הזמנה של ראוטר

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
מסורטן-לא-קטן פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מחפש לקנות ראוטר בתקן ac לפחות 1900 שיהיה פונקציה של אורחים ושיהיה ממשק נוח לעבוד איתו לשלוט על הכל ( אולי אפילו אפליקציה) מבחינת קליטה של וויפיי שתהיה פריסה יפה ( 3 אנטנות? )
רציתי את הasus rt-ac68u אבל הוא בעייתי לייבוא מן הסתם ואפילו שאני טס לארהב לא יכול להביא משם בגלל שינויי קושחה... מה כן אפשר להזמין לארץ הארורה הזאת? ומאיפה?

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4937
נתן תודות: 523 פעמים
קיבל תודות: 690 פעמים

שליחה #2 

אתה מן מצחיקול כזה, כן ..? (n)
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #3 

@מסורטן-לא-קטן
·

לפתוח שירשור חדש לא ישנה את התשובה:

אם אתה מזמין מחו"ל אז ה-asus rt-ac68u אופציה מצוינת ויעבוד לך הרבה יותר טוב מראוטר שתקנה בארץ. נכון תדרים שלא מאושרים לשימוש בארץ יהיו פתוחים לך ולכן אם זה יעצר במכס תצטרך להחזיר לשולח ולכן מומלץ להזמין מאמזון או מקום אחר שאתה סומך עליו שיחזיר לך כסף במקרה כזה. כנ"ל לגבי כל ראוטר אחר שתזמין מחו"ל, מארה"ב או מאירופה או מכל מקום אחר, כולל אם אתה מזמין דגם שנמכר בארץ (מה שנמכר בארץ עבר התאמה לתדרים של הארץ).

אם אתה רוצה משהו שעומד בתקנים של הארץ אתה חייב לקנות ראוטר מסורס במחיר מופקע בארץ (כלומר לשלם יותר בשביל ראוטר שיעבוד פחות טוב). מצד שני זה באמת קצת יותר פשוט וראש יותר שקט. במקרה כזה המבחר מאד מוגבל ולכן אחרי סקר שוק קצר כנראה שלא תהיה לך התלבטות (תסתכל לדוגמא על ה-tplink C7 במיוחד אם אתה בקטע של התקנת קושחות צד שלישי כמו LEDE).

חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

@eran405
·פתחתי חדש כי התייאשתי ואני מוותר על האסוס הזכרתי אותו פה כדי להציג את הרמב של הראוטר שלי מחפש רק שאני מחפש אחד יותר קל להשגה
אבל ממה שאתה רושם עם כל ההגבלות והכל עדיין ראוטר מחול עדיף על ראוטר מסורס מהארץ אז לא משנה וואי איזה כאב ראש ובלגן הכל פה בארץ... מסתבכים אותך...

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה #5 

@מסורטן-לא-קטן
·

לא מסובך בכלל:

אתה מוכן לקחת את הסיכון שהראוטר שאתה מביא יעצר במכס ותצטרך להחזיר לשולח ולקבל זיכוי (בתקווה שהקפדת להזמין ממקום שנותן זיכוי במקרה כזה)? אם התשובה כן ויש לך את הזמן לחכות למשלוח מחו"ל אז יותר "שווה" להזמין מחו"ל.

אם אתה רוצה פתרון יותר "פשוט" כמו ללכת לחנות ליד הבית ולצאת עם ראוטר ביד, אז פשוט תבדוק איזה ראוטרים יש להם, תבחר אחד וגמרנו.

אנחנו חיים במדינה חופשית ואתה יכול לבחור. זה בהחלט עדיף על פני זה שלא הייתה לנו את האופציה לבחור :wink: .

חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

@eran405
·מה שהתכוונתי בפשוט זה לא ההזמנה... חשבתי שיש אפשרות למצוא מחול כזה בלי הגבלות תדרים... כל עניין ההזמנה לא בעיה מבחינתי בכלל מה שחשבתי לפחות שבעייתי זה עניין התדרים... אםאתהאומר שגם עם ההגבלות עדיין עדיף מחול אז מבחינתי אין שאלה מאיפה להביא...

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #7 

אם אתה כבר לוקח את הסיכון ומזמין מחו"ל אז תזמין מאירופה, לא מארה"ב.

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה #8 

NegativeIQ כתב:אם אתה כבר לוקח את הסיכון ומזמין מחו"ל אז תזמין מאירופה, לא מארה"ב.
...
·

פעם אחרונה שבדקתי המחירים בהזמנה מאירופה כבר קרובים למחירים בארץ ולכן לא שווה את הסיכון. דווקא מארה"ב גם המחירים מצוינים וגם יש לי ניסיון טוב עם ראוטרים.

איזה ראוטר הזמנת מארה"ב ואיזה בעיות יש לך איתו?

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #9 

תזמין את NetGear R7000. לא תצטער.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #10 

eran405 כתב:
...
...
·

פעם אחרונה שבדקתי המחירים בהזמנה מאירופה כבר קרובים למחירים בארץ ולכן לא שווה את הסיכון. דווקא מארה"ב גם המחירים מצוינים וגם יש לי ניסיון טוב עם ראוטרים.

איזה ראוטר הזמנת מארה"ב ואיזה בעיות יש לך איתו?
...
ההגבלה שיש שם על התדר של 2.4 העמוס גם ככה יכולה להתבטא במהירות.

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה #11 

@NegativeIQ
·

אכן לא חשבתי על זה. למיטב הבנתי גם ראוטרים מאירופה/ישראל ערוץ 14 חסום אז זה נותן רק את ערוצים 12,13 (שאמורים להיות חסומים בראוטרים מארה"ב) ולאלה יש חפיפה עם הערוצים הרגילים. בין כה וכה מומלץ להשתמש בערוצים 1,6 או 11 בשביל למנוע חפיפה אבל אני משאר שבמקרים מסוימיים ה-2 ערוצים האילו עדיין יכולים לעזור במשהו.

לפחות בעבר שהסתכלתי תמיד מצאתי מבצעים אטרקטיביים באמזון ארה"ב, בעוד שבאמזונים באירופה קשה בכלל למצוא דגמים שהם מוכנים לשלוח לארץ. אני משאר שצריך פשוט לחפש גם וגם במועד הקניה ולהחליט לפי האופציות שיש באותו הרגע.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

דווקא באמזון אנגליה יש ראוטרים רבים שנשלחים לארץ. צריך לעקוב ולחכות לדילים.
לאחרונה אמזון ארה"ב מתחילים להגביל שליחת עוד ועוד דגמי ראוטרים לארץ. למשל נטגיר כבר לא נשלח משם. מאנגליה כן.

1OrenBen-Moshe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 144
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #13 

איינשטיין כתב:דווקא באמזון אנגליה יש ראוטרים רבים שנשלחים לארץ. צריך לעקוב ולחכות לדילים.
לאחרונה אמזון ארה"ב מתחילים להגביל שליחת עוד ועוד דגמי ראוטרים לארץ. למשל נטגיר כבר לא נשלח משם. מאנגליה כן.
...
· אמזון ארה"ב כרגע לא שולחים שום ראוטר לצערי

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

מה שכתבתי...