מגפת הודעות *** בפורומים!
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
בקופה האחרונה אני שמה לב שכמעט כל אשכול הופך תוך 2 הודעות לאשכול של תגובות לא רציניות וילדותיות שנראה שכל המטרה בהם היא צבירות הודעות במונה.
אני לא מבינה למה שאני כותבת תגובה עניינית בדרך כלל של מספר פסקאות אני צריכה לקבל תגובה טיפשית של חצי משפט? או במקרה היותר גרוע סמיילי זה או אחר?
אני חושבת שכל אדם שכותב תגובות *** צריך לקנוס אותו ב1% מהודעות במונה ועל כל 10 תגובות *** לחסום את היוזר לשבוע.
אולי בדרך הזו הפורום יחזור להיות קצת יותר איכותי וענייני
אני לא מבינה למה שאני כותבת תגובה עניינית בדרך כלל של מספר פסקאות אני צריכה לקבל תגובה טיפשית של חצי משפט? או במקרה היותר גרוע סמיילי זה או אחר?
אני חושבת שכל אדם שכותב תגובות *** צריך לקנוס אותו ב1% מהודעות במונה ועל כל 10 תגובות *** לחסום את היוזר לשבוע.
אולי בדרך הזו הפורום יחזור להיות קצת יותר איכותי וענייני
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

בהחלט בפורומים המקצועיים.MartinHSabag כתב:האם זה בפורומים המקצועיים או בעיקר בפורום ללא קשר?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78933
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אז ככה,
אנחנו בפירוש מאפשרים טיפה מרווח נשימה (לא הכל צריך להיות רציני ב-100%) ושחרור לחץ, אבל בסופו של דבר - אסור לתת לשרשורים לאבד כיוון ודרך. כמובן שהמטרה היא לא ליצור סחבקיה, יש מספיק אתרים שזה מה שהם מחפשים (מעניין אם הדומיין sahbakia.co.il תפוס...)
וברצינות - במקרה שאת נתקלת במקרה כזה צריך:
1. בתור בעלת השרשור (כלומר, היוזמת שלו) זכותך לבקש מהמנהל להחזיר את השרשור לפוקוס
2. גם כמשתמשת רגילה (לא יוזמת השרשור), זכותך לפנות למנהל פורום כלשהו ולבקש להסדיר את הנושא
3. אפשר להשתמש בכפתור הדיווח כאשר דברים לגמרי יוצאים מהפוקוס.
קחי בחשבון ש:
1. לא תמיד המנהלים מסוגלים לקרוא או לשים לב לכך
2. תפקיד כל אחד לשמור על רמת האתר, אנחנו לא מחוברים מסביב לשעון וגם בפירוש (למרות שזה אולי נראה כך) לא קוראים יותר מ-10-20% מההודעות בפורום כיום.
3. אנחנו זקוקים לעזרה לעיתים גם לזהות כאשר שרשור, כולל גם כזה שאנחנו לוקחים בו חלק, איבד את הפוקוס שלו.
המנהלים של כל פורום (זה תפקידם, אחרי הכל) ישמחו לעזור ולמצוא את הדרך ולטפל בנושא הזה שאנחנו רואים בו חשיבות עליונה.
אנחנו בפירוש מאפשרים טיפה מרווח נשימה (לא הכל צריך להיות רציני ב-100%) ושחרור לחץ, אבל בסופו של דבר - אסור לתת לשרשורים לאבד כיוון ודרך. כמובן שהמטרה היא לא ליצור סחבקיה, יש מספיק אתרים שזה מה שהם מחפשים (מעניין אם הדומיין sahbakia.co.il תפוס...)
וברצינות - במקרה שאת נתקלת במקרה כזה צריך:
1. בתור בעלת השרשור (כלומר, היוזמת שלו) זכותך לבקש מהמנהל להחזיר את השרשור לפוקוס
2. גם כמשתמשת רגילה (לא יוזמת השרשור), זכותך לפנות למנהל פורום כלשהו ולבקש להסדיר את הנושא
3. אפשר להשתמש בכפתור הדיווח כאשר דברים לגמרי יוצאים מהפוקוס.
קחי בחשבון ש:
1. לא תמיד המנהלים מסוגלים לקרוא או לשים לב לכך
2. תפקיד כל אחד לשמור על רמת האתר, אנחנו לא מחוברים מסביב לשעון וגם בפירוש (למרות שזה אולי נראה כך) לא קוראים יותר מ-10-20% מההודעות בפורום כיום.
3. אנחנו זקוקים לעזרה לעיתים גם לזהות כאשר שרשור, כולל גם כזה שאנחנו לוקחים בו חלק, איבד את הפוקוס שלו.
המנהלים של כל פורום (זה תפקידם, אחרי הכל) ישמחו לעזור ולמצוא את הדרך ולטפל בנושא הזה שאנחנו רואים בו חשיבות עליונה.
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
ענבר,הרבה שנים ביליתי במוסדות להשכלה(עד כיתה ט)ושמתי לב שבשיעורים שהמורה
והתלמידים היו מתבדחים,היה יותר שיתוף פעולה מצד התלמידים המופרעים והם גם הבינו יותר
את החומר הנלמד(עד גבול)כך שאל תקחי קשה
והתלמידים היו מתבדחים,היה יותר שיתוף פעולה מצד התלמידים המופרעים והם גם הבינו יותר
את החומר הנלמד(עד גבול)כך שאל תקחי קשה
אמן מייסר
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

