קניתי אוזניות (במלצתכם) HE 400i והם ממש ממש שקטות
היי, אז כמו שרשום בכותרת, קניתי אוזניות שהגיעו ממש לפני כמה דק, חיברתי אותם לרמקולים שלי (z623) ואני מגביר אותם עד הסוף וגם את הWINDOWS עד הסוף ואני שומע יחסית חלש.. הבאסים והסאונד לא מספק בכלל, הבאס ממש חלש (עמוק כזה אבל אין לו את הקיק הזה שמחכים לו), ניסיתי כמה שירים, flac mp3 וגם יוטיוב וכולם נשמעים חיוורים כזה...
אני באמת לא יודע מה לעשות ואני דיי מתבאס עכשיו :\
האם יש פתרון לבעיה הזאת?
תודה מראש.
אגב, בדקתי גם בפלאפון והבעיה היא אותה בעיה, הסאונד נשמע ממש חיוור...
עריכה: ניסיתי לחבר אותם למחשב עצמו וזה נשמע אפילו יותר חיוור ונמוך :\
עריכה: אגב, אם מישהו שוקל לקנות אותם, אני רק רוצה להגיד שהם *ממש* חמות אחרי כמה דק באוזניים, הם לדעתי לא לשמיעה ממושכת אז קחו בחשבון.
אני באמת לא יודע מה לעשות ואני דיי מתבאס עכשיו :\
האם יש פתרון לבעיה הזאת?
תודה מראש.
אגב, בדקתי גם בפלאפון והבעיה היא אותה בעיה, הסאונד נשמע ממש חיוור...
עריכה: ניסיתי לחבר אותם למחשב עצמו וזה נשמע אפילו יותר חיוור ונמוך :\
עריכה: אגב, אם מישהו שוקל לקנות אותם, אני רק רוצה להגיד שהם *ממש* חמות אחרי כמה דק באוזניים, הם לדעתי לא לשמיעה ממושכת אז קחו בחשבון.
לאן חיברת אותן??
זה כנראה בערך המקום הכי גרוע שתוכל לחבר אותן...EVER..
קנית אוזניה מצויינת, אבל אני מניח שציינו באותו השירשור שמשם לקחת את
ההמלצה, שזו אוזניה שזקוקה לדאק ומגבר איכותי יחסית בכדי לממש את מלא הפוטנציאל שבה.
וזה בהחלט נכון עם האוזניה הפלאנרית הזו.
מעבר לזה, כמה דק' זה כלום, אתה צריך להתרגל ולהכיר את האוזניה, זה לוקח זמן. וגם האוזניה
צריכה מעט Brake in ע"מ להפתח כמו שצריך.
כמובן שבאופן כללי זו אוזניה נייטרלית ומאוזנת, באס מופגז ושתלטן זה לא משהו שתמצא באוזניה
הזו.
ההמלצה, שזו אוזניה שזקוקה לדאק ומגבר איכותי יחסית בכדי לממש את מלא הפוטנציאל שבה.
מעבר לזה, כמה דק' זה כלום, אתה צריך להתרגל ולהכיר את האוזניה, זה לוקח זמן. וגם האוזניה
כמובן שבאופן כללי זו אוזניה נייטרלית ומאוזנת, באס מופגז ושתלטן זה לא משהו שתמצא באוזניה
הזו.
היה ברור לי לגבי הבאס, לא חיפשתי באס יותר מידי חזק, הבעיה שהוא ממש ממש חלש, היה לי את הshure srh840 והוא היה משמעותית עם יותר באסים ממנו.Roy.T כתב:לאן חיברת אותן??![]()
הזו....
לגבי הדאק ומגבר שאלתי, אבל אמרו שזה לא הכרחי, אין לי כרגע הרבה כסף לבזבז על DAC או AMP אבל אני יכול להשיג עוד כמה זמן, יש המלצות מסויימות? אני לא רוצה משהו מטורף מידי אבל לפחות משהו שאני אהנה מהאוזניות האלה.
תודה מראש.
