סיוע בבחירת מגבר/רסיבר וכמה שאלות טכניות

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
soded פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן חברים ,
כמה שאלות...

יש לי בבית RZ800 מחובר לסאב + 9 רמקולים (7 בסלון + 2 במטבח בזון 2) כולם של פולק אודיו. (מקורות - יס וסמארט TV)

עכשיו אני רוצה להוציא מוזיקה גם לגינה גדולה יחסית, הלכתי גם על 3-4 רמקולים של פולק ואולי גם סאב... (שילוב של סאט 30 ושל אטיריום 6)
ברור לי שאני צריך מגבר/רסיבר נוסף בשביל כל התענוג הזה, כי לחבר את הrz800 לכל זה, זה לא רלוונטי.

א. אם יש רעיון יצירתי איך עושים את זה בלי מגבר/רסיבר נוסף, אני אשמח.
ב. מאחר ולא מצאתי, צריך המלצה למגבר/רסיבר איכותי ולא יקר יחסית (עד 1500 ש"ח. משקיע יותר מידי כסף ברמקולים ובמסביב) - מזמין הכל מאמזון.
ג. האם יש דרך לחבר את המקורות שציינתי קודם גם למגבר/רסיבר הנוסף שיחובר רק לרמקולים בגינה כדי שאוכל לשמוע מוזיקה בגינה? (יוטיוב, או רדיו דרך יס)

תודה לעונים.

Hava972
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 683
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #2 

ספיקר סלקטור

soded פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

Hava972 כתב:ספיקר סלקטור
...
הכוונה לבורר/מרכזת רמקולים?

למיטב הבנתי לא יעזור. כי יש הגבלה לכמות הרמקולים אותם ניתן לחבר למכשירים כאלה? והגבלה של כמה רמקולים ניתן לחבר לרסיבר אחד. או שאני טועה.
אתה יכול להמליץ על מכשיר? ולהסביר רגע איך לחבר כזה.
תודה.

אגב, בהמשך לשאלה הראשונה, אין לי צורך בלשמוע בו זמנית גם בבית וגם בחוץ, אם זה משפר במשהו...

Hava972
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 683
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #4 

זה נועד בדיוק למה שרשמת, המכשיר לא משנה את ההתנגדות אום של כלל הרמקולים מול הרסיבר
אתה יכול בכיף להניע על הזון2 ארבע רמקולים עם ההגברה שהרסיבר ייתן.

אם זה לצורך ממש "מסיבתי" אז אתה צריך הגברה נפרדת.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”