מעבר מבזק לשוק סיטונאי-האם נכון שאין תמיכה?
אז אחרי דיבורים עם בזק הם מוכנים רק ל95 ש"ח על בנדל של מהירות 15M.
בררתי קצת על השוק הסיטונאי (במקום לפשט דברים עשו בלאגן :/ ) והבנתי ששם המחירים בסביבות 70 ש"ח. הנציגה בבזק ניסתה לשכנע אותי שאין דרכם תמיכה בכלל ולכן עדיף לי להישאר בבזק ולשלם יותר.
א. האם זה נכון? האם יש חברות פחות ויותר טובות(טריפל C, אקספון והוט עם המחירים הכי זולים)
ב. הנתב שבזק נתנו לי בזמנו נורא ישן אך מספיק למהירות 15M. בתנאי שהם לא יבואו לקחת אותו(כי אני בטח לא אשלח או אביא עד אליהם), האם אוכל להשתמש בו בשוק הסיטונאי? (d-link dsl-2760u )
ג. למה באמת צריך יותר מ15M? אני שנים על המהירות הזו ולא נתקלתי בשום בעיה(הורדות, צפייה ישירה, משחקים און ליין וכו')
והאם המהירות בשוק הסיטונאי היא בעייתית ואקבל פחות ממה ששילמתי עליו?
בררתי קצת על השוק הסיטונאי (במקום לפשט דברים עשו בלאגן :/ ) והבנתי ששם המחירים בסביבות 70 ש"ח. הנציגה בבזק ניסתה לשכנע אותי שאין דרכם תמיכה בכלל ולכן עדיף לי להישאר בבזק ולשלם יותר.
א. האם זה נכון? האם יש חברות פחות ויותר טובות(טריפל C, אקספון והוט עם המחירים הכי זולים)
ב. הנתב שבזק נתנו לי בזמנו נורא ישן אך מספיק למהירות 15M. בתנאי שהם לא יבואו לקחת אותו(כי אני בטח לא אשלח או אביא עד אליהם), האם אוכל להשתמש בו בשוק הסיטונאי? (d-link dsl-2760u )
ג. למה באמת צריך יותר מ15M? אני שנים על המהירות הזו ולא נתקלתי בשום בעיה(הורדות, צפייה ישירה, משחקים און ליין וכו')
והאם המהירות בשוק הסיטונאי היא בעייתית ואקבל פחות ממה ששילמתי עליו?
אם אין לך בעיות בתשתית, עבור בלי למצמץ. חבל על הכסף לדעתי.
זה בדיוק אותו מוצר רק בהרבה פחות כסף וביותר מגות.
אני למשל באקספון (סיטונאי). 69 לחודש (מודם פרטי שלי - c1000a) והמהירות 100 מגה.
בפועל אני מקבל 78 מגה.
אם הנתב שלך מתאים ל-15 מגה, אכן תוכל להשתמש בו בשוק הסיטונאי.
מן הסתם רק למהירות של 15 מגה
.
מה שרע ב- 15 מגה זו מהירות ההעלאה.
היא רק 800 קילוביט לשניה בניגוד ל-3 מגהביט העלאה לשניה, בחבילות 40-100.
אבל אם זה לא מעניין אותך, אז אחלה.
בכל אופן המחיר ממילא זהה לכל המהירויות (באקספון לפחות) כך שמבחינתי חבל להשאר על 15.
הדבר היחיד שאולי שווה לך לחשוב עליו זה שירות הלקוחות.
בפעמיים שהיו לי בעיות באקספון ( שקשורות בתשתית), השירות שלהם לקה בחסר.
יש לי הרגשה שבבזק היו מטפלים בי מהר יותר.
אבל אם התשתית שלך תקינה, עזוב את בזק ומהר.
תמיד תמיד אפשר לחזור לבזק, לתקן את הבעיה או לפרוס תשתית חדשה ולחזור לסיטונאי.
זה בדיוק אותו מוצר רק בהרבה פחות כסף וביותר מגות.
אני למשל באקספון (סיטונאי). 69 לחודש (מודם פרטי שלי - c1000a) והמהירות 100 מגה.
בפועל אני מקבל 78 מגה.
אם הנתב שלך מתאים ל-15 מגה, אכן תוכל להשתמש בו בשוק הסיטונאי.
מן הסתם רק למהירות של 15 מגה
מה שרע ב- 15 מגה זו מהירות ההעלאה.
היא רק 800 קילוביט לשניה בניגוד ל-3 מגהביט העלאה לשניה, בחבילות 40-100.
אבל אם זה לא מעניין אותך, אז אחלה.
בכל אופן המחיר ממילא זהה לכל המהירויות (באקספון לפחות) כך שמבחינתי חבל להשאר על 15.
הדבר היחיד שאולי שווה לך לחשוב עליו זה שירות הלקוחות.
בפעמיים שהיו לי בעיות באקספון ( שקשורות בתשתית), השירות שלהם לקה בחסר.
יש לי הרגשה שבבזק היו מטפלים בי מהר יותר.
אבל אם התשתית שלך תקינה, עזוב את בזק ומהר.
תמיד תמיד אפשר לחזור לבזק, לתקן את הבעיה או לפרוס תשתית חדשה ולחזור לסיטונאי.
נערך לאחרונה על ידי פלוניום ב 08/02/2018 23:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני מקבל 15 מגה בבנדל בבזק בילנאומי
משלם בלי תוספי שירות ובלי השכרת נתב, רק 79.90 שקל כולל מע"מ
אני אני לא מרגיש שהמהירות גלישה נחלשת, מתיש אני לא משתמש בדברים שלוקחים מהמהירות גלישה ,
אם אתה משכיר נתב מבזק בינלאומי אז אתה מקבל תמיכה שהיא גם אלחוטית ולרשתות אינטרנט,
אני נשארתי עם הנתב שלי אז אני מקבל תמיכה כדי לשעת אם הנתיב תקין, ולי זה בינתים מספיק.
