רכישה בפעם הראשונה של רסיבר ורמקולים
הי,
אני מחפש לרכוש, עדיף מאמזון, רסיבר ורמקולים או סאונדבר. רוצה מערכת שאוכל לשמוע בעיקר בסלון (הקומה בנויה כך שהסלון הוא 25 מר שהוא חלק מחלל פתוח של כל הקומה שהיא 70 מר).
השימוש העיקרי הוא לטלוויזיה (מוזיקה, סרטים).
התקציב הוא עד איזור 3500 שקלים.
לגבי רמקולים - יש לי אפשרות לשים 2 אחוריים תלויים וכל שאר הרמקולים (סאב, רמקולים קדמיים) צריכים להיות קדימה.
אשמח להכוונה והמלצות.
תודה !!
אני מחפש לרכוש, עדיף מאמזון, רסיבר ורמקולים או סאונדבר. רוצה מערכת שאוכל לשמוע בעיקר בסלון (הקומה בנויה כך שהסלון הוא 25 מר שהוא חלק מחלל פתוח של כל הקומה שהיא 70 מר).
השימוש העיקרי הוא לטלוויזיה (מוזיקה, סרטים).
התקציב הוא עד איזור 3500 שקלים.
לגבי רמקולים - יש לי אפשרות לשים 2 אחוריים תלויים וכל שאר הרמקולים (סאב, רמקולים קדמיים) צריכים להיות קדימה.
אשמח להכוונה והמלצות.
תודה !!
אהלן. לצערי הרב בתקציב שאתה מציין אין סיכוי לרכוש רסיבר ומערכת רמקולים טובה אלא אם אתה הולך על סטים בסיסיים מאוד של 5 רמקולים סטליטיים וסאב צעצוע. רסיבר סביר חדש מאמזון יעלה לך בסביבות 1600 ש"ח וזה משאיר לך 1,900 ש"ח שבהם במקרה הטוב תוכל לקנות זוג מדפיים בינוני.
סאונדבר הוא כבר אופציה אחרת, שגם לא מצריכה רסיבר, ובתקציב של 3,500 תוכל למצוא משהו שישדרג לך את חווית הצפיה. לגבי רסיבר, סט 5 רמקולים וסאב, אתה צריך להרים את התקציב לאיזור ה-6,000 מינימום.
סאונדבר הוא כבר אופציה אחרת, שגם לא מצריכה רסיבר, ובתקציב של 3,500 תוכל למצוא משהו שישדרג לך את חווית הצפיה. לגבי רסיבר, סט 5 רמקולים וסאב, אתה צריך להרים את התקציב לאיזור ה-6,000 מינימום.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7407
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
יפה אם חלל פתוח סאונד בר לא יתן לך כלום אכן ב3500 קצת קשה יהיה לך אפילו מאמאזון כי רק מגבר יעלה לך בערך 1800 2500 ואז איפה רמקולים נשאר לך רק את המגברים האלה מהביוטי פרי ורמקולים שדווקא לא רעים בכלל הג’י בי אל דגם 510 או ה610
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
יד 2 זאת לא מילה גסה. יש אחלה ציוד באחלה מחיר. לא חובה מותגים מהשורה הראשונה. למצוא מישהו שמוכר רסיבר + רמקולים + כבלים וללכת לשמוע. אהבת - תעמיס. אתה יכול גם להישאר עם לא מעט עודף בכיס.