יש החלטה למסנן מים מנסה להבין איזה אודה לעצותכם
-
molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
אז הוחלט לקנות מסנן מים
הדרישות הם מים ללא טעם לוואי מים חמים מים קרים ולא להתעסק עם מיכלים. כמו כן יש החלטה לא ללכת על אוסמוזה הפוכה.
יש בשוק אין ספור של מסננים כאשר היקר ביותר הוא תמי 4
השאלה היא תמי 4 או יוסי 3 (כאשר יוסי 3 הוא אחד ממסננים שאינו תמי 4)
שי כמה דיונים בנושא והם תמיד הולכים לכוון אוסמוזה הפוכה והיתרונות שלה ומחירים של פילטרים וכיוצא בזה
הייתי מבקש להבין האם באמת שווה להשקיע את הסכומים היותר גבוהים בתמי 4 או שבאמת זה לא כל כך משנה ויוסי 3 לא פחות טוב, וזאת רק מבחינת איכות מים טעמי לוואי ומחיר הפילטרים
אודה באם לא תנסו לשכנע אותי שלא כדאי ומים מהברז הם טובים מאוד, ההנהלה החליטה ואני לא מתווכח, בדיוק שהיא לא מתווכחת איתי שאני קונה SVS
תודה רבה לכל המייעצים
הדרישות הם מים ללא טעם לוואי מים חמים מים קרים ולא להתעסק עם מיכלים. כמו כן יש החלטה לא ללכת על אוסמוזה הפוכה.
יש בשוק אין ספור של מסננים כאשר היקר ביותר הוא תמי 4
השאלה היא תמי 4 או יוסי 3 (כאשר יוסי 3 הוא אחד ממסננים שאינו תמי 4)
שי כמה דיונים בנושא והם תמיד הולכים לכוון אוסמוזה הפוכה והיתרונות שלה ומחירים של פילטרים וכיוצא בזה
הייתי מבקש להבין האם באמת שווה להשקיע את הסכומים היותר גבוהים בתמי 4 או שבאמת זה לא כל כך משנה ויוסי 3 לא פחות טוב, וזאת רק מבחינת איכות מים טעמי לוואי ומחיר הפילטרים
אודה באם לא תנסו לשכנע אותי שלא כדאי ומים מהברז הם טובים מאוד, ההנהלה החליטה ואני לא מתווכח, בדיוק שהיא לא מתווכחת איתי שאני קונה SVS
תודה רבה לכל המייעצים
-
molvy
- חבר במועדון HT

אכן כן מים לשתיה במטבח כולל חימום וקירור
·molvy כתב:אכן כן מים לשתיה במטבח כולל חימום וקירור...
יצא לשוק מכשיר חדש שנקרא: ליאור 1 - מספר 1 בשוק
ועכשיו לעניננו:
בשוק ישנם 2 חברות רציניות שמתחרות עם שירות די זהה :
1. אלקטרה
2. שטראוס - תמי4.
אישית לי יש בבית אוטוטו 10 שנים את התמי 4 פמילי שלהם (הדגם הכי מוצלח - אל תגיד שלא אמרתי)
לפני כחודשיים-שלושה החלטתי לחפש מכשיר חדש ולאחר - סקר שוק ובדיקת אמינות של מכשירים (מי עדן , שטראוס , אלקטרה
ואפילו סינון מים דירתי) , נפלה ההחלטה שוב - ללכת על תמי 4 .
אני רוצה לציין כי המכשיר שהיה אצלי במשך 9 שנים שירת אותי ללא אף תקלה וכמו כן ב-6 השנים האחרונות היה מותקן בו מסנן חליפי
חיצוני (בדיוק באותה רמת סינון ואיכות כמו של תמי 4 המקורי) והעלות השנתית היתה 120 ש"ח (עבור 2 מסננים , כמובן ללא הביטוח).
לדעתי - תמי 4 דגם פמילי הרגיל (לא טאצ' , לא פרימו ולא BUBBLE) .
-
molvy
- חבר במועדון HT

·boren כתב:@molvy - תוכל לעדכן מה רכשת בסוף והאם אתה מרוצה?...
למרות ההחלטה הראשונית לרכוש מכשיר..... כאשר הבאתי מכשיר לניסיון, עוד לפני החיבור, ההנהלה החליטה שהוא "לוקח יותר מידי מקום על השיש" והיה ווטו נגד
המכשיר הוחזר לאחר כבוד לחנות
ונראה שזה סוף הסיפור