מליטה סולו קפה

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
OfirCoffee פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
קיבלתי את המכונה שרכשתי מאמזון גרמניה ויש לי כמה שאלות.
1. בחוברת ההפעלה מצוין נושא הפילטר. המכונה הגיעה בלי פילטר עד כמה שאני מבין (לא מצאתי בשום מקום).
מה זה אומר? ששכחו? שלא צריך בדגם זה?
2. פולי קפה - יש מניעה שישארו פולי קפה במיכל או שחייבים לשים כמות מדוייקת?
3. מאחורי הדלת של יחידת הקפה, במקום ממנו מוציאים כדי לנקות את היחידה עצמה,
יש כפתור עם 3 מצבים של פולי קפה, לא הבנתי מה זה. לא מדבר על חוזק הקפה בחיוווי על המסך.
4. המלצה לקפה איכותי וטעים? באיזור ראשון/רחובות.

doutsh
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #2 

1. הפילטר נמכר בנפרד. ממליץ לך לקנות ערכת ניקוי שכוללת טבליות לניקוי יחידת החליטה, פילטרים למים ונוזל לניקוי אבנית.
הפילטר הוא לא חובה, בעיקר אם אתה משתמש במים מסוננים מאבנית, אבל הוא יאריך את חיי המכונה ואת הזמן בין ניקויי אבנית.

2. אין שום מניעה, ואין לך גם דרך פרקטית לדעת מה הכמות המדויקת. אתה יכול בכיף למלא את כל מיכל הפולים. רק קח בחשבון שפולי קפה מתיישנים לאחר מספר ימים עד שבועיים (תלוי את מי שואלים) ולכן לא כדאי שיעמדו במיכל יותר מדי זמן.

3. המתג הזה הוא מתג עובי הטחינה, כלומר כמה היא גסה או עדינה. לטענת החברה המכונה מגיעה ברמת הטחינה המתאימה, ולאחר כ-1000 כוסות מומלץ להוריד את הרמה לטחינה דקה יותר (כנראה בגלל שחיקת סכינים). אם הקפה לטעמך אין מה לגעת. אם הקפה חלש מדי ו/או הזרימה מהירה מדי, אתה יכול לנסות לעבור לטחינה דקה יותר. חשוב - מזיזים את המתג הזה אך ורק כשהמכונה במהלך טחינה! כלומר תתחיל להכין כוס קפה, וכשהמכונה טוחנת את הפולים אתה יכול להזיז את המתג.

4. לא מכיר באזור לצערי.

תתחדש!

OfirCoffee פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

תודה רבה רבה. עזרת לי מאוד.

שליחה #3 

תודה רבה רבה. עזרת לי מאוד.

שלח תגובה