Mack - אכזבה

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
sofa_surfer פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 133
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי,
אני אקדים ואומר שהייתי שצריך להפעיל צרכנות נבונה ולברר את הפרטים קודם לרכישה.
ואחרי זה, כדאי לדעת -
רכשתי מצלמה ותעודת אחריות diamond של mack. המצלמה נפלה והיה צורך להחליף עדשה. אז התברר שעלות התיקון לא רחוקה ממחיר המצלמה. מכאן למדתי ש-
1. כמו בביטוח רכב, גם בmack יש מעין 'טוטל לוס', ובמקרה שהתיקון יקר באופן יחסי לעלות המכשיר, הוא לא מתבצע ותחת זאת מקבלים פיצוי. עד כאן סביר.
2. גובה הפיצוי מחושב כאחוז מסויים (שנקבע ע"י mack..) משווי המצלמה ללא המיסים (שבארץ שמגיעים לאחוז ניכר מהמחיר הסופי). חייב לומר שהנקודה הזאת נראית לי בעייתית מאד ועלתה לי שאלה לגבי מידת החוקיות שלה.
3. 'דמי הביטוח' לתקופה הנותרת בתעודה לא מוחזרים. לא זוכר איך זה בביטוח רכב..
4. אין אפשרות לקבל הערכת מחיר אלטרנטיבית לתיקון. זה נמסר לי בחנות ואולי לא מדויק . ובכלל, כל תהליך ההערכה והתשובה של מאק מתנהל מול החנות ולא מול הלקוח באופן שקוף יותר

אני אוותר על מאק ברכישה הבאה שלי , לא יודע אם יש חלופות מוצלחות יותרי

מחשבות? דעות?

sofa_surfer פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 133
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

ובנוסף, יש עמלות מופרזות על העברת ההחזר (20$ להחזר עד 1000$, 50$ על החזרים גבוהים יותר).

אאאאריאל
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #3 

שרשור ישן אבל גם אני ממאוכזבי Mack- ובתוכם נותן השירות שלהם בארץ - "ארליך"

מצלמה שהיתה בתיקון למעלה מחודשיים, במהלכם זכיתי ליחס אדיש ולא נעים ממנהל המעבדה של ארליך. בזמן הזה הייתי צריך לשכור ציוד חליפי מה שבדיעבד עלה יותר מעלות התיקון במידה והייתי שולח למעבדה באופן עצמאי.
עלות הביטוח היתה למעלה מ 1,000 ש"ח וסה"כ אני מרגיש מרומה וחסר אונים.
לא רק שזכיתי לאדישות אלא שמנהל המעבדה (לפחות כך הוא הוצג בפני) שלא ידע שדיברתי ישירות גם עם MACK העולמית וקיבלתי מהם פרטים, שיקר לי בטלפון או לפחות "מתח את האמת" העיקר לנסות להתנער מאחריות.
בסופו של יום התאכזבתי מאוד מארליך וגם מ MACK (שלמרות זמני תגובה מהירים מאוד למיילים לא עשו הרבה)
לא מזמן (לפני הבלאגן הזה) רכשתי עדשה וביטוח עדשה ובדיעבר אני מתחרט על כך.
בטוח לא ארכוש שוב את הביטוח אנ"ל וגם לא בארליך.
אותי הם איבדו.

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #4 

תנסו מעבדות צד שלישית.
או שתשלחו לחברה בחו"ל אם אפשר

אאאאריאל
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #5 

@legopart
אתה מתכוון תחת האחריות של מאק ? כי זה לא כל כך פשוט. הם כמעט לא מאפשרים את זה כרגע... לתיקון הזה אגב ניסיתי.
לשלוח לחברה בחו"ל זה גם יקר וגם ייקח יותר זמן. ואני גם לא מבין למה אני אמור לעשות את זה אם האחריות אמורה לכסות אותי פה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”