רכישת אייפון X באילת - היכן?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73201
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
הי חברים.
מכר שלי יורד לאילת בקרוב. אני מעוניין לרכוש אייפון X. הם זה משנה היכן רוכשים את המכשיר? האם יש בארץ ושם מישהו שהוא משווק רישמי?
בנוסף, אם כבר שם - יש איזשהו נרתיק/מגן מסך מומלץ שנמכר שם, או איזשהם אביזרים אחרים שלא מגיעים בערכה וצריך (נניח האוזניות האלחוטיות שלהם וכו)?
תודה מראש.
מכר שלי יורד לאילת בקרוב. אני מעוניין לרכוש אייפון X. הם זה משנה היכן רוכשים את המכשיר? האם יש בארץ ושם מישהו שהוא משווק רישמי?
בנוסף, אם כבר שם - יש איזשהו נרתיק/מגן מסך מומלץ שנמכר שם, או איזשהם אביזרים אחרים שלא מגיעים בערכה וצריך (נניח האוזניות האלחוטיות שלהם וכו)?
תודה מראש.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46323
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
עדיף לקנות מיבואן רישמי רק אם זוהי לא תוספת גבוהה מידי במחיר.
אפשר לקנות ב- KSP דרך האתר שלהם וזה יחכה לך בסניף. עוד מקום טוב לקנות עם מחיר טוב זה i-cell, הם משווקים של סי-דאטה.
http://i-cell.co.il/items/1536039-Apple ... -256GB-אפל
מגיני מסך וקייסים לרוב נמכרים בארץ לרוב במחירים שערורייתיים לעומת חו"ל. קשה לתת המלצה, כי זה הולך בדרך כלל לפי טעם.
לא באמת חייבים לקנות את אוזניות ה- Apple AirPods, אבל הן הכי קלות לתפעול מכל האוזניות מבחינת שימוש יומיומי וצימוד.
אפשר לקנות ב- KSP דרך האתר שלהם וזה יחכה לך בסניף. עוד מקום טוב לקנות עם מחיר טוב זה i-cell, הם משווקים של סי-דאטה.
http://i-cell.co.il/items/1536039-Apple ... -256GB-אפל
מגיני מסך וקייסים לרוב נמכרים בארץ לרוב במחירים שערורייתיים לעומת חו"ל. קשה לתת המלצה, כי זה הולך בדרך כלל לפי טעם.
לא באמת חייבים לקנות את אוזניות ה- Apple AirPods, אבל הן הכי קלות לתפעול מכל האוזניות מבחינת שימוש יומיומי וצימוד.
-
Huber
- חבר במועדון HT

ה 256GB נמכר ב KSP ב 4,950 ₪ ובאתר ההשני ב 5,248 ₪, ז"א הפרש של כ 300 ש"ח. האם האחריות ניתנת רק דרך החנות ממנה נרכש המוצר, או שניתן לפנות ל IDIGITAL ישירות לא משנה היכן נרכש?
כבר כמה פעמים שיצא לי לרכוש (או שרכשו עבורי) ציוד מחשבים וגם את סמארטפון השיאומי האחרון באייבורי אילת, בפערי מחיר של מאות ש"ח משאר סניפי אייבורי בארץ, שגם כך היו לרוב זולים יותר משאר החנויות. אני לא ממש מתמצא במחירי מוצרי אפל, אבל אני משוכנע שגם במוצרים אלה המחירים באייבורי אילת יהיו אטרקטיביים, אפילו לעומת מחירי חו"ל. באתר מצוין שהאחריות היא של היבואן הרשמי.
ניתן לראות את המחירים באייבורי אילת לעומת שאר הסניפים באתר eilat.ivory.co.il.
כמובן שאין לי כל קשר אישי לרשת זו או אחרת.
ניתן לראות את המחירים באייבורי אילת לעומת שאר הסניפים באתר eilat.ivory.co.il.
כמובן שאין לי כל קשר אישי לרשת זו או אחרת.
נערך לאחרונה על ידי Lee ב 01/02/2018 10:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

המחיר באילת בחנות i-cell עומד על 4299 ש"ח, זה גם מופיע בקישור שהצגתי.
המחירים ב- KSP יותר נמוכים ממה שציינת אם בוחרים צבע שונה משחור.
מימוש אחריות לטלפונים בסי-דאטה: http://apple.dcs.co.il/Pages/8732/%D7%9 ... 7%A6%D7%A8
המחירים ב- KSP יותר נמוכים ממה שציינת אם בוחרים צבע שונה משחור.
מימוש אחריות לטלפונים בסי-דאטה: http://apple.dcs.co.il/Pages/8732/%D7%9 ... 7%A6%D7%A8
-
Huber
- חבר במועדון HT

·אני דווקא רואה מחיר זהה ל 2 הצבעים:ziv_r כתב: המחירים ב- KSP יותר נמוכים ממה שציינת אם בוחרים צבע שונה משחור.
...
-
Huber
- חבר במועדון HT

·כמובן מכיוון שבאילת לא משלמים את ה 17% מעמ. וזה אטרקטיבי אפילו יחסית למחירי חול כי הורידו את שאר המיסים על פלאפונים בארץ לפני זמן מה, ושם גם אין מעמ, קרי אין שום מיסים, מחיר הכי קרוב ל MSRP שניתן למצוא בעולם (למעט ארה"ב כמובן). באופן אירוני כיום בארץ/באילת הכי זול לרכוש פלאפונים.Lee כתב:כבר כמה פעמים שיצא לי לרכוש (או שרכשו עבורי) ציוד מחשבים וגם את סמארטפון השיאומי האחרון באייבורי אילת, בפערי מחיר של מאות ש"ח משאר סניפי אייבורי בארץ, שגם כך היו לרוב זולים יותר משאר החנויות....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

התמונה שלך די מאשרת מה שאמרתי, המחירים ב- KSP זולים יותר ממה שכתבת.
@Huber
ואיך המחיר שם (אייבורי) מבחינת דגם האייפון בו אתה מעוניין?
אישית, אני כבר לא קונה ב-ksp אחרי שנכוויתי מספר פעמים מהשירות שלהם. מהשירות של אייבורי, לעומת זאת, אפשר לומר שאני מאוד מרוצה. מבחינתי זה שיקול לא פחות חשוב מהמחיר.
ואיך המחיר שם (אייבורי) מבחינת דגם האייפון בו אתה מעוניין?
אישית, אני כבר לא קונה ב-ksp אחרי שנכוויתי מספר פעמים מהשירות שלהם. מהשירות של אייבורי, לעומת זאת, אפשר לומר שאני מאוד מרוצה. מבחינתי זה שיקול לא פחות חשוב מהמחיר.
נערך לאחרונה על ידי Lee ב 01/02/2018 10:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

·זיו, נכון, כי בהתחלה לא הסתכלתי על מחירי אילת, אבל ציינת שהמחיר שונה כשבוחרים צבע שאינו שחור, אבל שם המחיר זהה ל 2 הצבעים שהם מחזיקים (לא ראיתי שחור, רק אפור וכסוף).ziv_r כתב:התמונה שלך די מאשרת מה שאמרתי, המחירים ב- KSP זולים יותר ממה שכתבת....
-
Huber
- חבר במועדון HT

·כבר עניתי על זהLee כתב:@Huber
ואיך המחיר שם מבחינת דגם האייפון בו אתה מעוניין?...
Huber כתב:......
·כמובן מכיוון שבאילת לא משלמים את ה 17% מעמ. וזה אטרקטיבי אפילו יחסית למחירי חול כי הורידו את שאר המיסים על פלאפונים בארץ לפני זמן מה, ושם גם אין מעמ, קרי אין שום מיסים, מחיר הכי קרוב ל MSRP שניתן למצוא בעולם (למעט ארה"ב כמובן). באופן אירוני כיום בארץ/באילת הכי זול לרכוש פלאפונים.
·...
=
-
Huber
- חבר במועדון HT

לי - השירות לא ניתן ע"י KSP אלא ע"י היבואן, כך שאני לא חושש מהשירות (כן, גם אני לא אוהב את KSP).
אני חושב שלא הבנתי מה השאלה, תוכל להבהיר?
אני חושב שלא הבנתי מה השאלה, תוכל להבהיר?
-
Huber
- חבר במועדון HT

לי - לא הצלחתי לראות מחירי אילת באתר של אייבורי, איך?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
ערן - סתם מסקרנות: מה הטלפון הנוכחי שלך?
-
Huber
- חבר במועדון HT

oris74 - גלקסי 6 מחורבן שקיבלתי מהעבודה. לצערי עברו ממדיניות של שידרוג כל שנתיים לכל 3, והנוכחי כבר מקרטע.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אידיגיטל רוצים 4700 ש"ח באילת על המכשיר, כ 500 ש"ח יותר מאייבורי/KSP. שווה את ההפרש? מישהו מכיר את השירות של CDATA?