הצילו:) תקלה במכונה מליטה סולו חדשה
רכשתי מכונת מליטה סולו חדשה באמזון.
הכל עבד כמו שעון חודש וחצי.
אני אחר שאני ניקיתי את יחידת החליטה הנשלפת (שאני עושה את זה פעם בשבוע)
יש משהו משונה, לא ניתן להחזיר את היחידה החליטה למקום, היא לא נכנסת עד הסוף וכתוצאה מזה לא ניתן להכניס ולנעול אותה בכפתור.
ניסתי לבדוק את היחידה חליטה להזיז אותה ידנית ויש מקום שהיא נתקעת והולכת מאוד קשה, חשבתי אולי נתקע שם משהו פול קפה אבל כלום... הכל נקי...
פשוט לא נכנס בשום מצב, גם שאני מעביר את מצב היחידה לחליטה למצב "פתוח" כפי שאמורה להיות.
אין שום דבר שנראה לא במכונה ולא ביחידה שמפריע...
מישהו נתקל בתופעה? עצות? כיוונים?
הכל עבד כמו שעון חודש וחצי.
אני אחר שאני ניקיתי את יחידת החליטה הנשלפת (שאני עושה את זה פעם בשבוע)
יש משהו משונה, לא ניתן להחזיר את היחידה החליטה למקום, היא לא נכנסת עד הסוף וכתוצאה מזה לא ניתן להכניס ולנעול אותה בכפתור.
ניסתי לבדוק את היחידה חליטה להזיז אותה ידנית ויש מקום שהיא נתקעת והולכת מאוד קשה, חשבתי אולי נתקע שם משהו פול קפה אבל כלום... הכל נקי...
פשוט לא נכנס בשום מצב, גם שאני מעביר את מצב היחידה לחליטה למצב "פתוח" כפי שאמורה להיות.
אין שום דבר שנראה לא במכונה ולא ביחידה שמפריע...
מישהו נתקל בתופעה? עצות? כיוונים?
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1602
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
זה קרה גם לי. (מעל ציר המנוע יש גומחה..)
הבעיה היא שמשום מה, ציר המנוע שאמור להכנס לתוך הגרוט שינה את הפוזיציה שלו.
מעל ציר המנוע יש גומחה פנימית עם סוויץ' שמזיז את ציר המנוע לפוזיציה שמאפשרת ל"גרוט" להכנס ולהשתלב.
צריך לגשש עם האצבע.. (לא מצאתי תמונה)
גשש עם האצבע למעלה וטיפה ימינה בתוך הגומחה הזו ושם אמור להיות הסוויץ' שמזיז את ציר המנוע למיקום שמתאים לגלגל השיניים שבתוך מנגנון הגרוט כך שיוכל להכנס ולהשתלב בציר המנוע האמור.
בהצלחה,
ג'יימס
מעל ציר המנוע יש גומחה פנימית עם סוויץ' שמזיז את ציר המנוע לפוזיציה שמאפשרת ל"גרוט" להכנס ולהשתלב.
צריך לגשש עם האצבע.. (לא מצאתי תמונה)
גשש עם האצבע למעלה וטיפה ימינה בתוך הגומחה הזו ושם אמור להיות הסוויץ' שמזיז את ציר המנוע למיקום שמתאים לגלגל השיניים שבתוך מנגנון הגרוט כך שיוכל להכנס ולהשתלב בציר המנוע האמור.
בהצלחה,
ג'יימס
Re: זה קרה גם לי. (מעל ציר המנוע יש גומחה..)
@JamesStone
מוריד את הכובע!!!
תותח בדיוק מה שקרה!!!
אין עליך!!!!
·
מוריד את הכובע!!!
תותח בדיוק מה שקרה!!!
אין עליך!!!!
·
הבעיה עם יחידת החליטה התרחשה כי כנראה הוצאת את יחידת החליטה בזמן הלא נכון:
בזמן ניקוי יחידת החליטה\ אבנית עקוב באופן מדוקדק אחרי ההוראות שמורות לך איך לנקות ומתי להוציא את יחידת החליטה ועשה בדיוק מה שרשום שם. זה יחסוך לך בעיית תזמון כזו של הגלגלת בעתיד. כן, גם לי זה קרה בזמנו.
בזמן ניקוי יחידת החליטה\ אבנית עקוב באופן מדוקדק אחרי ההוראות שמורות לך איך לנקות ומתי להוציא את יחידת החליטה ועשה בדיוק מה שרשום שם. זה יחסוך לך בעיית תזמון כזו של הגלגלת בעתיד. כן, גם לי זה קרה בזמנו.
לא מוצא את הסוויץ
שלום חברים
יש לי את אותה התקלה אבל אני לא מוצא את הסוויץ.
מישהו יכול לתת הכוונה עם צילום?
תודה מראש
יש לי את אותה התקלה אבל אני לא מוצא את הסוויץ.
מישהו יכול לתת הכוונה עם צילום?
תודה מראש