המלצה למכונה אוטומטית
-
savdoc
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 87 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
שלום
אני מבקשת המלצה למכונת קפה שגם טוחנת את פולי הקפה. הקצפה לא חובה כי כבר יש ארוצינו וגם יש מכונת נספרסו קפסולות. חשוב שהיא תהיה הכי קטנה וגם חשוב שתתאים לעצלנים. אז אתם יכולים גם להביע דעה שהכי מתאימה מה שכבר יש לנו, קפסולות ומקציף, כי יכול להיות שלקבל קפסולות נספרסו עם שליח לבית זה הכי קל ונוח במקום לדאוג לחפש ולקנות פולי קפה?
אני מבקשת המלצה למכונת קפה שגם טוחנת את פולי הקפה. הקצפה לא חובה כי כבר יש ארוצינו וגם יש מכונת נספרסו קפסולות. חשוב שהיא תהיה הכי קטנה וגם חשוב שתתאים לעצלנים. אז אתם יכולים גם להביע דעה שהכי מתאימה מה שכבר יש לנו, קפסולות ומקציף, כי יכול להיות שלקבל קפסולות נספרסו עם שליח לבית זה הכי קל ונוח במקום לדאוג לחפש ולקנות פולי קפה?
רק אחרי שחווים משהו יותר טעים...מבינים
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מליטה סולו, ל JURA יש גם משהו דומה
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- איילVSמקיאטו
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
@savdoc
·
היי. שלום לך
כבעלים מרוצה של מכונת סימנס eq3 s500 אז בהחלט אני אמליץ לך בחום להכניס אותה ל ליסט שלך - יש למכונה גם הקצפה מובנית ישירה לתוך הכוס שלדעת רבים טובה בהרבה מהמקציף של נספרסו.
לגבי עצלנות - מכונות אוטומטיות דורשות תחזוקה -כל מכונה אוטומטית.
האמנם לא תחזוקה מסובכת אבל עדיין.
לכן אמליץ לך לבדוק אופציה נוספת - לרכוש מטחנת קפה טובה ו מקינטה טובה - סיפור של כמה מאות שקלים - זול בהרבה ממכונה אוטומטית ו כמעט ואין תחזוקה - מקינטה עושה ת'עבודה עובדה שבהרבה בתים באיטליה ובעולם משתמשים בה.
זהו - חג שמח
·
היי. שלום לך
כבעלים מרוצה של מכונת סימנס eq3 s500 אז בהחלט אני אמליץ לך בחום להכניס אותה ל ליסט שלך - יש למכונה גם הקצפה מובנית ישירה לתוך הכוס שלדעת רבים טובה בהרבה מהמקציף של נספרסו.
לגבי עצלנות - מכונות אוטומטיות דורשות תחזוקה -כל מכונה אוטומטית.
האמנם לא תחזוקה מסובכת אבל עדיין.
לכן אמליץ לך לבדוק אופציה נוספת - לרכוש מטחנת קפה טובה ו מקינטה טובה - סיפור של כמה מאות שקלים - זול בהרבה ממכונה אוטומטית ו כמעט ואין תחזוקה - מקינטה עושה ת'עבודה עובדה שבהרבה בתים באיטליה ובעולם משתמשים בה.
זהו - חג שמח
-
savdoc
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 87 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אייל תודה רבה
מטחנת קפה יש. גם ידנית וגם חשמלית. הן היו בשימוש בתקופה שקניתי פולי קפה טריים מכל מיני מקומות. היה מרתק להתנסות בטעמים השונים. מכירה את המקינטה שברב הבתים באיטליה מכינים בה קפה וגם במשפחה שלי יש. אני מאוד אוהבת את הארופרס. aeropress. במקום דיסקיות נייר חד פעמיות אני משתמשת בדיסקית נרוסטה רב פעמית. יש ביוטוב סרטונים אם זה לא מוכר ואם זה מעניין. שוב המון תודה על ההמלצה וחג שמח
מטחנת קפה יש. גם ידנית וגם חשמלית. הן היו בשימוש בתקופה שקניתי פולי קפה טריים מכל מיני מקומות. היה מרתק להתנסות בטעמים השונים. מכירה את המקינטה שברב הבתים באיטליה מכינים בה קפה וגם במשפחה שלי יש. אני מאוד אוהבת את הארופרס. aeropress. במקום דיסקיות נייר חד פעמיות אני משתמשת בדיסקית נרוסטה רב פעמית. יש ביוטוב סרטונים אם זה לא מוכר ואם זה מעניין. שוב המון תודה על ההמלצה וחג שמח
רק אחרי שחווים משהו יותר טעים...מבינים
אחרי הרבה שנים עם נספרסו,עוד מהתקופה שהיתה להם חנות אחת בקרית מטלון בפ"ת ובארץ לא ידעו מה זה נספרסו, עברתי לפני מספר חודשים למליטה.
גם אני חיפשתי מכונה לעצלנים והמליטה בהחלט מספקת את הסחורה.
היא יותר גדולה מהלטיסימה שהיתה לי אבל יש מקום על השיש.
מה הבעיה אם שליח יביא לך עד הבית פולים?תוך 3 ימים מההזמנה הקפה אצלך.
לחיצת כפתור ויש לך אחלה קפוצינו או אספרסו
ממליץ
גם אני חיפשתי מכונה לעצלנים והמליטה בהחלט מספקת את הסחורה.
היא יותר גדולה מהלטיסימה שהיתה לי אבל יש מקום על השיש.
מה הבעיה אם שליח יביא לך עד הבית פולים?תוך 3 ימים מההזמנה הקפה אצלך.
לחיצת כפתור ויש לך אחלה קפוצינו או אספרסו
ממליץ