ספינת הדגל החדשה של הייסנס
-
Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
בשקט בשקט (לפחות אני לא שמעתי כלום) החלה להימכר ספינת הדגל החדשה של הייסנס בישראל. הלא היא 75N9700UWG.
נתקלתי בה עכשיו באתר הייטקזון במחיר של 24,797 (כולל הובלה, התקנה ו3 שנות אחריות).
המחיר הזה לא משקף את ירידת המס (כי זה המחיר הצפוי שנמסר בספטמבר בהשקה) ומציב אותה ראש בראש עם מסכי LED מהסדרות הבכירות של יצרנים כמו סמסונג, סוני ו-LG. וזאת תחרות לא קלה כלל, הן בפן הטכני והן בפן עוצמת המותג (בדגש על זירת הפרימיום ולא ה-VFM).
בכל אופן שיהיה בהצלחה.
יהיה מעניין לראות אם המסך ימסר לסקירה רשמית או ירכש על ידי חברי האתר כדי לתהות על קנקנו.
נתקלתי בה עכשיו באתר הייטקזון במחיר של 24,797 (כולל הובלה, התקנה ו3 שנות אחריות).
המחיר הזה לא משקף את ירידת המס (כי זה המחיר הצפוי שנמסר בספטמבר בהשקה) ומציב אותה ראש בראש עם מסכי LED מהסדרות הבכירות של יצרנים כמו סמסונג, סוני ו-LG. וזאת תחרות לא קלה כלל, הן בפן הטכני והן בפן עוצמת המותג (בדגש על זירת הפרימיום ולא ה-VFM).
בכל אופן שיהיה בהצלחה.
יהיה מעניין לראות אם המסך ימסר לסקירה רשמית או ירכש על ידי חברי האתר כדי לתהות על קנקנו.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
קצת חוצפה לתמחר הייסנס במחיר הזה. ב- 3 אלף פחות נמכרת הסוני XE94 מיבוא מקביל.
אין לי בעיה עקרונית לשלם עבור הייסנס ולא ממש אכפת לי מותג סיני או לא. אבל עובדתית, הם פשוט לא הצליחו להוכיח את עצמם מעולם בכל מה שקשור לאיכות תמונה וביצועים נטו. הם מתמודדים כמעט תמיד על VFM , אך אני לא ממש מבין איפה ה- VALUE שיש בתמחור כזה.
ואני מתבסס גם (ובעיקר) על ביקורות שראיתי על ה- N9700 שלהם באירופה, עליהם דסכסנו כאן בעבר:
https://www.hometheater.co.il/vt283135
אין לי בעיה עקרונית לשלם עבור הייסנס ולא ממש אכפת לי מותג סיני או לא. אבל עובדתית, הם פשוט לא הצליחו להוכיח את עצמם מעולם בכל מה שקשור לאיכות תמונה וביצועים נטו. הם מתמודדים כמעט תמיד על VFM , אך אני לא ממש מבין איפה ה- VALUE שיש בתמחור כזה.
ואני מתבסס גם (ובעיקר) על ביקורות שראיתי על ה- N9700 שלהם באירופה, עליהם דסכסנו כאן בעבר:
https://www.hometheater.co.il/vt283135
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
עופרפולק כתב:בוא נגיד שהאוטו שלך עולה 50000 שקל ואתה מפרסם למכירה ב 80000 שקל בא מישהו ונתן לך 80 לא תמכור ? זה ככה בטלויזיה הזאת אולי היא באמת שווה את המחיר הזה...
כלל מס' 1 - מוצר שווה כמה שמוכנים לשלם עליו
אם מישהו מוכן לשלם על 75N9700UWG את ה-25K שדורשים עליה, כנראה שהיא שווה את זה.
אם לא, המחיר ירד מהר מאוד למחיר הריאלי - זה שמוכנים לשלם עליו.