חיבור מחשב HDMI למגבר yamaha rxv483

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
yanivd28 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קניתי מגבר חדש וחיברתי אותו ב hdmi למחשב (כרטיס מסך radeon r7 ) עד עכשיו היה מחובר ישירות ל tv עם hdmi והכל עבד מעולה במשך שנים, כעת בחיבור למגבר ומשם לtv אני רואה את התצוגה מקוטעת , אחכ' הכל הוצף בורוד, ואח'כ מסך שחור, קראתי את ההגדרות במגבר אך לא מפורט שם חיבור ל pc ראיתי בכמה פורומים שצריך להפעיל אופציית hdtv אבל לא מצאתי כזאת הגדרה בכרטיס מסך (הוא נמצא ב cloned עם מסך המחשב תצוגה זהה) יש למישהו רעיון? ממש שובר את הראש.
בינתיים חיברתי את המחשב ישירות לטלויזיה והכל עובד פיקס. אך ברצוני לעבור דרך המגבר.
תודה

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #2 

זה שאתה מחבר את המחשב ישירות למסך זה נחמד, אבל כך אין לך שמע רב-ערוצי, ותמיכה בפורמטי סאונד מתקדמים,

ניסית לחבר את המחשב ישירות לרסיבר ומהרסיבר למסך, ללא מסך המחשב הנוסף? אם זה יעבוד כמו שצריך בתצורת המסך הגדול הבודד, כנראה שמדובר בהגדרות רזולוציה/קצב ריענון לא נכונות של שכפול המסכים.

ניסית כבל HDMI אחר?

yanivd28 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

כן, ברור שאני רוצה את התמיכה בפורמטים של הסאונד :)
הכבל שלי הוא כבל ארוך של 5 מטר שיוצא דרך חור קטן בקיר, זה בעייתי להחליף אותו, אבל אם הטלויזיה קולטת למה שהמגבר יהיה שונה?
יש מצב שזה קשור ב ריפרש רייט, עכשיו זה על 60 .לנסות להנמיך?

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #4 

לפעמים יש מכשירים שה-Handshake ביניהם בעייתי. זה בין היתר יכול לגרום לקאסט בגוון מג'נטה על כל המסך, כמו שאולי יש אצלך. תבדוק אם הרזולוציה בשני המסכים זהה, ותנסה לשחק עם קצב הרענון.

yanivd28 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

היי
כנראה שלא הכנסתי את השקע עד הסוף, עכשיו זה מסתדר אבל הבעיה היא בריבוי התצוגות
כרטיס מסך r7 360 amd , אני משתמש בריבוי צגים כשבגדול לא הצטרכתי להגדיר שום דבר הכרטיס פשוט "הבין אותי" תצוגה מרכזית משוכפלת clone יציאת dvi וכן hdmi , והרחבת הדסקטופ עם מתאם display adapter ל dvi
הכל עבד מצויין בtv במגבר עם הצלחתי לסדר גם אותו דרך יציאת hdmi שיהיה בשיכפול מדוייק עם ה dvi , אבל כשאני מכבה את המגבר stby הוא מחזיר לי את התצוגה ל הרחבת תצוגה גם ב hdmi וגם ב display adapter כך שאינני רואה את האייקונים בתצוגה המרכזית במחשב, אתה מבין בזה?
תודה

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”