שירות מדייסון

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
yohaib86 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

היי ,
יש לי שואב אבק דייסון מסוג dc29 אלרגי באחריות עד ספטמבר 2018 (לא היה בתיקון מעולם)
לאחרונה יש תחושה שעוצמת השאיבה נחלשה, פניתי לשרות הלקוחות במייל וביקשתי לקבל שירות.
חזרו אלי טלפונית והסברתי כי למרות שניקיתי את הפילטר העוצמה שאיבה חלשה יותר, כמו כן ציינתי שבצינור של השואב יש קרע קטן ושאלתי אם זו יכולה להיות הסיבה, בשיחה הוסבר לי כי לא צריך להיות קשר לקרע (משהו שקשור לווקום\שאיבת אוויר ולא הוצאת אוויר) והתבקשתי לעשות מס' בדיקות באופו עצמאי ולעדכן אותם.
ביצעתי את הבדיקות שביקשו וצירפתי גם צילום של הצינור וציינתי כי לא הבחנתי בבעיה כלשהי, ועדיין מרגיש שעוצמת השואב חלשה וביקשתי לתאם שירות. מכיון ולא חזרו אלי מס ימים שלחתי שוב בקשה לתאם שירות ואז צלצלה אלי נציגה ומסרה כי עלות הצינור היא X שקלים, מסרתי לה שהבנתי שהצינור לא אמור להיות הבעיה וכי השואב באחריות אז למה עלי לשלם? הסבירה כי על נזק מסוג כזה אין אחריות ואני יכולה להזמין את החלק בתוספת עלות משלוח או להגיע אליהם ללא עלות משלוח. ביקשתי לתאם לי טכנאי שיבוא לבדוק את השואב שעדיין באחריות כי אולי הבעיה היא אחרת וחבל שסתם אוציא כסף.
לבסוף הסכימה אך ציינה כי באזור שלי הטכנאים הם רק פעם בשבוע ורק בשעות הבוקר כשהסברתי שאני עובדת ולא בטוח שאוכל להיות בבית אמרה שתצלצל לתזכר אותי שבוע לפני ואעדכן אם לשלוח טכנאי או שאבחר להגיע אליהם ביום שישי.
היא לא צלצלה לתזכר והשרות אמור להיות שבוע הבא. ולצערי לא אוכל לקבל את השרות בשעות הבוקר.
פניתי אליהן גם בהודעה אישית בדף הפייסבוק שאני דורשת לקבל שירות הביתה בשעות אחרי העבודה\שישי ושוב נמסר שאלו השעות המקובלות ואם ארצה שאשאר טלפון ויחזור אלי מנהל שירות הלקוחות.
מה אני יכולה לעשות? האם הגיוני שקבלת שירות תהיה כל כך לא נוחה?

yohaib86 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

היי חברים,

אודה לעזרה,

ממש מאכזב השירות של דייסון.

אנחנו רוצים להזמין טכנאי שיבדוק את השואב אבל מקבלים מענה מהשירות :(

אפשר להזמין טכנאי רק ביום ספציפי בין 09:00-11:00.

מה זה השטויות האלה?!

איך אפשר להמשיך מכאן?

yossix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 384
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #3 

יכול אולי לקחת את המכשיר למקום העבודה ולהזמין את הטכנאי לשם?
אין ספק שירות לא משהו

yohaib86 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

זה פאקינג שואב אבק :(

אוף מדכא את החיים שחברה שמשווקת את עצמה כל כך טוב זורקת *** על לקוחות

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #5 

אכן מדכא והכל אבל לדעתי עדיף שאת תגיעי אליהם (הם בפ"ת ואני לא יודע איפה אתה)
מאחר שהבעיה היא עוצמת שאיבה לדעתי אין טעם בטכנאי שיגיע אליך כי הוא יגיד לך שחוץ מהקרע בצינור הכל בסדר.

אצלהם תוכלי להשוות את עוצמת השאיבה ליד שואב זהה (או חזק יותר) ולהוכיח להם במקום שיש הבדל משמעותי בעוצמות יניקה.. בכל דרך אחרת יאשימו התיישנות של פילטר או משהו אחר שלא באחריות

גם לי היתה חווית שירות גרועה מאוד איתם אבל בסוף הסתדרה ומשם השירות היה מצויין (לא ארחיב כי זו לא היתה בעיה דומה לשלך)

yossix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

כדי להחליף סוללה בשואב הנטען נאלצתי לנסוע אליהם פעמיים כי צריך להשאיר את המכשיר.
מחיר כ-500 ש"ח
בחו"ל 55 אירו
עצוב אבל ככה זה עובד בארץ

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #7 

מניסיון אישי שלי עם הפעלת אחריות לשואב בן חודשיים בשביל דודה שלי, השירות שלהם בארץ באמת על הפנים. נעזוב לרגע את השואב עצמו, השירות ה"אנושי" שלהם עובד בסטנדרטים של שוק. לתפוס אותם בטלפון אי אפשר, נציגות שמנתקות את הטלפון בפרצוף, הטכנאי גם "בא פעם בשבוע", וזה לא ירוחם או אילת, כולה באר שבע. וגם כשקבוע איתו באחד מן הימים וחיכו לו בבית, אף אחד לא בא. בשירות ענו יפה מאוד שהוא פשוט "שכח"...

בכל מקרה, הדבר היחיד שפתר את הבעיה היה שליחת מיילים לדייסון העולמית, לא זוכר מי חזר אליי - אם זה האירופאי/בריטי או האמריקאי, אבל מישהו שם קרא את המייל הארוך שכתבתי על השירות תת רמה של היבואן ה"רשמי" בארץ, על היחס שלו כלפי הלקוח, הניתוקים וצורת הדיבור המתחצפת בטלפון ובלי למצמץ הגיע החלק החדש שהם דרשו עבורו 300-400 שקל...

רק בראש לקבל הם יודעים.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2567
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 291 פעמים

שליחה #8 

yossix כתב:כדי להחליף סוללה בשואב הנטען נאלצתי לנסוע אליהם פעמיים כי צריך להשאיר את המכשיר.
מחיר כ-500 ש"ח
בחו"ל 55 אירו
עצוב אבל ככה זה עובד בארץ
...
·
למה נסעת אליהם להחליף סוללה ?
במיוחד כשאתה יודע שמחירה בחו"ל 55 יורו !
מי צריך אותם ?

yossix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

לא ידעתי שהבעיה בסוללה

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”