איכות ירודה מממיר הוט בB7 חדשה
היי,
השתדרגתי היום לB7 בגודל 55" אינץ'.
חיברתי את הממיר עם כבל AV כמו שהיה מחובר לטלוויזיה הקודמת, אבל רואים את הווידאו באיכות ירודה מאוד.
זה מפריע לצפייה כי המסך גדול וממש מרגישים שהשידור מטושטש.
חשבתי על לחבר HDMI מהממיר לטלוויזיה אבל זה יהיה בעייתי, כי צריך להעביר את הכבל דרך הנישה - צינורות בתוך הקיר. והראש של הHDMI לא יכול לעבור בתוך הצינור.
יש איזשהו פתרון שאפשר להגיע אליו כדי לקבל איכות שידור טובה יותר?
השתדרגתי היום לB7 בגודל 55" אינץ'.
חיברתי את הממיר עם כבל AV כמו שהיה מחובר לטלוויזיה הקודמת, אבל רואים את הווידאו באיכות ירודה מאוד.
זה מפריע לצפייה כי המסך גדול וממש מרגישים שהשידור מטושטש.
חשבתי על לחבר HDMI מהממיר לטלוויזיה אבל זה יהיה בעייתי, כי צריך להעביר את הכבל דרך הנישה - צינורות בתוך הקיר. והראש של הHDMI לא יכול לעבור בתוך הצינור.
יש איזשהו פתרון שאפשר להגיע אליו כדי לקבל איכות שידור טובה יותר?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@iTayGNR
·
כן, לחבר את הממיר עם כבל HDMI.
·
כן, לחבר את הממיר עם כבל HDMI.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תבדוק אם mini-HDMI יעבור בתעלה, אם כן, תקנה כבל בעל קצה אחד mini-HDMI + מתאם.
תוכל להשחיל אותו, ולחבר דרך המתאם ליציאת\כניסת ה-HDMI במכשיר.
תוכל להשחיל אותו, ולחבר דרך המתאם ליציאת\כניסת ה-HDMI במכשיר.
נערך לאחרונה על ידי TheCoolest ב 31/01/2018 16:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא אמורה להיות ירידת איכות. בכל מקרה, כרגע אתה מחובר בקונפיגורציה הנחותה ביותר, ממנה אפשר רק לעלות.iTayGNR כתב:@TheCoolest
· אין פגיעה באיכות הווידאו במעבר בין 2 מתאמים וכבל שהוא מיני? חשובה לי האיכות המקסימלית שאפשר לקבל
@Lee
הסתכלתי קצת על הפריקים אבל נראה שהמחירים מגיעים למאות שקלים, ושההלחמה אחר כך מסובכת...
לגבי כבל פריק, הם אכן יקרים יותר, אבל בהנחה ומה ש-TheCoolest הציע לא יסתדר, מה האלטרנטיבה? לחצוב בקיר? להמשיך לצפות בתמונה מטושטשת?
תבדוק אם יש כבל HDMI עם ראש נתיק שאינו מבוסס על סיב אופטי (שאלו הם הכבלים היקרים). כמו כן, ישנם כאלה שלא מצריכים הלחמה, אלא מתחברים בלחיצה.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
כנראה שאין הרבה פתרונות זולים אם לא תצליח להשחיל מיני HDMI. יש כל מיני טכנולוגיות להעברה על גבי כבל אופטי או רשת אבל זה מאוד יקר כנ״ל פתרונות אלחוטיים.
מתאם לא אמור לפגוע באיכות כי אתה עובר משיטה אנלוגית (ששם כל דבר קטן עלול לשבש את האות) לדיגיטלית (ששם ערוכה הדרך כדי ש0 יהפוך ל1 או ההפך).
עוד דבר שאתה עלול לשים אליו לב בממיר הוט עם מסך OLED זה שהוא לא מוציא שחור אלא אפור מאוד כהה.
