ניקוי חיצוני
אורניקו תודה על התגובה.
חשבתי על Dw40 אבל אני דואג שזה יותיר את המכונה שמנונית ואולי יגרום נזק. איך אתה מבצע את הניקוי בדיוק?
בנוגע לראש חליטה, לא התכוונתי לראש עצמו אלא לכיסוי נירוסטה לידו, הכוונה לחלק הפנימי יותר שחשוף יותר, באופן טבעי, להשפרצות.
חשבתי על Dw40 אבל אני דואג שזה יותיר את המכונה שמנונית ואולי יגרום נזק. איך אתה מבצע את הניקוי בדיוק?
בנוגע לראש חליטה, לא התכוונתי לראש עצמו אלא לכיסוי נירוסטה לידו, הכוונה לחלק הפנימי יותר שחשוף יותר, באופן טבעי, להשפרצות.
נערך לאחרונה על ידי omt ב 03/02/2018 20:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
לניקוי:
מטלית נייר עם חומר לניקוי חלונות
לשימון ותחזוקה אחרי:
אך ורק שמן תינוקות של ג'ונסון-אנד-ג'ונסון
גם זול וגם יתן לך תוצאות כמו חדש
היישום: מעט שמן על מטלית בד שאינה משאירה סיבים ומעבר על חלקי הנירוסטה להשארת שכבה עדינה
האמן לי, לא תתחרט על העצה הזו
תיהנה
מטלית נייר עם חומר לניקוי חלונות
לשימון ותחזוקה אחרי:
אך ורק שמן תינוקות של ג'ונסון-אנד-ג'ונסון
גם זול וגם יתן לך תוצאות כמו חדש
היישום: מעט שמן על מטלית בד שאינה משאירה סיבים ומעבר על חלקי הנירוסטה להשארת שכבה עדינה
האמן לי, לא תתחרט על העצה הזו
תיהנה
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
·omt כתב:שמן תינוקות? נשמע...חדשני.
בקשר לספריי לניקוי חלונות, ניסיתי וזה גרם לכתמי מים בנירוסטה שאני מקווה שירדו. מה בדבר חומר ניקוי יעודי לנירוסטה? מסוג התרסיסים האלה שנמכרים בסופר? מיותר או יעיל?...
מיותר לחלוטין, יקר ומנסיון, לאורך זמן שמן תינוקות יעיל יותר (אני עושה בו גם שימוש לשאר מוצרי הנירוסטה בבית כמו קולט שומנים ועוד) והוא עושה נפלאות.
כתמים אחרי ניקוי משמעותם שהנוזל לא התייבש כמו שצריך. נוזל כזה מכיל כמות מסויימת של אלכוהול וצריך לעבור עם נייר חצי יבש, בדיוק כמו ניקוי חלון. האם גם על החלונות בביתך נשארים כתמים?
בקיצור, חסוך ונסה. אתה מוזמן לראות את הסילביה שלי, מבריקה כמו חדשה.
בכיף