התקלקל מסך Panasonic THP50GT50M מציעים Panasonic TH49DX400
שלום רב
מסך פלסמה שעדין באחריות מסוג Panasonic THP50GT50M התקלקל - מציעים לי להחליף אותו ללא תמורה במסך מסוג Panasonic TH49DX400
האם כדאי, או שעדיף ללחכות לתיקון המסך פלסמה?
(המסך המקורי עלה לי בזמנו 6750 שקל, החדש עולה בזאפ בערך 2800 למרות שהוא 4K)
מסך פלסמה שעדין באחריות מסוג Panasonic THP50GT50M התקלקל - מציעים לי להחליף אותו ללא תמורה במסך מסוג Panasonic TH49DX400
האם כדאי, או שעדיף ללחכות לתיקון המסך פלסמה?
(המסך המקורי עלה לי בזמנו 6750 שקל, החדש עולה בזאפ בערך 2800 למרות שהוא 4K)
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
שני דברים - המסך שלך בן 5 שנים אבל טוב יותר, מצד שני לא בטוח שבכלל אפשר לתקן אותו וגם כנראה שאין להם במלאי מסך חדש אחר ברמה שלך.
ומנקודת מבט נוספת - סיכוי סביר שבקרוב לא יהיה לך עם מי לדבר, תקח את מה שמציעים לך.
ומנקודת מבט נוספת - סיכוי סביר שבקרוב לא יהיה לך עם מי לדבר, תקח את מה שמציעים לך.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
טלוויזיה מרמת כניסה, לא ממש איכותית.
לא הייתי לוקח אותה. אין הם יכולים להחליף לך למסך מקביל מאחר ואין היום פלסמה. לכן לפי חוק אתה יכול לדרוש את הכסף בחזרה. ואם תצליח, תוכל לרכוש בסכום הזה מסך "55 OLED.
לא הייתי לוקח אותה. אין הם יכולים להחליף לך למסך מקביל מאחר ואין היום פלסמה. לכן לפי חוק אתה יכול לדרוש את הכסף בחזרה. ואם תצליח, תוכל לרכוש בסכום הזה מסך "55 OLED.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
לפי חוק - רק בתנאי שזאת שנת האחריות הראשונה או שהמסך נרכש כ"אחריות מלאה" במהלך השנתיים האחרונות בערך מאז שהחוק שונה. זה לא המקרה, הוא קנה בתקופה שבה החוק היה שונה ולכן הכל כפוף לתעודת האחריות.
·Nunatak כתב:שני דברים - המסך שלך בן 5 שנים אבל טוב יותר, מצד שני לא בטוח שבכלל אפשר לתקן אותו וגם כנראה שאין להם במלאי מסך חדש אחר ברמה שלך.
ומנקודת מבט נוספת - סיכוי סביר שבקרוב לא יהיה לך עם מי לדבר, תקח את מה שמציעים לך....
למה לא יהיה עם מי לדבר?