הגיעו רמקולים, סיפור רכישה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ilia987 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 180
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

רציתי לשתף אתכם בחווית הקניה שלי.

חיפשתי זמן רב. התייעצתי עם כמה חנויות שמומלצות פה בפורום.
החלטתי ללכת על קליפש סדרת רפרנס . היות ויש כלב אנרגטי בבית חשבתי ללכת על כוון של יד2. אבל בארץ לא ראיתי משהו מעניין בלוחות.
דיברתי עם כמה חנויות ביקשתי לקבל הצעה. כמובן אמרו לי שהמחיר לא הגיוני כי מוכרים רק חדש ואין להם משומש .

בשיחה אחת התקשרתי לקבל הצעה. הצגתי את הדרישות שלי והתקציב. לאחר בירור פרטים ובדיקת מחירים המוכר חזרי אלי ואמר לי שבתקציב הזה זה לא אפשרי, בטוח לא עבור סט של 5 רמקולים. הציעה לי פשרה (אותם קדמיים אבל סנטר ואחוריים פשוטים יותר) אבל אמר שיכול לעשות מחיר מיוחד(רק בשבילך ורק אם אתה רציני לבצעה רכישה עכשיו. מחשש שתפרסם את המחיר בפורומים )
בגלל שהמחיר לסט של חמשיה מעל הקציב שהצגתי. הוא אמר לי שאם אני רציני ורוצה. אחזור אליו ורק אז הוא יתן לי את הצעת מחיר.

אני פחות מסתדר עם הגישה הזו אז אמרתי תודה רבה. ובמידה וזה יהיה רלוונטי אחזור אליו

הבנתי שבארץ כנראה לא אוכל לרכוש את מה שרציתי במחיר שרציתי. והתחלתי לחפש בחול. הלכתי לגמל ולkeepa נרשמתי להתראות מחיר והזמנתי מדפיים 160m ב 350$ (לא נשלח לארץ) סנטר 450 מאמזון ב417$ (שוב לא נשלח לארץ)
אני מדגיש שהזמנתי מוצרים brand new open box.

חיפשתי חברת משלוח ויצא שusshops הכי משתלמת. שלחתי אליהם. הנציגה הסבירה הכל קיבלתי ממנה שרות מעולה. בוצע איחוד חבילות והכל נשלח ארצה.

המשלוח בדרך ואני מקבל שיחה מהמוכר בחנות. שואל האם זה רלוונטי. וציינתי שלא איחרת , בדיוק לפני כמה ימים הזמנתי מחול. . הוא שאל כמה יצא לי אמרתי כ 2000 שקלים ליחידה .
ואז הוא אמר חסכת רק 1700 שקל. (המוכר חישב את מחיר על בסיס סנטר 440c (אני הזמנתי 450) ואחוריים שמשמעותית פשוטים יותר מ250c. אבל אצלו הכל חדש.)
הוא שאל מה יקרה עם משהו יגיע עם שריטה או לא יעבוד. שריטה לא נורא יש לי כלב בבית.. בלי קשר אמרתי שאני מחזיק אצבעות. כנראה שהמוכר נפגע שלא רכשתי ממנו.. (חשוב לי לציין בשום שלב לא קיבלתי ממנו מחיר, למה עלי לרדוף אחרי מוכר בשביל לקנות משהו. בדרך כלל זה הפוך)
אבל זה לא השיא של השיחה. הוא שאל במה אני עובד. ואמרתי במחשבים.עכשיו הכל ברור.
ואז הוא אמר "כאשר יפריטו אותך אתה תבין אותי." אמר להתראות אחד לשני וניתקנו.

לאחר גישה כזו אני יחשוב שוב אם לקנות ציוד כזה בארץ. החוויה שקיבלתי בכמה חנויות לא היתה לטעמי (היה תמיד הרגשה שעושים לי טובה ושצריך להילחם על מחיר) אבל תגובה כזו זו פעם ראשונה

נחזור לרמקולים.
הרמקולים הגיע בתוך 5 ימים מרגע התשלום בushops הגיע עם שליח לעבודה (השליח התקשר בבוקר ונלחץ לאור גודל החבילה שהוא צריך לספק.

במבט ראשון כשהגיעה החבילה יצאו לי העניים. שתי הארגזים חוברו עם רצויות פלסטיק בלחץ.

כנראה במהלך המשלוח המשקל שלהם גרם ללחץ והקרטון נקרע יחסית חזק. משקל כולל של 2 ארגזים היה כ 38 קג. חבל שלא ארזו יותר טוב. מוצרים כבדים לא ממליץ לתת להם לאחד חבילות במיוחד אם יכול להיות משהו שביר.
מעבר לזה הכל הגיעה באריזה מקורית עם קלקר מקורי. למעט ניירת ב160m.
הבשורות הטובות. שאין שום שריטה והרמקולים במצב מושלם מכל בחינה (חדש לחלוטין)

בפועל יצא לי מחיר עבור 160m u 450c כ4400 עד הבית. ברגע האחרון החלטתי ללכת על משלוח אוירי ולקבל את המוצר ישר. במידה וההיתי מחכה המשלוח היה יורד בכ100 דולר פחות והיא יוצא כ 4100

את שאר החלקים ארכוש כנראה שוב מהאינטרנט או מפרטי, עם חנויות בארץ (לרוב חולקים את אותה הגישה מנסיוני ) אתרחק וממליץ לכם גם להתרחק לפחות עד שתהיה שקיפות ולא מסחרה, ושלא נגיע לאיחולים כאלו או אחרים שקיבלתי.

