שאלות של הדיוט בסטרימרים הנוכחיים

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
KaBuKiM פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן חבר'ה.
אני מחפש סטרימר חדש כדי להחליף את ה-CuBox i4Pro המזדקן שלי. אז חפרתי כאן כבר כמה שבועות, התבלבלתי, נרגעתי, התבלבלתי שוב. רציתי לעשות סדר בראש ואשמח אם תעזרו לי:

המטרה, בגדול: לקנות סטרימר שיריץ קודי. אין לי כרגע עידן+ או נטפליקס אבל אני לא פוסל הוספה שלהם בעתיד.
אבל:

1. נטפליקס - להבנתי, לנטפליקס יש אפליקציה לאנדרואיד. כלומר, אם המכשיר שלי מבוסס אנדרואיד ומריץ אפליקציה של קודי, אצטרך לצאת מהקודי ולהריץ את האפליקציה של נטפליקס. אין הרחבה של נטפליקס לקודי. הבנתי נכון?
2. עדיין באותו נושא - רק חלק מהמכשירים מסוגלים להריץ נטפליקס 4K בכל מקרה.
3. גם מכשיר שיודע להריץ קובץ 4K דרך הרשת לא בהכרח יוכלו להריץ נטפליקס 4K
4. עידן+ - אין לעידן+ הרחבה רשמית לקודי. יש לעומת זאת אפליקציה לאנדרואיד

ולבסוף, לא כל המכשירים מגיעים עם פורט LAN מה שחשוב לי כי אני לא מעוניין לחבר אלחוטית.

אז דבר ראשון - כמה אני צודק/טועה באבחנות שלי?
דבר שני - אני מנסה להבין כמה אני מוכן להוציא. בעבר היה לי פופקורן שהיה מפלץ והיה שווה כל שקל. הקיובוקס הייתה חזקה בתחילה ומהר מאוד איבדה את זה וחבל. שניהם לא היו מכשירים זולים אבל ברור לי שאני לא יכול להוציא 1500 ש"ח.
אז מה כדאי לי בהתחשב בכל אלה? או שבכל מקרה אני אצטרך להתפשר ואז השאלה היא על מה.

תודה מראש לכולם.

eran89
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

בשורה התחתונה לא הבנתי מה הדרישות שלך ומה התקציב, אתה בונה על 4k?.
בגדול יש תקציב לך על השילד של נבידיה.

אין תקציב לך על שיומי מי בוקס פלוס מפצל מתאם רשת, אישית ממליץ של חברת ugreen.

שני אלה הם המכשירים הכי מומלצים לדעתי, כמובן שיש יותר טובים אבל בקפיצת מחיר משמעותית.
ויש גם יותר זולים בהתפשרות על נטפליקס וכו.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 521 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #3 

KaBuKiM כתב:אהלן חבר'ה.
אני מחפש סטרימר חדש כדי להחליף את ה-CuBox i4Pro המזדקן שלי. אז חפרתי כאן כבר כמה שבועות, התבלבלתי, נרגעתי, התבלבלתי שוב. רציתי לעשות סדר בראש ואשמח אם תעזרו לי:

המטרה, בגדול: לקנות סטרימר שיריץ קודי. אין לי כרגע עידן+ או נטפליקס אבל אני לא פוסל הוספה שלהם בעתיד.
אבל:

1. נטפליקס - להבנתי, לנטפליקס יש אפליקציה לאנדרואיד. כלומר, אם המכשיר שלי מבוסס אנדרואיד ומריץ אפליקציה של קודי, אצטרך לצאת מהקודי ולהריץ את האפליקציה של נטפליקס. אין הרחבה של נטפליקס לקודי. הבנתי נכון?
2. עדיין באותו נושא - רק חלק מהמכשירים מסוגלים להריץ נטפליקס 4K בכל מקרה.
3. גם מכשיר שיודע להריץ קובץ 4K דרך הרשת לא בהכרח יוכלו להריץ נטפליקס 4K
4. עידן+ - אין לעידן+ הרחבה רשמית לקודי. יש לעומת זאת אפליקציה לאנדרואיד

ולבסוף, לא כל המכשירים מגיעים עם פורט LAN מה שחשוב לי כי אני לא מעוניין לחבר אלחוטית.

אז דבר ראשון - כמה אני צודק/טועה באבחנות שלי?
דבר שני - אני מנסה להבין כמה אני מוכן להוציא. בעבר היה לי פופקורן שהיה מפלץ והיה שווה כל שקל. הקיובוקס הייתה חזקה בתחילה ומהר מאוד איבדה את זה וחבל. שניהם לא היו מכשירים זולים אבל ברור לי שאני לא יכול להוציא 1500 ש"ח.
אז מה כדאי לי בהתחשב בכל אלה? או שבכל מקרה אני אצטרך להתפשר ואז השאלה היא על מה.

תודה מראש לכולם.
...
במשפט אחד — Nvidia Shield !
בכמה משפטים ……
1. נכון ! יש דיבור על הוספת מודול Netflix ל Kodi בגרסה 18. אישית לא הייתי בונה על זה…מנגד לא הבנתי מה הבעייה לצאת מ Kodi?
2. נכון ! מדובר באישור של Netflix עצמה. רוב הנגנים לא יכולים או לא טורחים לעמוד בדרישות…
3. נכון !
4. אין עידן ! יש תוספות ל Kodi שיאפשרו לך לצפות בערוצים השונים (רשת , קשת וכד׳)

בהצלחה (Y)
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”