- holyj
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
הרגישות (Sensitivity) של ה400i נמוכה יחסית ב93db
זה בעצם אומר שאות מהמגבר בחוזר מילי וואט (0.001 וואט) ייתן עוצמה של 93 דציבלים
היציאת אוזניות מהרמקולים שלך נותנת עוצמה חלשה. וגם שאתה מגביר למקסימום אתה לא מצליח להגיע לעוצמה שתתן את הווליום האזנה שאתה רוצה.
בקיצור, אתה צריך מגבר חזק יותר.
אם אתה לחוץ תקציבית יש מגברי אוזניות זולים שיתנו פיתרון לווליום האזנה נורמלי. וכמובן שמגבר אוזניות טוב יותר יתן תוצאות טובות יותר.
היציאת אוזניות מהרמקולים שלך נותנת עוצמה חלשה. וגם שאתה מגביר למקסימום אתה לא מצליח להגיע לעוצמה שתתן את הווליום האזנה שאתה רוצה.
אם אתה לחוץ תקציבית יש מגברי אוזניות זולים שיתנו פיתרון לווליום האזנה נורמלי. וכמובן שמגבר אוזניות טוב יותר יתן תוצאות טובות יותר.
בשביל ה400i מה מומלץ? התקציב שלי יכול להגיע עד 800~ ש"ח, במידה ויש משהו משמעותית יותר טוב אפשרי חריגה אבל תלוי בכמה.holyj כתב:הרגישות (Sensitivity) של ה400i נמוכה יחסית ב93db
אם אתה לחוץ תקציבית יש מגברי אוזניות זולים שיתנו פיתרון לווליום האזנה נורמלי. וכמובן שמגבר אוזניות טוב יותר יתן תוצאות טובות יותר....
תודה רבה על המידע!
כמו שרשמתי, האוזניות היו מחוברות לרמקולים + ישירות למחשב + ישירות לטלפון, בכולם הסאונד היה אותו דבר.guys כתב:תתחיל בלחבר את האוזניות ישירות למחשב ולא לרמקולים.
אפשר להעריך את האיכות שלהם אפילו בחיבור ישיר שכזה וללא מגבר או דאק...
ואני חייב לציין עוד משהו, שהיה לי את הShure srh840 וחיברתי אותם ישירות לרמקולים בחצי ווליום של הרמקולים האוזניות ממש הפציצו.
אם זה בעיה באוזניות מה אני אמור לעשות? הרי פתחתי אותם כבר אני לא יודע אם יקבלו אותם חזרה, יכול להיות גם שאני טועה וזה הווליום שלהם באמת (שוב, למרות שהאוזניות הקודמות שלי לא היו קרובות לדבר כזה).offerbk1 כתב:אני חייב להגיד שיותר נשמע לי שיש בעייה באוזניות. בעבר היה לי את הרמקולים האלה ואני זוכר דווקא שהווליום אוזניות היה מעולה. יותר מזה לכל דבר אחר שאתה מחבר אתה אומר שזה עדיין נשמע חלש. לי נשמע שיש בעייה באוזניות.
...
אני באמת כבר אבוד עם האוזניות, לא יודע אם לקנות DAC או AMP או שניהם או לנסות להחזיר אותם.. ניסיתי EQ והם נשמעות קצת יותר טוב (הורדתי קונפיג מאיזה אתר בשביל האוזניות האלה), הגברתי את הgain לבערך +8 ואז אני מתחיל לשמוע קצת יותר טוב ווליום (עדיין כמעט עד הסוף ברמקולים).
עריכה:
ראיתי שיש בEBAY אפשרות לעשות החזר האם כדאי לי לעשות את זה?
לדעתי לא סביר, בחיים לא נתקלתי בתקלה של "ווליום חלש", אבל אולי אני טועה..
לדעתי פשוט מדובר בהגברה חלשה מידי לטעמו, ודאק לא ראוי מספיק.
כל מי שאני מכיר פה בפורום, אולי מלבד בחור אחד, שומעים בווליום כ"כ נמוך שזה לא שמיש מבחינתי. ויש לי שמיעה מצויינת בלי עין הרע, בדקתי. זה פשוט עניין של העדפה, אני פחות נהנה מהאזנה בעוצמות נמוכות, ובכלל אוהב שיש לי את הרזרבה להגביר כמה שמתחשק לי. שמעתי את כל דגמי ה-HE העדכניים, ועוד לא נתקלתי באוזניה אחת מהליין הזה, שמכשיר סלולרי או מחשב בסיסי יכול להזיז כמו שצריך מבחינתי, וחשוב לציין - בכדי להגיע לווליום סביר בקושי ( מבחינתי ) תוך כדי הגברה מירבית של עוצמת הסלולר, זה רחוק מלהיות אידיאלי בעיני כשמדובר באוזניה אודיופילית איכותית, כך גם השימוש ברמקולי מחשב כמקור הגברה.
