חשיפה המודם המשולב של קבוצת altice תומך בסיבים אופטיים
-
uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מתי בישראל 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
נראה שאין שם כניסה קוקסיאלית, רק אופטית
-
uh99
- חבר מביא חבר

·אכןValorHeart כתב:נראה שאין שם כניסה קוקסיאלית, רק אופטית...
נראה לי שהוט רוצה לעשות הפתעה מאוד גדולה בצחום התקשורת ולכן היא לא ממהרת בינתים להציג את החידושים שלה
אני זוכר בוודאות שבראיון לגלובס ששאלו את מנכלית הוט אם בהוט יהיו סיבים אופטים התשובה שלה הייתה שזאת הפתעה ולא שלדעתם זה מיותר בישראל
אני זוכר בוודאות שבראיון לגלובס ששאלו את מנכלית הוט אם בהוט יהיו סיבים אופטים התשובה שלה הייתה שזאת הפתעה ולא שלדעתם זה מיותר בישראל
-
uh99
- חבר מביא חבר

אם זה היה נכון למה הוט רוצה להשחיל סיבים בקנים של בזקavidvir כתב:נראה לי שהוט רוצה לעשות הפתעה מאוד גדולה בצחום התקשורת ולכן היא לא ממהרת בינתים להציג את החידושים שלה
אני זוכר בוודאות שבראיון לגלובס ששאלו את מנכלית הוט אם בהוט יהיו סיבים אופטים התשובה שלה הייתה שזאת הפתעה ולא שלדעתם זה מיותר בישראל...
-
uh99
- חבר מביא חבר

·רמי הסבר את השאלתך שאני אבין אותךavidvir כתב:·......
אולי זה בינתים עד שכל התשתית האופטית שלה תהיה מוכנה?...
גם להוט וגם לבזק המון סיבים אופטיים שעומדים ליופי, בעיקר בבניינים חדשים.
זה כמו המערב הפרוע, ברגע שמישהו ישלוף השני יהיה מוכן, כרגע אין להם סיבה לשלוף כי רמת הפריסה של החברות האחרות צולעת מאוד ככה שאין איום ממשי.
זה כמו המערב הפרוע, ברגע שמישהו ישלוף השני יהיה מוכן, כרגע אין להם סיבה לשלוף כי רמת הפריסה של החברות האחרות צולעת מאוד ככה שאין איום ממשי.
-
uh99
- חבר מביא חבר

כתבה ישנה בנושא: הוט מציגה: סיבים אופטיים עד הבית והאצת מהירויות גלישה עד ל-100 מגה-ביטuh99 כתב:·רמי הסבר את השאלתך שאני אבין אותך.........
http://www.pc.co.il/it-news/112262/
-
uh99
- חבר מביא חבר

בזכות משרד התקשורת שלא מסדיר את פריסה בניגוד להצהרותיוmarvje כתב:גם להוט וגם לבזק המון סיבים אופטיים שעומדים ליופי, בעיקר בבניינים חדשים.
זה כמו המערב הפרוע, ברגע שמישהו ישלוף השני יהיה מוכן, כרגע אין להם סיבה לשלוף כי רמת הפריסה של החברות האחרות צולעת מאוד ככה שאין איום ממשי....
-
uh99
- חבר מביא חבר