לא חייבים מהירות גלישה של יותר מ 15 מגה בהורדה, זה לפי המהירות גלישה שמעדיפים.
משלם בלי תוספי שירות ובלי השכרת נתב, רק 79.90 שקל כולל מע"מ
אני אני לא מרגיש שהמהירות גלישה נחלשת, מתיש אני לא משתמש בדברים שלוקחים מהמהירות גלישה ,
אם אתה משכיר נתב מבזק בינלאומי אז אתה מקבל תמיכה שהיא גם אלחוטית ולרשתות אינטרנט,
אני נשארתי עם הנתב שלי אז אני מקבל תמיכה כדי לשעת אם הנתיב תקין, ולי זה בינתים מספיק.
לא חייבים מהירות גלישה של יותר מ 15 מגה בהורדה, זה לפי המהירות גלישה שמעדיפים.
המונופול הנפשע והדורסני של בזק לא יודע שובע וגבול.WhoMe כתב:אז אחרי דיבורים עם בזק הם מוכנים רק ל95 ש"ח על בנדל של מהירות 15M.
...
אני משלם 100 שקל תשתית פלוס ספק של פרטנר עבור מהירות בפועל של 120 / 940
איך בזק לא מתביישים לדרוש סכום דומה עבור 15 פאקינג מגה ??
איפה משרד התקשורת ??
עריכה - כל זה לא נכתב כדי לזרות מלח על הפצעים של אלו שהתשתית המהירה של אחת החברות פרטנר, סלקום או אנלימיטד עוד לא הגיעה אליהם אלא רק כדי לתת נקודה להשוואה.
@פלוניום
·
אם בזק לא יבואו לקחת את הנתב ואצטרך לקנות בעצמי אז אשתדרג גם במהירות. כרגע פחות בא לי להשקיע בנתב חדש ופחות 200 ש"ח בארנק. כמובן שזה תלוי אם באמת המהירות תהיה כמו שרציתי(15).
בהקשר לנתב, היכן קנית את הנתב שלך? ראיתי בחיפוש פה שבאייבי ניתן לקנותו בפחות מ100 ש"ח.
·
אם בזק לא יבואו לקחת את הנתב ואצטרך לקנות בעצמי אז אשתדרג גם במהירות. כרגע פחות בא לי להשקיע בנתב חדש ופחות 200 ש"ח בארנק. כמובן שזה תלוי אם באמת המהירות תהיה כמו שרציתי(15).
בהקשר לנתב, היכן קנית את הנתב שלך? ראיתי בחיפוש פה שבאייבי ניתן לקנותו בפחות מ100 ש"ח.
נערך לאחרונה על ידי WhoMe ב 09/02/2018 12:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
@גיל37
·
אני חושבת שבגלל שעשו דברים הרבה יותר מסובכים לכולם הרבה אנשים יעדיפו להישאר בבזק כי כביכול הם יותר בטוחים וזה פחות כאב ראש. בגלל זה הם מרשים לעצמם לא להוריד מחירים. מה גם שהם מרשים לעצמם להפחיד אנשים בכך שאין תמיכה בחברות אחרות.
·
אני חושבת שבגלל שעשו דברים הרבה יותר מסובכים לכולם הרבה אנשים יעדיפו להישאר בבזק כי כביכול הם יותר בטוחים וזה פחות כאב ראש. בגלל זה הם מרשים לעצמם לא להוריד מחירים. מה גם שהם מרשים לעצמם להפחיד אנשים בכך שאין תמיכה בחברות אחרות.
·מניסיוני האישי, בזק לא רודפים אחרי מודמים של עצמם במהירות של 15 מגה.WhoMe כתב:@פלוניום
·
בהקשר לנתב, היכן קנית את הנתב שלך? ראיתי בחיפוש פה שבאייבי ניתן לקנותו בפחות מ100 ש"ח....
כלומר לא יבואו לקחת לך אותו ולא ידרשו אותו ממך.
קניתי אותו באיביי, יד שנייה לפני מספר שנים (לדעתי כבר בערך 3) והוא עובד מעולה מאז.
ראוי לציין שמבחינת יכולת אלחוטית, אין לי ידיעה לגבי ביצועיו, כי אני משתמש בו כמודם בלבד שאליו מחובר חוטית נתב אלחוטי (שהוא נתב בלבד) והוא נותן את האלחוט לבית.
במחיר הזה הייתי בודק את האופציה של הוט, אני משלם 55 לחודש למאה מגה, תנסי לברר איתם אם את יכולה לקבל את המחיר הזה או מחיר דומה.
+20 לספקית הוטנט, מי שנרשם עכשיו דרך האתר יוצא לו 13.3 לחודש לשנה ראשונה ואז 20.
הייתי עם האינטרנט של בזק 13 שנה אבל כרגע המחירים שלהם מוגזמים לעומת המתחרים.
+20 לספקית הוטנט, מי שנרשם עכשיו דרך האתר יוצא לו 13.3 לחודש לשנה ראשונה ואז 20.
הייתי עם האינטרנט של בזק 13 שנה אבל כרגע המחירים שלהם מוגזמים לעומת המתחרים.
·55+ 20 לספקית אז ביחד 75? זה יותר מהשאר.marvje כתב:במחיר הזה הייתי בודק את האופציה של הוט, אני משלם 55 לחודש למאה מגה, תנסי לברר איתם אם את יכולה לקבל את המחיר הזה או מחיר דומה.
הייתי עם האינטרנט של בזק 13 שנה אבל כרגע המחירים שלהם מוגזמים לעומת המתחרים....