מישהו היה פעם ב canjam?
הייתי בCanjam בלונדון.
אפשר להאזין לכל אוזניות שאין עבורן תור מראש (האלקטרוסטטיות שעולות כמו מכונית חדשה). מן הסתם התור גדל ככל שהאוזניות יותר היי-אנד ובעלות פרופיל גבוה (ע"ע הייפ). לפוקאליות (אוטפיה ואיליאר) היה התור הכי ארוך כשהייתי, הן רק יצאו אז. לHD800 וה800S בשולחן של סנהייזר כמעט לא היה תור. לעומת זאת לHD800S בשולחן של Moon-Audio עם סטאפ שכלל סטרימר Aurander N10 עם המגבר החדש של נלסון פאס היה תור לא הרבה יותר קטן מזה של פוקאל. לא ממש אפשר לקבל רושם אמיתי לגבי האוזניות, במיוחד אם הן פתוחות ובעלות ביקוש גבוה להאזנה, אם כי הטרבל הדי עצבני של האוטופיה הפתיע אותי כמעט על ההתחלה.
אם אתה רוצה לעבור בצורה מקיפה על כל מה שמוצג בתערוכה בסדר גודל כזה אז יום אחד לא מספיק, גם אם יש לך את כולו. אחרי פרק זמן מסויים, האוזניים פשוט מתעייפות.
אפשר להאזין לכל אוזניות שאין עבורן תור מראש (האלקטרוסטטיות שעולות כמו מכונית חדשה). מן הסתם התור גדל ככל שהאוזניות יותר היי-אנד ובעלות פרופיל גבוה (ע"ע הייפ). לפוקאליות (אוטפיה ואיליאר) היה התור הכי ארוך כשהייתי, הן רק יצאו אז. לHD800 וה800S בשולחן של סנהייזר כמעט לא היה תור. לעומת זאת לHD800S בשולחן של Moon-Audio עם סטאפ שכלל סטרימר Aurander N10 עם המגבר החדש של נלסון פאס היה תור לא הרבה יותר קטן מזה של פוקאל. לא ממש אפשר לקבל רושם אמיתי לגבי האוזניות, במיוחד אם הן פתוחות ובעלות ביקוש גבוה להאזנה, אם כי הטרבל הדי עצבני של האוטופיה הפתיע אותי כמעט על ההתחלה.
אם אתה רוצה לעבור בצורה מקיפה על כל מה שמוצג בתערוכה בסדר גודל כזה אז יום אחד לא מספיק, גם אם יש לך את כולו. אחרי פרק זמן מסויים, האוזניים פשוט מתעייפות.
אכן כן. מהניסיון שלי עם אוזניות בתערוכת מינכן, אם הן פתוחות אז מאד קשה להתרשם. גם מה שנכתב על האוזניות המאד יקרות נכון. כשבאתי לביתן של sennheiser בשביל להאזין לאלקטרוסטטיות שלהם, לא נתנו לי להיכנס כי לא הזמנתי תור. מצד שני, בביתן של hifiman באתי להאזין לאלקטרוסטטיות שלהם (שהיו בחדר סגור) ולא היה שום תור...לא ממש אפשר לקבל רושם אמיתי לגבי האוזניות, במיוחד אם הן פתוחות ובעלות ביקוש גבוה להאזנה...
האמת סנהייזר פחות מלהיב אותי לשמוע כי הייתי בחנויות שלהם וגם אפשר לחזור כך שאפשר גם מתי שרוצים גם שקט גם אין תור. יותר עניין אותי היפימן ואודיזי. אני מניח האוזניות הבאות שלי יהיו hd800s 1000 או lcd3. ( מקווה שגם האחרונות 😊 )
בנוסף חשבתי להגיע עם הhd6xx ולנסות עם מגברים של schiit
בנוסף חשבתי להגיע עם הhd6xx ולנסות עם מגברים של schiit
כל האוזניות שציינת הן פתוחות ככה שתערוכה זה ממש לא המקום להתרשם מהן...offerbk1 כתב:יותר עניין אותי היפימן ואודיזי. אני מניח האוזניות הבאות שלי יהיו hd800s 1000 או lcd3. ( מקווה שגם האחרונות 😊 )
בנוסף חשבתי להגיע עם הhd6xx ולנסות עם מגברים של schiit...