wireless T-AMP and HT
אני מעוניין להרחיב מערכת סטריאו ל-HT.
אני מאד מעונין להשתמש ב- wireless T-AMP כדי להגביר את זוג האחוריים (לכן בפרום זה - המגבר הוא סטריאו).(אני מתייחס למוצר שכבר ניסקר כאן באתר- מישהו אמר מרטין...).
יש מישהו שמשתמש במגבר זה כחלק ממערכת HT איכותית, רשמים\דעות?
אני מאד מעונין להשתמש ב- wireless T-AMP כדי להגביר את זוג האחוריים (לכן בפרום זה - המגבר הוא סטריאו).(אני מתייחס למוצר שכבר ניסקר כאן באתר- מישהו אמר מרטין...).
יש מישהו שמשתמש במגבר זה כחלק ממערכת HT איכותית, רשמים\דעות?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין,
אני שואל לגבי הגירסא הזו: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=725
יש לי ציוד סטריאו (רשימה בפרטי משתמש).
אני רוצה להמשיך להשתמש ב-PRELUDE-ים כראשיים (לדעתי הם מדהימים).
http://www.positive-feedback.com/Issue1 ... eludes.htm
ואני שוקל בין ה-AV הבאים: YAMAHA2700 או ARCAM DIVA AV280
(כמובן שאני מתכנן SESSION האזנה רציני יחד עם הרמקולים שלי).
לpackage הזה אני רוצה להוסיף 2 לווינים חדשים (WAF) - ה-MS-ים גדולים לי מידי - אני רוצה לשים את הלווינים על WIRELESS T-AMP - זה ה-SWEAT POINT, אני יכול לבחור רמקולים שיתאימו ל T-AMP.
(WAF).
יש לי חשמל בקיר האחורי. (אני יכול להוסיף שרטוט החדר).
האם אני בכיוון הנכון? \ המלצות?
אני שואל לגבי הגירסא הזו: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=725
יש לי ציוד סטריאו (רשימה בפרטי משתמש).
אני רוצה להמשיך להשתמש ב-PRELUDE-ים כראשיים (לדעתי הם מדהימים).
http://www.positive-feedback.com/Issue1 ... eludes.htm
ואני שוקל בין ה-AV הבאים: YAMAHA2700 או ARCAM DIVA AV280
(כמובן שאני מתכנן SESSION האזנה רציני יחד עם הרמקולים שלי).
לpackage הזה אני רוצה להוסיף 2 לווינים חדשים (WAF) - ה-MS-ים גדולים לי מידי - אני רוצה לשים את הלווינים על WIRELESS T-AMP - זה ה-SWEAT POINT, אני יכול לבחור רמקולים שיתאימו ל T-AMP.
(WAF).
יש לי חשמל בקיר האחורי. (אני יכול להוסיף שרטוט החדר).
האם אני בכיוון הנכון? \ המלצות?
מישהו מעוניין להגיב?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
יש לך הצעה קונקרטית?
(אני לא סגור על הרמקולים האחוריים - וכל דבר שישתלב ב"הרמונייה" הכללית ויעבור "WAF" - יתקבל בברכה)...
(אני לא סגור על הרמקולים האחוריים - וכל דבר שישתלב ב"הרמונייה" הכללית ויעבור "WAF" - יתקבל בברכה)...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
יפה מרטין,
ולכן הרעיון "שלי" הוא לקנות זוג סטליטים איכותי מורל\אנטוני גאלו ו"לתלות" אותם על WIRELESS T-AMP, מה שאמור להבטיח איכות גבוהה?!?!
יש למישהו נסיון עם כזה סטאפ?
ולכן הרעיון "שלי" הוא לקנות זוג סטליטים איכותי מורל\אנטוני גאלו ו"לתלות" אותם על WIRELESS T-AMP, מה שאמור להבטיח איכות גבוהה?!?!
יש למישהו נסיון עם כזה סטאפ?
עברה שנה וחצי... וניסיתי את ה SET UP הזה.
אז ככה, הWIRELESS TAMP עובד יפה מבחינת הסאונד, אבל, וזה אבל חשוב, המשדר שלו נכנס לSTANDBY אחרי שתי דקות שקט. חלק גדול מהזמן, ברמקול SURROUND, עוצמת הקול שמגיע למשדר לא מספיק גדולה כדי להחזיק אותו ער והוא נרדם. כשהוא מתעורר, יש צליל נקישה מעצבן.
במקרה שלי הייתי צריך אלחוט רק לרמקול אחורי אחד, אז פשוט חיברתי את הערוץ השני של המשדר (שלא בשימוש) ליציאה של רמקול קדמי בכלל, והיא מחזיקה את המשדר ער כל הזמן.
עדיין, עם ההדלקה, יש "קליק". בקיצור, לא אידאלי.
אז ככה, הWIRELESS TAMP עובד יפה מבחינת הסאונד, אבל, וזה אבל חשוב, המשדר שלו נכנס לSTANDBY אחרי שתי דקות שקט. חלק גדול מהזמן, ברמקול SURROUND, עוצמת הקול שמגיע למשדר לא מספיק גדולה כדי להחזיק אותו ער והוא נרדם. כשהוא מתעורר, יש צליל נקישה מעצבן.
במקרה שלי הייתי צריך אלחוט רק לרמקול אחורי אחד, אז פשוט חיברתי את הערוץ השני של המשדר (שלא בשימוש) ליציאה של רמקול קדמי בכלל, והיא מחזיקה את המשדר ער כל הזמן.
עדיין, עם ההדלקה, יש "קליק". בקיצור, לא אידאלי.
חחח
אצלי הוא סתם מאופסן בקופסא...
חזרתי לסטריאו - קולנוע ביתי לא היה וניראה גם לא יהיה בשבילי...
אצלי הוא סתם מאופסן בקופסא...
חזרתי לסטריאו - קולנוע ביתי לא היה וניראה גם לא יהיה בשבילי...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
1. איכות הסאונד טובה מאוד (ניסיתי רגע בתור קדמי, רק כדי לראות). בשביל רמקול אחורי או גינה - מספיק ++
2. לא, אבל כמובן שהטווח יותר קטן (משהו כמו 30 מטר?). הצלחתי "להעביר" את הסיגנל בין קומות אצלי בבית. אבל אם אתה מתכנן לשים את זה בארון מתכתי - לא יעבוד (כתוב בחוברת וגם ניסיתי).
3. הייבוא היה במזוודה. אני מניח שהיו דורשים ממני אישורי משרד התקשורת אחרת
עובד בתדר 5 גה"ץ סטנדרטי.
4. אין אפשרות להשאיר ON קבוע. אם אתה שם PAUSE לכמה דקות ומפעיל שוב את המוזיקה, התוצאה היא קליק לא נעים על ההתחלה.
2. לא, אבל כמובן שהטווח יותר קטן (משהו כמו 30 מטר?). הצלחתי "להעביר" את הסיגנל בין קומות אצלי בבית. אבל אם אתה מתכנן לשים את זה בארון מתכתי - לא יעבוד (כתוב בחוברת וגם ניסיתי).
3. הייבוא היה במזוודה. אני מניח שהיו דורשים ממני אישורי משרד התקשורת אחרת
4. אין אפשרות להשאיר ON קבוע. אם אתה שם PAUSE לכמה דקות ומפעיל שוב את המוזיקה, התוצאה היא קליק לא נעים על ההתחלה.