איכות גרועה בהגזמה בספורט 5 כדי שנרכוש ספורט 5 HD
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
- sheerBliss
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני כבר הפסקתי לשלם 36 שקל אקסטרה רק בשביל לראות באיכות HD
Enough is ENOUGH
משלם מקסימום 16.20 ש' חודשי על לייב במהלך דצמבר וינואר כשיש ערוץ הקיבוץ של משחקי הגביע.
העובדה שערוץ הבסיס משודר בhd בהוט זה יתרון רציני עבור חובבי הספורט.
עדיף hd בחינם מאשר one 4K
Enough is ENOUGH
משלם מקסימום 16.20 ש' חודשי על לייב במהלך דצמבר וינואר כשיש ערוץ הקיבוץ של משחקי הגביע.
העובדה שערוץ הבסיס משודר בhd בהוט זה יתרון רציני עבור חובבי הספורט.
עדיף hd בחינם מאשר one 4K
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לא חושב ששינו משהו באיכות השידור - זה תמיד היה *** (גם ה HD שלהם לא להיט). מה שהשתנה זה איכות המסכים ולכן זה כנראה בולט יותר היום
לדעתי 90 אחוז מהתכנים (אם לא יותר) ב"ספורט 5 פלוס" מצולמים ב-HD. לדוגמא חצי גמר הגביע בכדורסל שמשודר כעת, מועבר במקביל ב"ספורט 5 לייב" ב-HD, גם הליגות של צרפת ואיטליה בכדורגל, יציע העיתונות ותכניות אחרות. אך הערוץ מועבר ב-SD 
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
האיכות של הערוץ תמיד היתה גרועה ביותר (אם לא הגרועה ביותר) ביס.
קצת הפתיע אותי למצוא שבסלקום TV איכות השידור של ספורט 5 הרגיל (ה- SD) גבוהה משמעותית מהשידור של יס וקרובה יותר ל- 5HD ביס.
העובדה הזו מציבה בעיניי שתי אפשרויות -
אפשרות ראשונה היא שכל מפיצות הברודקאסט מקבלות את אותו הפיד מ- RGE אך כל אחת מהחברות משדרת את זה באיכות לפי היכולות הטכניות ו/או ההעדפות העסקיות שלה. (דוגמא למשל - יס נניח מנחיתה את האיכות לצרכן בגלל אלמנטים כמו רוחב פס או הרצון לדחוף את הלקוח להזמנת ערוץ ה- HD בתשלום וכו').
אפשרות שניה היא ש- RGE פשוט מראש מעבירה פיד באיכות שונה לכל מפיצה בהתאם לאסטרטגייה העסקית שלה (ואולי בהתאם לחוזים וכן הלאה).
בקיצור, אין לי מושג על מי האשמה ומהן הסיבות הטכניות להבדלים. אבל, עובדתית - שידור הערוץ הרגיל בסלקום גבוה באיכות שלו בסדר גודל מהשידור ביס (כאמור קרוב יותר ל- HD של יס)
קצת הפתיע אותי למצוא שבסלקום TV איכות השידור של ספורט 5 הרגיל (ה- SD) גבוהה משמעותית מהשידור של יס וקרובה יותר ל- 5HD ביס.
העובדה הזו מציבה בעיניי שתי אפשרויות -
אפשרות ראשונה היא שכל מפיצות הברודקאסט מקבלות את אותו הפיד מ- RGE אך כל אחת מהחברות משדרת את זה באיכות לפי היכולות הטכניות ו/או ההעדפות העסקיות שלה. (דוגמא למשל - יס נניח מנחיתה את האיכות לצרכן בגלל אלמנטים כמו רוחב פס או הרצון לדחוף את הלקוח להזמנת ערוץ ה- HD בתשלום וכו').
אפשרות שניה היא ש- RGE פשוט מראש מעבירה פיד באיכות שונה לכל מפיצה בהתאם לאסטרטגייה העסקית שלה (ואולי בהתאם לחוזים וכן הלאה).
בקיצור, אין לי מושג על מי האשמה ומהן הסיבות הטכניות להבדלים. אבל, עובדתית - שידור הערוץ הרגיל בסלקום גבוה באיכות שלו בסדר גודל מהשידור ביס (כאמור קרוב יותר ל- HD של יס)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".