MU8000 עם פיקסלים שרופים חודש אחרי הרכישה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
אור1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום ,
סיפרתי לכולם בהתרגשות איך ביטלתי עסקה על LG SJ800 ולקחתי במקום את הסמסונג MU8000 .
השבוע הופיע פס שחור בתחתית המסך , הגיע טכנאי שרצה לקחת אותה לתיקון כמובן שאמרתי לו שהוא צריך להיבדק אצל רופא אם הוא חושב שאני מוכן שיתקנו לי טלוויזיה שנרכשה לפני פחות מחודש ב-8000 ש"ח .
לא שמעתי מאז מהחברה (עברו יומיים) אשמח לשמוע מה דעתכם ואיך כדאי לפעול בעתיד בהתנהלות שלי מולם .
יש לי תחושות לא טובות אחרי מה שקראתי על השירות של סמסונג פה בפורום ופשוט לא האמנתי שזה יקרה לי.
אני חייב לציין שבשלב זה אני בכלל חושב שלא רק שהם צריכים להחליף את הטלוויזיה אלא גם לשדרג את הדגם .
תודה מראש לעוזרים.

BIGscreenTV
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

משתמש בשם jazz התלונן גם על המסך הזה עם פיקסלים שרופים. תשוחח איתו ויחד אל תוותרו. מסך יקר ומגיע לכם לקבל תמורה ראויה למה ששילמתם.

Jaaz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 149
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #3 

אור1 כתב: אני חייב לציין שבשלב זה אני בכלל חושב שלא רק שהם צריכים להחליף את הטלוויזיה אלא גם לשדרג את הדגם .
...
· לא שאני סנגור שלהם, אבל למה בדיוק שישדרגו לך את הדגם?! לעיתים אני שומע על לקוחות שגורמים לי להבין נותני שירות גרועים..

הבעיה היתה מלכתחילה או שהופיעה לאחר חודש של שימוש? בכל מקרה מהתמונה שצירפת לא ברור בכלל שאלו פיקסלים שרופים, אלא אם כבר בעיית תוכנה או חומרה של בקר המסך / התמונה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”