עופר, אני מכירה את כפתור הדווח וגם את האפשרות לפנות למנהלים אבל דרך פעולה כזו יוצרת תיקון ריגעי ולא פיתרון קולקטיבי.
אני חושבת שהודעות *** לא צריכות להכתב בכלל, ולא צריך לרדוף אחרי משתמשים כאלה ואחרים ולעשות להם נו נו נו.. כי זה לא ישיג את המטרה וההודעות יכתבו לאחר מכן בשירשור אחר.
אולי אם יהיה קנס כלשהו או איזה שהוא מדד שידחף אנשים לכתוב הודעות ענייניות אני בטוחה שזה יהיה יותר יעיל ואיכותי
ודרך אגב הדומיין sahbakia.co.il פנוי - אז שמישהו ירים את הכפפה ויפתח פורום לכל אוהבי הסחבקיה..
אני חושבת שהודעות *** לא צריכות להכתב בכלל, ולא צריך לרדוף אחרי משתמשים כאלה ואחרים ולעשות להם נו נו נו.. כי זה לא ישיג את המטרה וההודעות יכתבו לאחר מכן בשירשור אחר.
אולי אם יהיה קנס כלשהו או איזה שהוא מדד שידחף אנשים לכתוב הודעות ענייניות אני בטוחה שזה יהיה יותר יעיל ואיכותי
ודרך אגב הדומיין sahbakia.co.il פנוי - אז שמישהו ירים את הכפפה ויפתח פורום לכל אוהבי הסחבקיה..
InbarHovav לי נראה שאת רוצה פורום של רובוטים!!!
לא מסכים איתך בכלל!!
למרות שבאמת בזמן האחרון היו הרבה שירשורים שסטו מהנושא...
אבל מפה ולחסום אנשים על קצת צחוקים פה ושם זה לא רציני.
אם באמת האתר היה מתנהל כמו שאת רוצה,תאמיני לי שחצי מהאנשים שנמצאים פה לא היו ממשיכים לגלוש בו!!{באחריות}
לא מסכים איתך בכלל!!
אבל מפה ולחסום אנשים על קצת צחוקים פה ושם זה לא רציני.
אם באמת האתר היה מתנהל כמו שאת רוצה,תאמיני לי שחצי מהאנשים שנמצאים פה לא היו ממשיכים לגלוש בו!!{באחריות}
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
עינבר.
את צודקת וגם לי זה מפריע לפעמים.
אבל בואי נסתכל על הצד החיובי רגע.
שימי לב שבכל שירשור בו יש שאלה תמיד תהיה תשובה לעיניין , רוב ה"סחבקיה" נעשת לאחר שאותו שואל קיבל את תשובתו.
פתחתי לפני כמה חודשים בפורום ללא קשר "שירשור היתפרקות" תמיד אפשר לעשות אותו דביק כדי שיזכרו שהוא קיים , שם תוכלו להיתפרק ולהוציא את כל הבדיחות החוצה בלי שאף אחד יעיר. ואני אוסיף ... בדיחות על תימנים ימחקו מיד!!!!
את צודקת וגם לי זה מפריע לפעמים.
אבל בואי נסתכל על הצד החיובי רגע.
שימי לב שבכל שירשור בו יש שאלה תמיד תהיה תשובה לעיניין , רוב ה"סחבקיה" נעשת לאחר שאותו שואל קיבל את תשובתו.
פתחתי לפני כמה חודשים בפורום ללא קשר "שירשור היתפרקות" תמיד אפשר לעשות אותו דביק כדי שיזכרו שהוא קיים , שם תוכלו להיתפרק ולהוציא את כל הבדיחות החוצה בלי שאף אחד יעיר. ואני אוסיף ... בדיחות על תימנים ימחקו מיד!!!!
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
נמר כתב:בדיחות על תימנים ימחקו מיד!!!!...
אני חושב שגם חל שיפור מסויים מאז השירשור הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=27826
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
reuveney כתב:InbarHovav לי נראה שאת רוצה פורום של רובוטים!!!
לא מסכים איתך בכלל!!
אבל מפה ולחסום אנשים על קצת צחוקים פה ושם זה לא רציני.![]()
אם באמת האתר היה מתנהל כמו שאת רוצה,תאמיני לי שחצי מהאנשים שנמצאים פה לא היו ממשיכים לגלוש בו!!{באחריות}...
נכון מאד! זאת לא כיתה ולא צבא, ושום דיון רציני לא מתלכלך בהודעות ***!
חלאס עם הצדקנות!!!
Silence speaks louder than words
- oferlaor
- מנהל

עינבר,
בסופו של יום, אנשים צריכים גם להתפרק. אני לא מכיר אף פורום בעולם שבו אין כלל סחבקיה.
כמובן שצריך לשמור שזה לא יצא מפרופורציות ובאמת לתת כמה אזהרות כאשר זה גולש מעבר לטעם הטוב.
בסופו של דבר, כולנו כאן חברים ולרבים כאן יש חברים שהם גם מדברים איתם ונפגשים איתם מחוץ למסגרת האתר .
בסופו של יום, אנשים צריכים גם להתפרק. אני לא מכיר אף פורום בעולם שבו אין כלל סחבקיה.
כמובן שצריך לשמור שזה לא יצא מפרופורציות ובאמת לתת כמה אזהרות כאשר זה גולש מעבר לטעם הטוב.
בסופו של דבר, כולנו כאן חברים ולרבים כאן יש חברים שהם גם מדברים איתם ונפגשים איתם מחוץ למסגרת האתר .
- oferlaor
- מנהל