סאונד להדגמה
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
איזה קטע סאונד הכי טוב להדגמת סטראו
וכמו כן באיזה פורמט (יש HTPC)
וכמו כן באיזה פורמט (יש HTPC)
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- קיבל תודות: 2 פעמים
אלקטרוני או משהו כמו ניו איג' או גאז (ללא מילים)
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
אני בעד
פרפר נחמד
פרפר נחמד
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
השאלה לא ממש ברורה לי,
את מחפשת הקלטות בהן אפקט הסטראו בא לשימוש? או כאלה שבהן הבמה רחבה וכו?
בקשר לאפקט הסטראו היו הרבה ניסיונות, מוצלחים ומוצלחים פחות, בשנות השישים והשיבעים. שם גם יושב הצד האפל...
היה אחד בשם Rick Wakeman שהקליט מיספר אלבומים ברמה גבוהה מאוד בהם הסטראו שימש גם כאפקט ולא רק ליצירת המרחב. מדובר במוסיקה אלקטרונית בחלקה עים סממנים מהעולם הקלסי. הנשים של הנרי השמיני היא יצירה מהטובות בגנר כמו גם מסע לבטן האדמה. באלבום המלך ארתור ואבירי השולחן העגול יש שימוש רב בסטראו ובאפקטיו.
.
את מחפשת הקלטות בהן אפקט הסטראו בא לשימוש? או כאלה שבהן הבמה רחבה וכו?
בקשר לאפקט הסטראו היו הרבה ניסיונות, מוצלחים ומוצלחים פחות, בשנות השישים והשיבעים. שם גם יושב הצד האפל...
היה אחד בשם Rick Wakeman שהקליט מיספר אלבומים ברמה גבוהה מאוד בהם הסטראו שימש גם כאפקט ולא רק ליצירת המרחב. מדובר במוסיקה אלקטרונית בחלקה עים סממנים מהעולם הקלסי. הנשים של הנרי השמיני היא יצירה מהטובות בגנר כמו גם מסע לבטן האדמה. באלבום המלך ארתור ואבירי השולחן העגול יש שימוש רב בסטראו ובאפקטיו.
.
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אם ללא מילים לא קריטי אז אני מאוד ממליץ על 3 שירים של Diana Krall
א. My Love Is רצועה מספר 11 בדיסק Love Scenes (קונטראבאס אם ווקאל בלבד)
ב. Devil May Care רצועה מספר מספר 7 בדיסק Live In Paris (סולואים טובים של פסנטר תופים וגיטרה)
ג. Temptation רצועה מספר 3 בדיסק The Girl in the Other Room
א. My Love Is רצועה מספר 11 בדיסק Love Scenes (קונטראבאס אם ווקאל בלבד)
ב. Devil May Care רצועה מספר מספר 7 בדיסק Live In Paris (סולואים טובים של פסנטר תופים וגיטרה)
ג. Temptation רצועה מספר 3 בדיסק The Girl in the Other Room
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- קיבל תודות: 1 פעם
דווקא הקטע הראשון של דיאנה קרול בפריז הוא הכי טוב להדגמה כי הוא מלא בדברים , מאוד מגוון ובודק את הרמקול בצורה מעולה.
בנערה בחדר השני הייתי ממליץ דווקא על קטע מספר 2 שבוא צריך לשמוע את הפסנתר בסוף כל פזמון ... וזה בודק יכולת סונית של רמקול. אני אישית שמעתי את זה מושלם במערכת של כמה עשרות אלפי שקלים..
בנערה בחדר השני הייתי ממליץ דווקא על קטע מספר 2 שבוא צריך לשמוע את הפסנתר בסוף כל פזמון ... וזה בודק יכולת סונית של רמקול. אני אישית שמעתי את זה מושלם במערכת של כמה עשרות אלפי שקלים..