כמובן שיש כמה חנויות שהשירות והאיכות שלהם טובה, אבל לצערי כמעט תמיד לא זכיתי לקבל שירות טוב

בלי קשר. המערכת חוברה, טרם נעשה כיול (למעט שינוי הגדרה במגבר מרמקולים קטנים לגדולים ) אבל כבר מורגש ההבדל ושיפור עצום.

שלב הבא 250s 140sa וסאב :)
המערכת.
 המערכת.
נזק במשלוח ushops
 נזק במשלוח ushops

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
נתן תודות: 874 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #2 

ilia987 כתב:בשיחה אחת התקשרתי לקבל הצעה. הצגתי את הדרישות שלי והתקציב. לאחר בירור פרטים ובדיקת מחירים המוכר חזרי אלי ואמר לי שבתקציב הזה זה לא אפשרי, בטוח לא עבור סט של 5 רמקולים. הציעה לי פשרה (אותם קדמיים אבל סנטר ואחוריים פשוטים יותר) אבל אמר שיכול לעשות מחיר מיוחד(רק בשבילך ורק אם אתה רציני לבצעה רכישה עכשיו. מחשש שתפרסם את המחיר בפורומים )
בגלל שהמחיר לסט של חמשיה מעל הקציב שהצגתי. הוא אמר לי שאם אני רציני ורוצה. אחזור אליו ורק אז הוא יתן לי את הצעת מחיר.

אני פחות מסתדר עם הגישה הזו אז אמרתי תודה רבה. ובמידה וזה יהיה רלוונטי אחזור אליו
...
·דבר ראשון, תתחדש מכל הלב ותהנה.
העיקר שהגיעו ללא שריטות.

שנית, לא כל כך מבין מדוע בעלי החנויות מבריחים לקוחות פוטנציאליים?
הרי אם נתן מחיר והמחיר יותר יקר בסכום הגיוני מאמזון - אז נראה לי הרבה לקוחות היו מעדיפים לרכוש בארץ.
ממש לא מובן לי עניין שהוא חושש שתפרסם בפורום - הפורום הוא מקור הכנסה ולא מקור לחששות.

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1538
נתן תודות: 195 פעמים
קיבל תודות: 211 פעמים

שליחה #3 

תתחדש, מדפיים וסנטר מצויינים של קליפש.

בעלי החנויות בארץ מהר מאוד יבינו שכדי להתחרות עם אמזון שתכנס לשוק דרושה רפורמה בתחום מצידם. די לימים של לשלם 2,000 שקל אקסטרה על סחורה זולה יותר מסדרות הפרימיום.

לגבי הסנטר שלך, הוא די נמוך, הייתי מציע לך לתת לו זווית לנקודת ההאזנה אם אפשרי.

ilia987 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

@Zachn
·

חשבתי על זה. יש לי עוד כ 4 סמ מרווח כך שיהיה ניתן לתת זווית. כשאגיע לכיול אנסה. (כנראה בסופש)
יש המלצה בעזרת מה לתת זווית?

Crossover-Shop
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #5 

המערכת אחרי כיול מסודר תשמע פצצה

מעצור גומי לדלת שניתן לרכוש בכל טמבוריה יתן לך את הזווית - תרכוש שניים אחד בכל צד של הסנטר (יש כאלה גם בשחור אם כי נדירים יותר)

תתחדש!!
חנות מתמחה קרוסאובר
אלנבי 128 תל אביב
03-5604600
הפייסבוק שלנו!

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #6 

@sky1sky10

בחנויות חוששים שהיבואנים יראו שהם נותנים מחירים טובים, במידה והם מגביל אותם למחיר כלשהו.

עם זאת, ההתנהלות של החנות ממש לא מקצועית. הפסידו לקוח סתם.

ilia987

תתחדש!

המיקום של הסנטר ממש ממש לא טוב. הטיות כשהוא שם למטה לא ממש יעזרו, הוא נמוך מדי וחנוק לגמרי. ממליץ שתרים אותו למדף העליון ותשים משהו מתחתיו שיבודד אותו מהמזנון (איזה משטח מגומי עבה) . העיקרון הוא שהקדמיים והסנטר יהיו לפחות בגובה הראש כשאתה יושב.

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
נתן תודות: 874 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #7 

בהנחה שירים למדף העליון אז יסתיר חלק מהמסך

ilia987 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

@mulder

במחינת אסטטיקה לא אפשרי, המקסימום שאפשר זה לנסות את הגומיות. יש לי לבנות נראה אם זה יעשה שינוי, במידה וכן אחפש שחורות

אם בעתיד נתלה את הטלויזיה (לא חושב שיהיה בקרוב אז נשקול להעביר את זה על השידה. אבל לא מאמין שזה יקרה)

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7400
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #9 

תראה את הכלב
Sony 1040
Monitor mass

ilia987 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד