איך להריץ סרטי MKV עם קובץ כתוביות בנפרד, בסטרימר?
יש לי סטרימר XIAOMI 4K Mi Box והוא עובד בסדר ומחובר ל-WIFI הביתי,
למעט זה שעוד לא פיצחתי איך להריץ סרטים שהורדתי למחשב כמו למשל קבצי MKV כשלצדם כתוביות SRT בעברית בקובץ נפרד.
למישהו יש מושג? שכחתי לציין:
קודי זה דיי על הפנים, ואי אפשר להסתמך עליו באיכויות או בזמינות.
הפעלה דרך Chromecast היא באיכות ירודה, ובנוסף לא מצליחה להפעיל קבצי כתוביות.
מחד גיסא, אולי אתם מכירים איזה דרך בה אפשר לשדר קובץ סרט דרך ה-WIFI? דרך הבלות'ות? עד כה לא הצלחתי למצוא איך.
מאידך גיסא, אולי יש איזה סטרימר אחר שבוודאות עושה את הפעולה הזאת (להריץ סרטי MKV מהמחשב עם קובץ SRT בעברית) ללא צורך להשקיע שעה בהתקנות ומודיפיקציות?
לתשובתכם אודה.
למעט זה שעוד לא פיצחתי איך להריץ סרטים שהורדתי למחשב כמו למשל קבצי MKV כשלצדם כתוביות SRT בעברית בקובץ נפרד.
למישהו יש מושג? שכחתי לציין:
קודי זה דיי על הפנים, ואי אפשר להסתמך עליו באיכויות או בזמינות.
הפעלה דרך Chromecast היא באיכות ירודה, ובנוסף לא מצליחה להפעיל קבצי כתוביות.
מחד גיסא, אולי אתם מכירים איזה דרך בה אפשר לשדר קובץ סרט דרך ה-WIFI? דרך הבלות'ות? עד כה לא הצלחתי למצוא איך.
מאידך גיסא, אולי יש איזה סטרימר אחר שבוודאות עושה את הפעולה הזאת (להריץ סרטי MKV מהמחשב עם קובץ SRT בעברית) ללא צורך להשקיע שעה בהתקנות ומודיפיקציות?
לתשובתכם אודה.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
מה רע בקודי רק?
כי הוא פתרון מעולה לבעיה שלך
כי הוא פתרון מעולה לבעיה שלך
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
מסכים עם תומר. קודי מריץ מעולה כמעט כל פורמט וידאו + קובץ תרגום, בנוסף עורך לך תקצירים עם עטיפות.
יש גם תוספים שמורידים את התרגום תוך כדי צפייה, כך שאתה לא חייב לאחסן מראש קובץ תרגום.
מה הכוונה 'על הפנים'? בצפייה ישירה?
במקור קודי פותח כתוכנת סטרימינג. הצפיה הישירה זה רק תוספת.
יש גם תוספים שמורידים את התרגום תוך כדי צפייה, כך שאתה לא חייב לאחסן מראש קובץ תרגום.
מה הכוונה 'על הפנים'? בצפייה ישירה?
במקור קודי פותח כתוכנת סטרימינג. הצפיה הישירה זה רק תוספת.
- tomer953
- חבר מכור קשה

הוא גם יכול להשתמש בו כנגן נטו, ולא כמדיה סנטר.
רק להגדיר את התיקיה שבה נמצא התוכן כמקור וידאו ונגמר הסיפור.
ינגן לו עם הכתוביות והכל...
רק להגדיר את התיקיה שבה נמצא התוכן כמקור וידאו ונגמר הסיפור.
ינגן לו עם הכתוביות והכל...
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
צפייה ישירה בקודי תלויה שרתים צד שלישי - כך שאולי הם 'על הפנים'. זה לא קשור לקודי.
אתה צריך ללכת לוידאו->הוספת מקור, ושם להגדיר את ספריית הסרטים שלך בנפרד והסדרות בנפרד.
אם לא השתמשת בקודי, כדאי לקרוא את המדריכים בנעוץ.
אתה צריך ללכת לוידאו->הוספת מקור, ושם להגדיר את ספריית הסרטים שלך בנפרד והסדרות בנפרד.
אם לא השתמשת בקודי, כדאי לקרוא את המדריכים בנעוץ.
·תוכל בבקשה למקד אותי למדריך המסויים שיעזור לי?שי-כ כתב:צפייה ישירה בקודי תלויה שרתים צד שלישי - כך שאולי הם 'על הפנים'. זה לא קשור לקודי.
אם לא השתמשת בקודי, כדאי לקרוא את המדריכים בנעוץ....
ובמחשב יש לי Windows 10 אם זה משנה משהו.
·יש לי תואר במדעי המחשב וזה אחד המדריכים הכי מסובכים שיצא לי לקרוא. לא הצלחתי, גם אם הוא עובד הוא חלקי ולא מדבר בכלל על איך להגדיר את השיתוף מהווינדוס.שי-כ כתב:מצורף מדריך:
https://kodi.wiki/view/Adding_video_sources...
- tomer953
- חבר מכור קשה

