כמות הנוטשים של יס גדלה לבין 6,000-10,000 ברבעון האחרון של השנה

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
avidvir פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 165

שליחה

וסטינג טיוי לא קיבלה הרבה לקוחות
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001221137
בשביל זאת הפתעה כי ברבעונים הקודמים כמות הנוטשים לא עברה את 5000 לרבעון
ובעוד חודש שנגמר בפרנטר הנטפליקס בחינם אז הרבה לקוחות יעברו לדעתכם מפרטנר להוט שצריכה בחודש להביא את נטפליקס?

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak

שליחה

לא מפתיע בכלל. מי שעזב אותם עשה את זה בגלל המחיר. בהוט שום דבר לא השתנה בזמן האחרון ומי שלא עבר אליהם עד עכשיו זה כנראה בגלל השירות והפער של ה50 שקלים זה לא מה שעשה לו את זו, אז מי שנשארו אלו סלקום ופרטנר שמגייסות לקוחות של יס בקצב מהיר ובמחיר זול משמעותית.

כלקוח של יס שעבר לסלקום לא מזמן בדקתי את כולם, סטינג לא פונקציה. הם נפלו אצלי מהר מאד על שני דברים, הראשון זאת ההגבלה ל3 מכשירים והשני זאת העובדה שצריך לרכוש ממיר ואי אפשר לשכור אותו.
הם רלוונטיים בעיקר למישהו שצריך חבילה ישראלית ספציפית ולא יותר מממיר אחד, כל האחרים ילכו לפרטנר שקצת יותר יקרים אבל נותנים את נטפליקס חינם או לסלקום עם תוכן הרבה יותר רחב.

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303

שליחה

נכון שלא הרבה השתנה בהוט. אך קצב הנטישה שלהם לא גבוה כמו של יס. והמחירים שלהם די זהים. אז למה לא נוטשים את הוט לטובת סלקום ופרטנר? להוט עדיין יש מעל 800 אלף מנויים. הניחוש שלי זה בגלל שהוט יכולה להציע טריפל בעוד יס היא החברה היחידה שאסור לה לעשות זאת.

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458

שליחה

@Nunatak
·באיזה אופן פרטנר יותר יקרים מסלקום?

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

יותר יקרים מחבילה אחת של סטינג, לא מסלקום.
סטינג זולים אבל רק למי שצופה בתוכן מאד ספציפי, למי שצריך כמה חבילות שלהם הם יקרים.

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352

שליחה

סטינג חבילת משפחה עולה 99 ש"ח, זהה לסלקום.
אתה שוכר ממירים של סלקום? לא חבל? מיבוקס עולה 240 ש"ח ונשאר בבעלותך, לעומת שכירות של ממיר סלקום שעולה 360 ₪ כל שנה.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

צודק, עדיין ממה שידוע לי הVOD של סלקום עדיף ולסטינג גם אין קאטצ'אפ.
קניתי כמה Mibox בדיוק בשביל זה, אבל כלקוח חדש שלא בטוח בשירות העדפתי לשכור ממיר ולא לרכוש אותו עד שאני מרוצה. הסטרימרים שקניתי יגיעו להערכתי במהלך החודש הבא ואני מנוי של סלקום כבר חודש וחצי, אם זה היה סטינג הייתי תקוע עם הסטרימרים שלהם בלי יכולת להחזיר.

אגב, אם באמת נכנסים לזה יש עוד הבדלים. בסטינג אתה נשאר עם הסטרימר שלהם בעלות שכירות של שנה ורבע מסלקום או פרטנר, לעומת זאת בסלקום אם תתעקש אתה יכול לקבל 2 ממירים בהשאלה ללא תשלום ומלכתחילה המחיר של פרטנר זול יותר ב30 שקלים.
מה עדיף? למי שכבר החליט 'סופית' לנטוש את יס או הוט ולא רוצה להתעסק עם הזמנות מהאינטרנט אני לא בטוח שאחד מהם יותר טוב מהשני.

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אני חושב שזה לא נכון לשאול ציוד מאף חברה באף תחום.
קונים סטרימר (או אם יש טלוויזיה חכמה עם אנדרואיד טיוי) וככה אפשר להתחבר או להתנתק אפילו ברמה של כל חודש אם רוצים.

במקרה של מיבוקס אפשר להתחבר גם לסטינג, לסלקום, לנטפליקס, לסמארט טריפל סי.
בלי טכנאים, החזרות ציוד או וויכוחים. מתחברים ומתנתקים באתר.

הvod של סטינג לא נראה לי פחות עדיף משל סלקום, והוא מאפשר לחסוך כסף - לדוגמא, חודש אחד רק חבילת סרטים ב40 שח, בחודש לאחר מכן רק סדרות ב40 שח. מה שאי אפשר בסלקום.

בנישוורץ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
שם מלא: בני שוורץ

שליחה

@berlad26
·

ממליץ לך לעקוב אחר פרסום הדוחות לבורסה של כלל החברות

אין להוט במה להתגאות..