מתאם לא אמור לפגוע באיכות כי אתה עובר משיטה אנלוגית (ששם כל דבר קטן עלול לשבש את האות) לדיגיטלית (ששם ערוכה הדרך כדי ש0 יהפוך ל1 או ההפך).
עוד דבר שאתה עלול לשים אליו לב בממיר הוט עם מסך OLED זה שהוא לא מוציא שחור אלא אפור מאוד כהה.
·חחחחחח חיברתי מה שהיה מחובר לפני, השאלה שלי היא מה להעביר כדי שתהיה איכות טובהmrraz111 כתב:לא מאמין שחיברת מסך oled חדש עם כבל מ-48 ועוד מתלונן על האיכות...
מיקרו HDMI ומיני HDMI - שניהם זהים מבחינת הנתונים שהם יודעים להעביר?
כי אני חושב שמה שאוכל לעשות זה להעביר מיקרו HDMI ולחבר מתאמים בשני הצדדים.
תומך בARC?
@mrraz111
@TheCoolest
@Lee
חיברתי את הממיר לטלוויזיה עם HDMI גלוי (בסלון, לא בתוך הקיר) עד שאעשה את ההעברה דרך הקיר.
האיכות כמובן השתפרה משמעותית.
אבל משהו מוזר התחיל לקרות - אתמול בערב צפיתי בטלוויזיה בלילה וכיביתי אותה כשהלכתי לישון, עכשיו כשקמתי אני רואה שהשידור מהבהב (מופיע ונעלם), ויש פיקסלים צהובים-לבנים שזזים במסך, כאילו יש הפרעות בחיבור. ניסיתי להעביר את הכבל מHDMI1 לHDMI2 (ARC) והבעיה נפתרה, אבל אני מפחד שהחיבור HDMI1 נפגע ואני לא רוצה שHDMI2 ייפגע גם. אבל שוב, אין לי מושג - זה הדבר היחיד שהצלחתי להגיע אליו, כי בחיבור לפורט אחר הבעיה נפתרת.
יש לכם רעיון מה אפשר לעשות?
@TheCoolest
@Lee
חיברתי את הממיר לטלוויזיה עם HDMI גלוי (בסלון, לא בתוך הקיר) עד שאעשה את ההעברה דרך הקיר.
האיכות כמובן השתפרה משמעותית.
אבל משהו מוזר התחיל לקרות - אתמול בערב צפיתי בטלוויזיה בלילה וכיביתי אותה כשהלכתי לישון, עכשיו כשקמתי אני רואה שהשידור מהבהב (מופיע ונעלם), ויש פיקסלים צהובים-לבנים שזזים במסך, כאילו יש הפרעות בחיבור. ניסיתי להעביר את הכבל מHDMI1 לHDMI2 (ARC) והבעיה נפתרה, אבל אני מפחד שהחיבור HDMI1 נפגע ואני לא רוצה שHDMI2 ייפגע גם. אבל שוב, אין לי מושג - זה הדבר היחיד שהצלחתי להגיע אליו, כי בחיבור לפורט אחר הבעיה נפתרת.
יש לכם רעיון מה אפשר לעשות?
ניסית כבל hdmi אחר?
ל-ARC לא אמור להיות קשר או לא להפרעות כאלו, הוא בסך הכל ערוץ אודיו חוזר.
תנסה לחבר את הכניסה הבעיתית למכשיר אחר שאינו הממיר ותראה אם עדיין ישנה בעית תצוגה.
תבדוק גם את הרזולוציה שמסומנת בהגדרות הממיר.
זה קורה בכל ערוצי הוט, או רק בערוץ/ערוצים ספציפיים?
ל-ARC לא אמור להיות קשר או לא להפרעות כאלו, הוא בסך הכל ערוץ אודיו חוזר.
תנסה לחבר את הכניסה הבעיתית למכשיר אחר שאינו הממיר ותראה אם עדיין ישנה בעית תצוגה.
תבדוק גם את הרזולוציה שמסומנת בהגדרות הממיר.
זה קורה בכל ערוצי הוט, או רק בערוץ/ערוצים ספציפיים?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים