שלום לכולם,
כבר הרבה זמן אני מפנטז על טלויזיה חדשה לבית ואחרי שחסכתי קצת כסף החלטתי שהגיע הזמן לבצע את הרכישה.
מרחק הצפייה בסלון הוא 3 מטר.
התקציב שלי הוא עד 10k מקסימום.
טלויזיה שתומכת ברזולוציה של 720p/1080i.
הצפייה בטלויזיה תהיה כזאת:
אשתי - 90 אחוז טלויזיה ו10 אחוז סרטים/סדרות מהאינטרנט.
אני - 50 אחוז סרטים/סדרות מהאינטרנט, 30 אחוז xbox360, 20 אחוז טלויזיה.
התחלתי במחשבה שאני רוצה LCD אבל הבנתי שאני לא יכול להרשות לעצמי, במסגרת התקציב שלי, לקנות טלויזית LCD שתענה גם על הדרישות שלי וגם על הדרישות של אשתי בצורה טובה. אז עברתי לרצות לקנות פלזמה אבל אני מאוד לא רגוע בכל מה שקשור לנושא צריבת התמונות בפלזמה.
אני מאוד אשמח לעזרה והמלצה על טלויזיה מסוימת. כמובן שאני לא אקנה בלי לראות בעיני את הטלויזיה בסופו של דבר, אבל כרגע אני מאוד מאוד מבולבל ולא מצליח להחליט מה לקנות.
שאלה נוספת: האם הסרטים/סדרות שאני מוריד מהאינטרנט (די וי די ריפים בלבד) יציגו לי פסים שחורים לרוחב בפלזמה ואם כן אז האם זה יעורר את בעיית הצריבה מאוד מהר?
אני מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי בנושא כי אני מאוד מבולבל מכל ההיצע שקיים בשוק ולא יודע מה כדאי לי לקנות בכלל...
עזרה בקניית טלויזיה חדשה - תקציב עד 10k
תשקיע עוד טיפה ותיקח את ה LG 42PC1RR. היא עולה 10900 אבל שווה כל שקל. (יש לי אותה
) גם שמעתי שהפלזאמה של MARANTZ PDH42M5 יש לה איכות טובה והיא עולה משהו כמו 7500. תעשה את השיקולים שלך. ואגב, לגבי הצריבה, אין לך מה לדאוג. אתה צריך להשאיר את אותו תוכן שעות (תוכן קבוע) כדי שאיכשהו הוא יצרב לך. יש גם מצבים שאתה יכול לנקות צריבה קטנה (כמו המסך הלבן) ואז הכל מסתדר. מקווה שעזרתי