ייבוא רסיבר מארה"ב
-
אילון
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- שם מלא: אילון
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מחיר ימאהה 2700 בארה"ב כ 1100$ / 4400 ש"ח לעומת 9500 ש"ח בארץ.
האם מישהו מחברי הפורום ייבא רסיבר כזה או דומה מארה"ב? כמה מכס ומע"מ נדרשים לשלם? מהי עלות משלוח באמצעות DHL/FEDEX? (אין פירוט ברמת דגם באתר האינטרנט של המכס - http://www.mof.gov.il/customs/ques.htm)
האם ההפרש משמעותי?
אם כן, האם יכולים להמליץ על חנות / אתר מומלצים לביצוע הזמנה (כאלו שמוכרים מוצרים שיתאימו לרשת החשמל בארץ)?
תודה,
אילון
האם מישהו מחברי הפורום ייבא רסיבר כזה או דומה מארה"ב? כמה מכס ומע"מ נדרשים לשלם? מהי עלות משלוח באמצעות DHL/FEDEX? (אין פירוט ברמת דגם באתר האינטרנט של המכס - http://www.mof.gov.il/customs/ques.htm)
האם ההפרש משמעותי?
אם כן, האם יכולים להמליץ על חנות / אתר מומלצים לביצוע הזמנה (כאלו שמוכרים מוצרים שיתאימו לרשת החשמל בארץ)?
תודה,
אילון
- Eavivi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 239
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תאמתי... ניראה לי שעם המיסים ועם המשלוח (זה מכשיר די כבד... וגדול) יצא לך חיסכון די קטן...
ואל תשכח שזה בלי אחריות בארץ. אז אם יקרה משהו לרסיבר אז זה שוב לשלוח ושוב להתעסק...
לדעתי אם אין לך קניה קבוצתית או משהו שיכול לשלוח לך את זה מבלי שיעבור דרך המכ"ס או יד שניה אז שווה לך
אחד חדש.. מחנות... יקר מידי ובלי אחריות בארץ
ואל תשכח שזה בלי אחריות בארץ. אז אם יקרה משהו לרסיבר אז זה שוב לשלוח ושוב להתעסק...
לדעתי אם אין לך קניה קבוצתית או משהו שיכול לשלוח לך את זה מבלי שיעבור דרך המכ"ס או יד שניה אז שווה לך
אחד חדש.. מחנות... יקר מידי ובלי אחריות בארץ
אני באותה דילמה לגבי המכשיר הנ"ל...
אולי נארגן רכישה קבוצתית - יכול להוזיל יותר...
אולי נארגן רכישה קבוצתית - יכול להוזיל יותר...
- yuvalb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 756
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
תכל'ס, אם זה היה כל כך קל ומשתלם לייבא אז כולם היו עושים את זה.
רשויות המכס בארץ דואגות שהעסק לא ישתלם כל כך למי שלא עוסק בזה באופן ישיר.
האחריות גם היא פקטור חשוב (לפחות בשבילי).
איך אומרים? "אין לי כסף לקנות בזול..."
דרך אגב, מישהו בירר את עלות המכס על עסקה כזו? כמובן שאם זה יוצא ממש זול, אז אני בפנים...
רשויות המכס בארץ דואגות שהעסק לא ישתלם כל כך למי שלא עוסק בזה באופן ישיר.
האחריות גם היא פקטור חשוב (לפחות בשבילי).
איך אומרים? "אין לי כסף לקנות בזול..."
דרך אגב, מישהו בירר את עלות המכס על עסקה כזו? כמובן שאם זה יוצא ממש זול, אז אני בפנים...
אפשר לחפש באתר של b&h photo ולרכוש אחריות של mackcam. בעיקרון זוהי אחריות שהם מוכרים לציוד צילום, אבל ייתכן שגם לשאר המוצרים האלקטרוניים הנמכרים שם. היתרון - אפשר לקבל זיכוי על תיקון במידה ומביאים אישור מהדילר המקומי בארץ. אני קיבלתי חזרה 3 פעמים תיקונים שעשיתי על מצלמת הסוני שלי באמצעות הביטוח הזה. למיטב זכרוני סך ההחזרים היו כ - 2000 ש"ח. כדאי לברר.LiorC כתב:יבואן בארץ לא חייב לתת אחריות למוצר שלא נקנה דרכו, זה תלוי בשיקול דעתו וגם במדיניות העולמית של היצרן....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
נו, אז כמה שותפים יש לנו כאן?