מחברה ששלטה ב-100% משוק הטלוויזיה הרב ערוצי

הרבעון צפוי לראשונה אי פעם ירידה מתחת ל- 50% מהשוק

וזו מגמה שרק תלך לתתגבר.. בסופו של יום הוט יתייצבו על נתח של 35-40% (במקרה הטוב)

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890

שליחה

להוט יש שני יתרונות שמחזיקים אותם עדיין בתחרות

1. פתרון תקשורת מושלם שכולל טלוויזיה, אינטרנט, רשת בייתית, טלפון קווי, ספקית אינטרנט.
2. הפקות מקור שהצופים אוהבים.

יש לי שכנים שוויתרו על ההתחברות לאינטרנט על סיבים אופטיים של פרטנר בגלל פתרון הרשת שהוט מציעים.

off
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1402

שליחה

רק 5000 איש הצטרפו לסטינג טיוי ?
ממש נפילה

Shaol37
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49

שליחה

לדעתי אחת הסיבות שאנו לא מודעים לקצב נטישה גדול בהוט זה בגלל שהוט מטרפדים חלק מהדוחות, כלומר פעם קראתי על זה שכדי לא להספיד חברות אפשר לדחוף דוחות של שירותים אחרים וכך לאזן את המצב, אצל הוט למשל יש הרבה לקוחות מרוצים משירותי האינטרנט, אצלי למשל אין תשתית טובה של בזק אבל אצל הוט התשתית מעולה (שוב מציין זה שונה מאחד לשני), אם הוט דוחפים דוחות של לקוחות משירותי האינטרנט והטלפון לדוחות של הטלוויזיה, אז המצב בהוט נראה יותר טוב.

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1886

שליחה

ברגע שהוט יפרעו את האגח, לא נדע עליהם כלום, כי לא יהיו חייבים בדווח.
נצטרך לחפש את הנתונים שלהם בדוחות של אלטיס בחו"ל.

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303

שליחה

כדי ליצור עוד יותר תחרות לדעתי כן צריך לאפשר ליס להציע טריפל. אני מודע לכל הבעיות ולמה אסור להם. כעקרון אם הם יתמזגו לבזק או משהו כזה ויוכלו להציע טריפל. התחרות בשוק תהיה יותר טובה לצרכנים. כרגע לא משנה מה יס תעשה (אלא אם כן תציע את השירותים שלה באזור ה-50 ש"ח) היא לא יכולה להתחרות עם שאר החברות.

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

העניין הוא שמי שעוזב את יס לחברות החדשות מאופיין כקהל צעיר וטכנולוגי יותר, כך שהגיוני שהוא לא יצטרך קו טלפון קווי.

כלומר טריפל פחות רלוונטי, אלא רק טלוויזיה ואינטרנט.
נגיד יס תציע טלוויזיה ואינטרנט ב200 ₪, איך זה יתחרה באינטרנט + נטפליקס שעולה 110 שח?

זרובבלה
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 115

שליחה

@liorp
·

כרגע יס לא מציעה שום שירות שכולל טלוויזיה + אינטרנט, נכון?
או שיש להם חבילות משולבות עם בזק?

avidvir פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 165

שליחה

Nunatak כתב:לא מפתיע בכלל. מי שעזב אותם עשה את זה בגלל המחיר. בהוט שום דבר לא השתנה בזמן האחרון ומי שלא עבר אליהם עד עכשיו זה כנראה בגלל השירות והפער של ה50 שקלים זה לא מה שעשה לו את זו, אז מי שנשארו אלו סלקום ופרטנר שמגייסות לקוחות של יס בקצב מהיר ובמחיר זול משמעותית.

כלקוח של יס שעבר לסלקום לא מזמן בדקתי את כולם, סטינג לא פונקציה. הם נפלו אצלי מהר מאד על שני דברים, הראשון זאת ההגבלה ל3 מכשירים והשני זאת העובדה שצריך לרכוש ממיר ואי אפשר לשכור אותו.
הם רלוונטיים בעיקר למישהו שצריך חבילה ישראלית ספציפית ולא יותר מממיר אחד, כל האחרים ילכו לפרטנר שקצת יותר יקרים אבל נותנים את נטפליקס חינם או לסלקום עם תוכן הרבה יותר רחב.
...
·נראה לי שממחר בפרטנר הנטפליקס יעלה עוד כסף

yeche
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291

שליחה

לא מתפלא,
כלקוח שהיה מחובר כ 20 שנה ליס, שמעתי על המבצע של הכול ב 199
התקשרתי ואז נאמר לי להפתעתי שאצטרך להתחיל לשלם על הממירים שכבר שנים אני לא משלם עליהם כי כבר החזרתי את העלות שלהם יותר מפעם אחת.
להפתעתי גם נאמר לי שאין שום אפשרות לשנות החלטה זאת
זה היה הטריגר שגרם לי לעבור לסלקום, שעד אז חששתי ממנו וגם היה נוח לא לעבור חברה
אחרי שבועיים, אני מאוד מרוצה מהצעד
ראשית סלקום+נטפליקס עולה לי 150 ש"ח כבר חסכתי 90 ש"ח בחודש
האיכות מצויינת והמבחר מרשים.
פחדתי שלא אצליח לצפות בכדורגל בצורה טובה ושוב הופתעתי לטובה
לדעתי יס עשום טעות ענקית עם ההחלטה היהירה שלהם, אבל אני הרווחתי שעשיתי את המהלך

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”