PC עם תמיכה בפענוח 4K ו Dolby Atmos + DTS-X. האם צריך משהו מיוחד? HDMI 2.0?
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
בדרך כלל יש לי תשובות מהירות לשאלות כאלה אבל הפעם קצת קשה למצוא פרטים מלאים באינטרנט. אולי זה כזה ברור שהכל נתמך שזאת בכלל שאלת קיטבג.
אז אם אני רוצה מחשב שתומך בפורמטים החדשים של האודיו עם פענוח 4K בהספק נמוך.
1. אני צריך לעשות משהו מיוחד חוץ מלקנות מערכת של Kaby Lake או Coffee Lake (דור 7 או 8 של מעבדי Core של אינטל)?
2. אני יודע שדור 7 כבר תומך ב 4K בהספק נמוך, השאלה אם כל פורמטי האודיו נתמכים ב Pass Through? זה תלוי ב Windows ובדרייבר או שצריך משהו ספציפי בחומרה של ה PC?
3. כל לוחות האם תומכים ב HDMI 2.0 או שזה משהו מיוחד?
תודה לעוזרים.
אז אם אני רוצה מחשב שתומך בפורמטים החדשים של האודיו עם פענוח 4K בהספק נמוך.
1. אני צריך לעשות משהו מיוחד חוץ מלקנות מערכת של Kaby Lake או Coffee Lake (דור 7 או 8 של מעבדי Core של אינטל)?
2. אני יודע שדור 7 כבר תומך ב 4K בהספק נמוך, השאלה אם כל פורמטי האודיו נתמכים ב Pass Through? זה תלוי ב Windows ובדרייבר או שצריך משהו ספציפי בחומרה של ה PC?
3. כל לוחות האם תומכים ב HDMI 2.0 או שזה משהו מיוחד?
תודה לעוזרים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
עריכה: אופס, טעות בשרשור.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
השאלה הזו עולה מדי פעם, אם המטרה היא רק 4K, בלי HDR אז Kaby\Coffee Lake יעשה את העבודה בקלות.
אם המטרה היא גם HDR, אז למרות שהתמיכה משתפרת עם הזמן, זה עדיין לא עובד מספיק טוב בכדי להמליץ על שימוש במחשב למטרות אלו.
בעיקרון מה שאתה צריך זה KBL או CFL, וינדוס 10 עם העדכון האחרון, עד כמה שידוע לי אין בעיה עם פורמטי האודיו בוינדוס, אבל לא בדקתי לעומק עם החומרה החדשה. KBL\CFL לא כוללים יציאת HDMI 2.0, ולכן יצרני לוחות אם מתקינים שבב שלוקח את יציאת ה-DP והופך אותה ליציאת HDMI 2.0. רוב הלוחות יכללו יציאת HDMI 2.0, ורוב היצרניות הנורמלית ישתמשו בשבב שתומך ב-HDR. אבל להגיד ש"כל לוחות האם"? לא הייתי מכליל.
אם המטרה היא גם HDR, אז למרות שהתמיכה משתפרת עם הזמן, זה עדיין לא עובד מספיק טוב בכדי להמליץ על שימוש במחשב למטרות אלו.
בעיקרון מה שאתה צריך זה KBL או CFL, וינדוס 10 עם העדכון האחרון, עד כמה שידוע לי אין בעיה עם פורמטי האודיו בוינדוס, אבל לא בדקתי לעומק עם החומרה החדשה. KBL\CFL לא כוללים יציאת HDMI 2.0, ולכן יצרני לוחות אם מתקינים שבב שלוקח את יציאת ה-DP והופך אותה ליציאת HDMI 2.0. רוב הלוחות יכללו יציאת HDMI 2.0, ורוב היצרניות הנורמלית ישתמשו בשבב שתומך ב-HDR. אבל להגיד ש"כל לוחות האם"? לא הייתי מכליל.
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
·נראה שזו האופציה היציבה והטובה ביותר.kingshoko כתב:אפשר להוסיף כרטיס מסך עם HDMI 2.0
0...
כמו כן ל NUC החדשים יש firmware שאמור לעבוד טוב עם hdmi 2.0.
מכיוון שזה לא דחוף אני כנראה אחכה לדור הבא של המעבדים או אקנה כרטיס מסך.