ה PS4 נפרץ?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3167 פעמים

שליחה #1 

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #2 

אז נפרץ.
אממה?
מדובר על מכשירים עם גרסה ישנה מאוד, מה שהופך את המכשירים לנדירים מאוד, ואף יקרים מאוד.
מה גם, שאין שום הבטחה או בשורה אמיתית על כותרים רבים של הדור הנוכחי.
ועם כל הכבוד, אתן למשחקי ה PS2 למות בכבוד כבר.. (PS3 זה כבר עניין אחר)
כך שכרגע, זה אפוי למחצה.
האמת, אני גם לא ממש מצליח לראות מכשירים פרוצים בעידן הנוכחי, שחיבור רשת הינו חלק כל כך דומיננטי במשחקים עצמם, בעדכונים שלהם.
אפילו ה XBOX 360 לא עמד בקצב הזה, ומשחקי הרשת המוגבלים במכשיר הפרוץ היו.. מוגבלים.
אז אלו אולי חדשות טובות למפתחים וכאלו שאוהבים להתעסק עם האקינג, וכמובן בלינוקס, אבל לאותם "ילדים" שמחפשים לחסוך כמה גרושים על משחקים, זה עדיין רחוק מאוד משם.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #3 

כן המכשיר אכן נפרץ לפני כמה שבועות (גם לפני כן, אבל לפני כמה שבועות היתה תפנית משמעותית) אך לא רציתי לפרסם כאן בפורום כי אני די אנטי.
לא ניתן עדיין לשחק משחקים של PS4 פיראטיים ("מגובים" לאלו שלא אוהבים שזורקים להם את האמת לפרצוף) אבל ניתן לעשות על מיני דברים כמו לשחק משחקי PS2 באימולטור או להפעיל את המערכת במצב DEBUG ועוד כל מיני שטויות. עכשיו יחל מירוץ החתול-עכבר של סוני והפיראטיים - אלו יעדכנו כל הזמן ואלו ימשיכו לנסות לפרוץ ולמצוא עוד שימושים לא שגרתיים למכשיר.

אאחל לכולם בהצלחה, גם לסוני וגם לפיראטים. לי בכל אופן אין שום כוונה לפרוץ את המכשיר גם אם הכל כולל הכל יוכח כעובד חלק וללא אף בעיה. איש איש יפעל כראות עיניו ולפי שיקוליו..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #4 

זו תהיה פגיעה בתעשיית המשחקים אם יהיה ניתן לשחק במשחקים באופן פיראטי.
לשמחתנו - זה מאוד רחוק משם בשלב זה.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #5 

אני מתעדכן לפעמים ב-ps3hax
לא ראיתי על זה כלום....

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3167 פעמים

שליחה #6 

גם אני נגד פריצה לשם הרצת משחקים פיראטיים (כל המשחקים שלי קנויים), וחושב שהפריצות הללו רעות לתעשייה (לא שאני מרחם עליהם, זו אחת התעשיות היותר ריווחיות כיום, וזה רק עולה משנה לשנה), אבל לא נגד פריצה באופן כללי. במצב הנוכחי בה הפריצה משמשת רק להרצת משחקי PS2 למשל ולינוקס, למה לא. לא שאיישם את זה, אני מאלו שמעדכנים כל עידכון שיש.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”