היי,
אשמח לדעת האם ניתן לשתף ברשת כונן קשיח שמחובר ל Mi Box כך שאוכל לראות את הקבצים דרך הלפטופ (וינדוס).
תודה לעוזרים,
משה.
האם אפשר לשתף כונן שמחובר ל Mi Box?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4938
- נתן תודות: 524 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
@mosheva
יש נגנים שתומכים באופציה כזו (Nvidia Shield למשל) אבל לרוב לא תהיה לך תמיכה כזו out of the box ...! חפשאפליקציות צד ג' שיודעות לעשות את זה ונסה ...
אבל .. השאלה האמיתית היא למה שתעשה את זה ?? יציבות וביצטעים טובים לא תמצא כאן בכל מקרה
יש נגנים שתומכים באופציה כזו (Nvidia Shield למשל) אבל לרוב לא תהיה לך תמיכה כזו out of the box ...! חפשאפליקציות צד ג' שיודעות לעשות את זה ונסה ...
אבל .. השאלה האמיתית היא למה שתעשה את זה ?? יציבות וביצטעים טובים לא תמצא כאן בכל מקרה
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
כרגע אני מוריד לכונן קשיח את התכנים שאני רוצה לצפות בהם מהלפטופ ומחבר את הכונן ל Mi Box מה שקורה שלעיתים אני שוכח את הכונן מחובר ל Mi Box ואז כשאני בעבודה אני רוצה להעביר תכנים שירדו לכונן כך שלא אצטרך להתעסק עם זה בבית... אבל אם אני שוכח את הכונן ב Mi אז אין לי דרך להעביר תכנים לכונן...
אז לכן אני מחפש דרך שבו אני יכול להשתלט על הלפטופ שבבית מרחוק ומהלפטופ על הכונן שמחובר ל Mi.
בעתיד אני כבר מתכנן לחבר את הכונן לראוטר שלי או להסב את הלפטופ לשרת PLEX ואז כבר אין בעיה.
אז לכן אני מחפש דרך שבו אני יכול להשתלט על הלפטופ שבבית מרחוק ומהלפטופ על הכונן שמחובר ל Mi.
בעתיד אני כבר מתכנן לחבר את הכונן לראוטר שלי או להסב את הלפטופ לשרת PLEX ואז כבר אין בעיה.