זקוק להמלצה לגלאי עשן
-
Marty-McFly
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
על שנוכל לקבל התראה מוקדמת במקרה של שריפה בדירה, אנחנו מעוניינים להתקין גלאי עשן בחדרי השינה ובסלון.
מכיוון שבסופו של דבר המכשיר צריך לפעול פעם אחת ברגע אמת (מקווה שלא נגיע אליו) קשה לדעת מה אמינותו על סמך שימוש אישי ולכן אבקש המלצות לגלאי עשן.
מה שאני מחפש בגלאי עשן הם אמינות אמינות ואמינות. שיעבדו על סוללה וללא חיבור לרשת החשמל. שיהיו בעיצוב סולידי ככל האפשר ולא עיצוב גס מאוד כמו שיש לחלק מהגלאים הישנים. וזהו פחות או יותר.
תודה!
מכיוון שבסופו של דבר המכשיר צריך לפעול פעם אחת ברגע אמת (מקווה שלא נגיע אליו) קשה לדעת מה אמינותו על סמך שימוש אישי ולכן אבקש המלצות לגלאי עשן.
מה שאני מחפש בגלאי עשן הם אמינות אמינות ואמינות. שיעבדו על סוללה וללא חיבור לרשת החשמל. שיהיו בעיצוב סולידי ככל האפשר ולא עיצוב גס מאוד כמו שיש לחלק מהגלאים הישנים. וזהו פחות או יותר.
תודה!
- or080823283
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 41
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
בבקשהMarty-McFly כתב:על שנוכל לקבל התראה מוקדמת במקרה של שריפה בדירה, אנחנו מעוניינים להתקין גלאי עשן בחדרי השינה ובסלון.
תודה!...
https://nest.com/smoke-co-alarm/overview/
-
Marty-McFly
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
תודה, אבל אני מחפש משהו במחיר יותר סביר...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
גם לי יש גלאים של first alert שרכשתי מאמזון והם עובדים כבר שנים. ניסיתי גלאים של יונדאי שנמכרים בארץ אבל היו איתם המון התראות שוא.
לגבי first alert - חשוב לבדוק מה הגודל הפיזי של הגלאי. אני הזמנתי פעם בלי לבדוק וקיבלתי גלאים ענקיים (מה שנקרא סטנדרט אמריקאי)
לגבי first alert - חשוב לבדוק מה הגודל הפיזי של הגלאי. אני הזמנתי פעם בלי לבדוק וקיבלתי גלאים ענקיים (מה שנקרא סטנדרט אמריקאי)
·זה עם WIFI?oris74 כתב:גם לי יש גלאים של first alert שרכשתי מאמזון והם עובדים כבר שנים. ניסיתי גלאים של יונדאי שנמכרים בארץ אבל היו איתם המון התראות שוא.
לגבי first alert - חשוב לבדוק מה הגודל הפיזי של הגלאי. אני הזמנתי פעם בלי לבדוק וקיבלתי גלאים ענקיים (מה שנקרא סטנדרט אמריקאי)...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
בטח יש להם דגמים כאלו. אני קניתי משהו בסיסי ופשוט