מישהו היה פעם ב canjam?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
offerbk1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #1 

אפשר ממש להאזין לכל האוזניות היקרות של החברות שמציגות? צריך לעמוד הרבה זמן בתור כל פעם? יש מה לעשות שם יומיים?

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

הייתי בCanjam בלונדון.

אפשר להאזין לכל אוזניות שאין עבורן תור מראש (האלקטרוסטטיות שעולות כמו מכונית חדשה). מן הסתם התור גדל ככל שהאוזניות יותר היי-אנד ובעלות פרופיל גבוה (ע"ע הייפ). לפוקאליות (אוטפיה ואיליאר) היה התור הכי ארוך כשהייתי, הן רק יצאו אז. לHD800 וה800S בשולחן של סנהייזר כמעט לא היה תור. לעומת זאת לHD800S בשולחן של Moon-Audio עם סטאפ שכלל סטרימר Aurander N10 עם המגבר החדש של נלסון פאס היה תור לא הרבה יותר קטן מזה של פוקאל. לא ממש אפשר לקבל רושם אמיתי לגבי האוזניות, במיוחד אם הן פתוחות ובעלות ביקוש גבוה להאזנה, אם כי הטרבל הדי עצבני של האוטופיה הפתיע אותי כמעט על ההתחלה.

אם אתה רוצה לעבור בצורה מקיפה על כל מה שמוצג בתערוכה בסדר גודל כזה אז יום אחד לא מספיק, גם אם יש לך את כולו. אחרי פרק זמן מסויים, האוזניים פשוט מתעייפות.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #3 

לא ממש אפשר לקבל רושם אמיתי לגבי האוזניות, במיוחד אם הן פתוחות ובעלות ביקוש גבוה להאזנה
...
אכן כן. מהניסיון שלי עם אוזניות בתערוכת מינכן, אם הן פתוחות אז מאד קשה להתרשם. גם מה שנכתב על האוזניות המאד יקרות נכון. כשבאתי לביתן של sennheiser בשביל להאזין לאלקטרוסטטיות שלהם, לא נתנו לי להיכנס כי לא הזמנתי תור. מצד שני, בביתן של hifiman באתי להאזין לאלקטרוסטטיות שלהם (שהיו בחדר סגור) ולא היה שום תור...

offerbk1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

האמת סנהייזר פחות מלהיב אותי לשמוע כי הייתי בחנויות שלהם וגם אפשר לחזור כך שאפשר גם מתי שרוצים גם שקט גם אין תור. יותר עניין אותי היפימן ואודיזי. אני מניח האוזניות הבאות שלי יהיו hd800s 1000 או lcd3. ( מקווה שגם האחרונות 😊 )
בנוסף חשבתי להגיע עם הhd6xx ולנסות עם מגברים של schiit

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #5 

offerbk1 כתב:יותר עניין אותי היפימן ואודיזי. אני מניח האוזניות הבאות שלי יהיו hd800s 1000 או lcd3. ( מקווה שגם האחרונות 😊 )
בנוסף חשבתי להגיע עם הhd6xx ולנסות עם מגברים של schiit
...
כל האוזניות שציינת הן פתוחות ככה שתערוכה זה ממש לא המקום להתרשם מהן...

offerbk1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

@HazooM
·
רציתי לבדוק נוחות מלבד נשמע. וגם במקום רועש עדיין אני מקווה לשמוע משהו לגבי האיכות.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”