תוכל לתת קישור למוצר בבקשה .. בנוסף כרגע איין שום אכיפה לסיבים אז זה לא באמת יעזור ללקוחותHava972 כתב:מתאם מדיה אופטית ל 10g עולה 300 ש'ח ואז אף אחד לא כבול לשום ראוטר או מודם...
- שמענו מראשי החברה שאתם חברת סיבים, וכששואלים לגבי ישראל לא מוכנים להתחייב שזה יקרה כאן.
"אבל מצד שני גם אמרו הרבה דברים טובים על ישראל. המצב הרגולטורי בישראל הוא המורכב ביותר בעולם. חד משמעית. פטריק אמר את זה, וראיתי שהוא התייחס לזה גם אצלך. מצד שני, הוט היא חברת התשתית היחידה למעט בזק, ואנחנו מתכוונים להמשיך ולשמור על המובילות שלנו בהקשר של המהירות והתשתיות. אנחנו נמצא את הדרך הנכונה לעשות את זה גם בישראל. חשוב להגיד ולדעת, והטבלאות מוכיחות, שאנחנו שומרים על הפער שלנו מול בזק, והפער הזה הולך וגדל. אנחנו נמשיך לשמור על זה בעולם התשתית ובעולמות אחרים. אנחנו בשיחות מאוד מעמיקות מול משרד התקשורת, ולא מתכוונים להרפות. זה משהו שבהחלט נמצא על השולחן שלנו, ולא בתיאוריה. השלב הבא שלנו יהיה פריסה של סיבים. ומה שזה אומר לגבי הוט, זה לא שדרוג של הרשת הקיימת - אלא הקמה של רשת חדשה. נשמור על המובילות ונשדרג את הרשת, והלקוחות יהיו עם הביצועים הכי גבוהים. אנחנו בוחנים את כל האופציות וכשאנחנו הולכים להשקיע הרבה מאוד כסף בדבר הזה, אז אנחנו חייבים לבחור בפתרון שייקח אותנו ל-10-20 השנים הבאות".
- מתי יהיו לקוחות שייהנו ממהירות של חצי ג'יגה גלישה, כפי שאתם מספקים היום ללקוחות עסקיים?
"אנחנו נמצאים בפרויקט שמשפר את הסגמנטציה ומביא יותר מהירות לכל לקוח. בשנה הקרובה נהייה מגובשים לגמרי לגבי הפתרון שניתן לצרכן הישראלי, ובוא נשאיר משהו לראיון הבא כי אני לא יכולה לגלות עכשיו הכל".
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001190199
"אבל מצד שני גם אמרו הרבה דברים טובים על ישראל. המצב הרגולטורי בישראל הוא המורכב ביותר בעולם. חד משמעית. פטריק אמר את זה, וראיתי שהוא התייחס לזה גם אצלך. מצד שני, הוט היא חברת התשתית היחידה למעט בזק, ואנחנו מתכוונים להמשיך ולשמור על המובילות שלנו בהקשר של המהירות והתשתיות. אנחנו נמצא את הדרך הנכונה לעשות את זה גם בישראל. חשוב להגיד ולדעת, והטבלאות מוכיחות, שאנחנו שומרים על הפער שלנו מול בזק, והפער הזה הולך וגדל. אנחנו נמשיך לשמור על זה בעולם התשתית ובעולמות אחרים. אנחנו בשיחות מאוד מעמיקות מול משרד התקשורת, ולא מתכוונים להרפות. זה משהו שבהחלט נמצא על השולחן שלנו, ולא בתיאוריה. השלב הבא שלנו יהיה פריסה של סיבים. ומה שזה אומר לגבי הוט, זה לא שדרוג של הרשת הקיימת - אלא הקמה של רשת חדשה. נשמור על המובילות ונשדרג את הרשת, והלקוחות יהיו עם הביצועים הכי גבוהים. אנחנו בוחנים את כל האופציות וכשאנחנו הולכים להשקיע הרבה מאוד כסף בדבר הזה, אז אנחנו חייבים לבחור בפתרון שייקח אותנו ל-10-20 השנים הבאות".
- מתי יהיו לקוחות שייהנו ממהירות של חצי ג'יגה גלישה, כפי שאתם מספקים היום ללקוחות עסקיים?
"אנחנו נמצאים בפרויקט שמשפר את הסגמנטציה ומביא יותר מהירות לכל לקוח. בשנה הקרובה נהייה מגובשים לגמרי לגבי הפתרון שניתן לצרכן הישראלי, ובוא נשאיר משהו לראיון הבא כי אני לא יכולה לגלות עכשיו הכל".
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001190199
-
uh99
- חבר מביא חבר

ממה שקראתי זה ממיר ולא מודם פשוט אם הבנתי נכון ....Hava972 כתב:D-Link DMC G01LC זה לגיגביט
יש גם ל 10G אבל זה מיותר כי גם אין לאף אחד ציוד 10G...
-
uh99
- חבר מביא חבר

·avidvir כתב:- שמענו מראשי החברה שאתם חברת סיבים, וכששואלים לגבי ישראל לא מוכנים להתחייב שזה יקרה כאן.
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001190199...
...
אם זה היה נכון למה הוט רוצה להשחיל סיבים בקנים של בזק

·
כתוב פה שמדובר בסיבים אופטים של הוט דרך תשתית בזק
משרד התקשורת מאפשר ל-HOT להשתמש בתשתיות בזק לפריסת סיבים אופטייים
https://www.calcalist.co.il/internet/ar ... 54,00.html
אם זה היה נכון למה הוט רוצה להשחיל סיבים בקנים של בזק
·
כתוב פה שמדובר בסיבים אופטים של הוט דרך תשתית בזק
משרד התקשורת מאפשר ל-HOT להשתמש בתשתיות בזק לפריסת סיבים אופטייים
https://www.calcalist.co.il/internet/ar ... 54,00.html