי סרט ששוקל בסביבות 55 ג'יגה. הוא ניגן יותר טוב מכל המכשירים שניסיתי איתם עד עכשיו אבל בכל זאת קירטע מידי פעם ונכנס לעיתים למצב של באפר.
לעומת זאת, כשניסיתי סרט ששוקל 80 ג'יגה הוא קירטע לגמרי.
האם יש עוד משהו שאני מפספס/רעיון למישהו איך לשפר את זה (במסגרת הסטרימר הקיים) לפני שאני מתייאש סופית מלראות 4K?
זה הסטרימר - https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc ... tml?wid=21
אז בשעה טובה הסטרימר הגיע, חיברתי את ההארדיסק... שמתי סרט ששוקל בסביבות 55 ג'יגה. הוא ניגן יותר טוב מכל המכשירים שניסיתי איתם עד עכשיו אבל בכל זאת קירטע מידי פעם ונכנס לעיתים למצב של באפר.
לעומת זאת, כשניסיתי סרט ששוקל 80 ג'יגה הוא קירטע לגמרי.
האם יש עוד משהו שאני מפספס/רעיון למישהו איך לשפר את זה (במסגרת הסטרימר הקיים) לפני שאני מתייאש סופית מלראות 4K?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אחת הסיבות העיקריות שאני ממליץ על סטרימרים מבוססים Amlogic היא שאפשר להתקין עליהם LibreELEC.
יש לי שניים כאלה, והם אוכלים כל דבר שרק ניסיתי, גם מדיסק USB וגם דרך הרשת (בחיבור 1 גיגה).
ככל הנראה בעתיד נראה גם גרסה עבור סטרימרים מבוססים Rockchip כמו שלך.
בנוגע לבעיה אצלך, מה הפורמט של הדיסק? NTFS? EXFAT? משהו לינוקסי (ext4?)
בזמן ניגון בקודי, תלחץ על האות O (ותנסה גם CTRL+O), זה יהיה לך פירוט על מצב העומס על המעבד ועל המצב של הבאפרים השונים במערכת.
תנסה SPMC במקום קודי, או נגן אחר לגמרי.
יש לי שניים כאלה, והם אוכלים כל דבר שרק ניסיתי, גם מדיסק USB וגם דרך הרשת (בחיבור 1 גיגה).
ככל הנראה בעתיד נראה גם גרסה עבור סטרימרים מבוססים Rockchip כמו שלך.
בנוגע לבעיה אצלך, מה הפורמט של הדיסק? NTFS? EXFAT? משהו לינוקסי (ext4?)
בזמן ניגון בקודי, תלחץ על האות O (ותנסה גם CTRL+O), זה יהיה לך פירוט על מצב העומס על המעבד ועל המצב של הבאפרים השונים במערכת.
תנסה SPMC במקום קודי, או נגן אחר לגמרי.
@TheCoolest
·
הדיסק מפורמט ב-NTFS, הורדתי נגנים - VLC קרס בכלל אין על מה לדבר. SPMC עשה את העבודה הכי טובה. עדיין קירטע, וחוץ מזה משום מה אני לא מצליח לשלוט בו מהשלט.
עוד רעיון לנגנים טובים אולי?
ניסיתי לבדוק את המעבדים אבל למען האמת אני לא מספיק מבין בזה בשביל שהמידע הזה יעזור לי
·
הדיסק מפורמט ב-NTFS, הורדתי נגנים - VLC קרס בכלל אין על מה לדבר. SPMC עשה את העבודה הכי טובה. עדיין קירטע, וחוץ מזה משום מה אני לא מצליח לשלוט בו מהשלט.
עוד רעיון לנגנים טובים אולי?
ניסיתי לבדוק את המעבדים אבל למען האמת אני לא מספיק מבין בזה בשביל שהמידע הזה יעזור לי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@nirok
·
לצערי אני לא יודע מה עוד לייעץ.
למעט העובדה שאפשר לקנות היום ב-$32 סטרימר עם מעבד S905X של Amlogic עם 2 גיגה ראם ו-16 פלאש.
30 שקל לכרטיס SD ואז אפשר לעשות דואל-בוט עם אנדרויד ו-LibreELEC.
כפי שאמרתי, אצלי על שני סטרימרים (T95m ו-T95N) הכל עובד חלק כמשי, לפחות ב-LE, באנדרויד אני כמעט ולא נוגע.
·
לצערי אני לא יודע מה עוד לייעץ.
למעט העובדה שאפשר לקנות היום ב-$32 סטרימר עם מעבד S905X של Amlogic עם 2 גיגה ראם ו-16 פלאש.
30 שקל לכרטיס SD ואז אפשר לעשות דואל-בוט עם אנדרויד ו-LibreELEC.
כפי שאמרתי, אצלי על שני סטרימרים (T95m ו-T95N) הכל עובד חלק כמשי, לפחות ב-LE, באנדרויד אני כמעט ולא נוגע.