Denon AVR-X2400H או Yamaha RX-V583 חסרונות\ יתרונות

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה

Denon AVR-X2400H או Yamaha RX-V583

הסקר נגמר בתאריך 17/02/2018 20:22

Denon AVR-X2400H
8
73%
Yamaha RX-V583
3
27%

סך הכול הצבעות: 11

LILIPUT פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לפני החלטה סופית ורכישה מתלבט בין ה 2 ... אשמח לעזרת ההמונים ...
בנוסף, לא הצלחתי להבין האם קיימת פונקציית OSD ON SCRENN DISPLAY ב DENON

תודה מראש לעונים .. שבוע טוב

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #2 

לדעתי YAMAHA חלש בלדחוף את הרמקולים, הועלה פה לפני כמה ימים שגם הכיול של DENON ממש טוב.
אז אם יהיה במחיר משתלם אז רצוי ללכת על ה DENON למרות שפועל הם מאותה הקטגורייה

הנה השוואה https://www.whathifi.com/features/denon ... ich-better

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1538
נתן תודות: 195 פעמים
קיבל תודות: 211 פעמים

שליחה #3 

בתור רוכש טרי של Denon X3400H שהחליף ימאהה RX-V471: דנון.

בשנה שעברה גם הזמנתי RX-V681 שאכזב אותי מאוד בסאונד שלו וחזר לאמזון תמורת זיכוי. הימאהה הישן שלי דחף את הרמקולים בלי בעיות דווקא וגם היה אמין מאוד, 6 שנים ללא תקלה אחת. אבל הסאונד שלו לא היה שם ושמעו את זה. היה חסר המון איזון ודגשים על קטעי סאונד מסויימים, מערכת הכיול שלו בסיסית מאוד ויצרה לי בעיה עם הפאזה של הסאב, ובגדול הבנתי שימאהה סדרות 3-6 הן די אנטרי לבל ושהסאונד האמיתי יותר מתחיל בסדרת AVENTAGE.

לפני רכישת דנון התלבטתי בינו לבין הסוני 1080 ושוב עלה העניין של מערכת כיול טובה יותר אל מול זו הבסיסית יותר של סוני, והחלטתי לאחר התייעצות ובדיקה לרכוש את הדנון לאחר שאהבתי מאוד את הסאונד לאחר כיול אודיסי, פאזת הבאס שלי תוקנה בכיול, והתוצאה הכללית הרבה יותר מאוזנת ושמיעה לאוזן.

מבחינת בהגברה הדנון חזק יותר ב-15W פר ערוץ בסטריאו, ויניע רמקולים ב-4ohm לעומת 6ohm בימאהה. עוד פלוס גדול הוא שלדנון יש 8 כניסות HDMI מול רק 4 בימאהה, ו-2 יציאות HDMI למקרה הצורך. תוסיף לזה את מערכת Audyssey שמודדת עד 8 נקודות כיול בחדר שלך מול YPAO שתמדוד רק אחת.

אני לא יודע איך נשמע ה-2400H אבל הסאונד של 3400H גדול, ממלא, מדויק ומאוד פאנצ'י בסרטים, גם הבאס נשמע מדוייק וטוב יותר לאחר אודיסי, פחות מרוח ויותר ממוקד. אני בספק גדול שה-583 יתן לך ביצועי סאונד טובים משלו במיוחד שימאהה די נשארו מאחור בסדרה האחרונה שלהם מול דנון וסוני.

בקיצור: דנון ממני.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”