התנתקות מHOT, מה כדאי במקום?
שלום לכולם
מעוניין תקופה כבר לעבור לחברה אחרת פשוט לא מבין בזה מאוד..
בעיקרון אני צופה בערוצי הספורט, חדשות, 1,2,10 הרגילים ולכן לא צריך 300 ערוצים מיותרים. בכל מקרה צופה בסרטים ממקומות אחרים.
איזה אלטרנטיבה תהיה הטובה ביותר לתכנים? סרטים וסדרות
תודה גדולה לעוזרים.
מעוניין תקופה כבר לעבור לחברה אחרת פשוט לא מבין בזה מאוד..
בעיקרון אני צופה בערוצי הספורט, חדשות, 1,2,10 הרגילים ולכן לא צריך 300 ערוצים מיותרים. בכל מקרה צופה בסרטים ממקומות אחרים.
איזה אלטרנטיבה תהיה הטובה ביותר לתכנים? סרטים וסדרות
תודה גדולה לעוזרים.
- nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
סלקום TV עם סטרימרים של מי בוקס.
- nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

·royts2007 כתב:·הבנתי שהתכנים של סלקום לא משהו.. בעיקר בסרטים.. זה נכון?......
ומה זה IPTV...
1 - לא מצליח להבין אותך , מצד אחד אתה רושם "צופה בסרטים בדרכים אחרות" ואז בתגובה אתה רושם "הבנתי שהתכנים בסרטים לא משהו" אם אתה מבולבל בעצמך אז גם התשובה להמלצה שלנו תהייה מבולבלת
2 - בהמון מקרים הסרטים שעולים בסלקום מקדימים את עלייתם אפילו מהוט ומיס. כך שאין לי מושג איך הגעת למסקנה הזו שהסרטים שם לא משהו .
3 - IPTV זה שירות טלויזיה באמצעות האינטרנט בדומה לסטינג ופרטנר TV.
מוריד/צפייה ישירה /פופקורן.. כל פעם בדרך אחרת..nir-vaknin כתב:·......
1 - לא מצליח להבין אותך , מצד אחד אתה רושם "צופה בסרטים בדרכים אחרות" ואז בתגובה אתה רושם "הבנתי שהתכנים בסרטים לא משהו" אם אתה מבולבל בעצמך אז גם התשובה להמלצה שלנו תהייה מבולבלת![]()
2 - בהמון מקרים הסרטים שעולים בסלקום מקדימים את עלייתם אפילו מהוט ומיס. כך שאין לי מושג איך הגעת למסקנה הזו שהסרטים שם לא משהו .
3 - IPTV זה שירות טלויזיה באמצעות האינטרנט בדומה לסטינג ופרטנר TV....
מה התגובות על סטינג? על סלקום הבנתי את זה מאנשים שהשתמשו.. שהסרטים פחות טובים והסדרות מעולות
·
iptv הוא כינוי לשירותים לא חוקיים ולא תמיד יציבים.
אני חושב שעידן פלוס ונטפליקס הוא שילוב טוב, רק 40 ₪ לחודש ויש לך 9 ערוצים ואלפי סרטים וסדרות.
ספורט זה יקר, בסטינג לדוגמא רק חבילת ספורט עולה 67 ₪, כלומר 67 שח עבור 5 ערוצי ספורט, מחיר הזוי לסך הכל 5 ערוצים.
יש כלל בכלכלה שכל עוד הרבה מוכנים לשלם את המחיר, הוא לא ירד.
אם הרבה היו מתנתקים מערוצי הספורט, אולי המחיר היה יורד.
אני חושב שעידן פלוס ונטפליקס הוא שילוב טוב, רק 40 ₪ לחודש ויש לך 9 ערוצים ואלפי סרטים וסדרות.
ספורט זה יקר, בסטינג לדוגמא רק חבילת ספורט עולה 67 ₪, כלומר 67 שח עבור 5 ערוצי ספורט, מחיר הזוי לסך הכל 5 ערוצים.
יש כלל בכלכלה שכל עוד הרבה מוכנים לשלם את המחיר, הוא לא ירד.
אם הרבה היו מתנתקים מערוצי הספורט, אולי המחיר היה יורד.
נערך לאחרונה על ידי liorp ב 03/02/2018 19:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

@royts2007
·
אני מאוד אוהב גם את סלקום וגם את סטינג. אני מחובר בשניהם.
ספורט בסטינג יש רק את ONE וערוצי צ'רלטון. צ'רלטון כרגיל 67 ש"ח כמו בכל החברות וערוץ ONE כרגע בחינם.
בסלקום יש לך גם את ספורט 5 שהוא חלק מהחבילה (ה HD בתוספת תשלום של 52 ש"ח עם ערוצי לייב וגולד)
·
ספורט בסטינג יש רק את ONE וערוצי צ'רלטון. צ'רלטון כרגיל 67 ש"ח כמו בכל החברות וערוץ ONE כרגע בחינם.
בסלקום יש לך גם את ספורט 5 שהוא חלק מהחבילה (ה HD בתוספת תשלום של 52 ש"ח עם ערוצי לייב וגולד)
ערוצי צרלטון אלה ערוצי 55,56,57, 58 כן? בכל מקרה צופה רק בהם. אז כמה יצא לי בסלקום בעצם?nir-vaknin כתב:@royts2007
·
בסלקום יש לך גם את ספורט 5 שהוא חלק מהחבילה (ה HD בתוספת תשלום של 52 ש"ח עם ערוצי לייב וגולד)...
·