1) שתף את התיקיה בווינדוס 10 שלך
2) תוודא בהגדרות השיתוף המתקדמות שהמחשב שלך לא דורש סיסמה עבור שיתוף
3) תיגש בקודי לוידאו, הוספת מקור, ותוסיף את נתיב התיקיה דרך שיתוף הקבצים שנקרא SMB.
4) נווט לקבצי וידאו, ונגן אותם להנאתך
כל אחד מהשלבים האלו הוא לא תורה מסיני לשכעצמו, ואני בטוח שעם תואר במדעי המחשב תדע לגגל את זה ולמצוא מדריכונים קצרים לכך ( :
בנוסף יש פה פורום יעודי לקודי, שלל מדריכים (חלקם בחתימתי), ועוד המון מידע שמסתובב לו ברשת..
3) תיגש בקודי לוידאו, הוספת מקור, ותוסיף את נתיב התיקיה דרך שיתוף הקבצים שנקרא SMB.
כל אחד מהשלבים האלו הוא לא תורה מסיני לשכעצמו, ואני בטוח שעם תואר במדעי המחשב תדע לגגל את זה ולמצוא מדריכונים קצרים לכך ( :
בנוסף יש פה פורום יעודי לקודי, שלל מדריכים (חלקם בחתימתי), ועוד המון מידע שמסתובב לו ברשת..
·מה הנתיב? SMB:\\<local ip address>\<name of shared folder>tomer953 כתב:1) שתף את התיקיה בווינדוס 10 שלך
בנוסף יש פה פורום יעודי לקודי, שלל מדריכים (חלקם בחתימתי), ועוד המון מידע שמסתובב לו ברשת.....
מדריכים באתר עם תמונות שבורות או עם הסברים לווינדוס 7 ז"ל.
- tomer953
- חבר מכור קשה

לא צריך להכניס נתיב, אתה יכול פשוט "לסייר לשם"
שאתה מוסיף מקור וידאו, תבחר ב- Windows SMB או משהו כזה (סורי לא זמין לבדוק בדיוק איך זה), ואז פשוט לנווט לשם כמו בכל מערכת קבצים...
שאתה מגיע לתיקיה שמכילה את הוידאו שלך, תוסיף אותה כמקור וזהו.
פשוט שים לב שברוב המחשבים כברירת מחדל, מהרגע שתיכנס לסייר ה SMB ותבחר במחשב האישי שלך, הוא ידרוש סיסמה,
ולכן בסעיף 2 ציינתי שקודם במחשב האישי תצטרך לבטל דרישת סיסמה עבור שיתוף
וגוגל קצר של "how to disable windows password for shared folders" יעשה את העבודה
שאתה מוסיף מקור וידאו, תבחר ב- Windows SMB או משהו כזה (סורי לא זמין לבדוק בדיוק איך זה), ואז פשוט לנווט לשם כמו בכל מערכת קבצים...
שאתה מגיע לתיקיה שמכילה את הוידאו שלך, תוסיף אותה כמקור וזהו.
פשוט שים לב שברוב המחשבים כברירת מחדל, מהרגע שתיכנס לסייר ה SMB ותבחר במחשב האישי שלך, הוא ידרוש סיסמה,
ולכן בסעיף 2 ציינתי שקודם במחשב האישי תצטרך לבטל דרישת סיסמה עבור שיתוף
וגוגל קצר של "how to disable windows password for shared folders" יעשה את העבודה