לא חסרים מכשירים משולבים מעולים בעלויות נמוכות למדי, כך שחבל לא להוציא את המקסימום או קרוב לכך בהשקעה מינימלית נוספת.
כל מי שאני מכיר פה בפורום, אולי מלבד בחור אחד, שומעים בווליום כ"כ נמוך שזה לא שמיש מבחינתי. ויש לי שמיעה מצויינת בלי עין הרע, בדקתי. זה פשוט עניין של העדפה, אני פחות נהנה מהאזנה בעוצמות נמוכות, ובכלל אוהב שיש לי את הרזרבה להגביר כמה שמתחשק לי. שמעתי את כל דגמי ה-HE העדכניים, ועוד לא נתקלתי באוזניה אחת מהליין הזה, שמכשיר סלולרי או מחשב בסיסי יכול להזיז כמו שצריך מבחינתי, וחשוב לציין - בכדי להגיע לווליום סביר בקושי ( מבחינתי ) תוך כדי הגברה מירבית של עוצמת הסלולר, זה רחוק מלהיות אידיאלי בעיני כשמדובר באוזניה אודיופילית איכותית, כך גם השימוש ברמקולי מחשב כמקור הגברה.
לא חסרים מכשירים משולבים מעולים בעלויות נמוכות למדי, כך שחבל לא להוציא את המקסימום או קרוב לכך בהשקעה מינימלית נוספת.
·Roy.T כתב:לדעתי לא סביר, בחיים לא נתקלתי בתקלה של "ווליום חלש", אבל אולי אני טועה..
לא חסרים מכשירים משולבים מעולים בעלויות נמוכות למדי, כך שחבל לא להוציא את המקסימום או קרוב לכך בהשקעה מינימלית נוספת....
איך אני יכול לדעת אם זה באמת בעיה באוזניות או לא? אין לי ניסיון עם אוזניות כאלה כמו לכם, אני שמעתי רק להמלצתכם.
יש לי דרך לבדוק?
ולגבי הגברה נכונה, איזה מכשירים משולבים יש שהם טובים לאוזניות האלה? חיפשתי וכל מה שמצאתי שאמרו שמתאים לאלה מגיע ל800-900 מינימום שזה כבר מחיר האוזניות.
תודה רבה לכולם על התגובות ועל העזרה!
ה- 400 דורשות מגבר כמעט פי 3 יותר חזק כדי להגיע לאותה העוצמה בהשוואה ל- 840. זה דבר אחד, דבר שני, מעבר לווליום יכול להיות שאתה פשוט לא אוהב את חתימת הסאונד של האוזניות האלה, מה שאומר שמגבר חיצוני לא בהכרח יפתור את הבעיה. במידה ותחליט להישאר עם האוזניות, כדאי יהיה לרכוש מגבר כלשהו ועל זה להוסיף EQ במחשב על מנת לשנות את האיזון שיותר יקלע לטעם שלך.כמו שרשמתי, האוזניות היו מחוברות לרמקולים + ישירות למחשב + ישירות לטלפון, בכולם הסאונד היה אותו דבר.
ואני חייב לציין עוד משהו, שהיה לי את הShure srh840 וחיברתי אותם ישירות לרמקולים בחצי ווליום של הרמקולים האוזניות ממש הפציצו....
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
די מוזר..
אומנם הן דורשות מגבר, אבל גם מהפלאפון הן נשמעו סבבה.
כשחיברתי למחשב הן נשמעו די מעפן. (אם כבר למחשב אז מאחורה)
קנה משהו בסגנון של הFULLA\FULLA2, בהחלט מספיק אם אין לך תקציב.
אומנם הן דורשות מגבר, אבל גם מהפלאפון הן נשמעו סבבה.
כשחיברתי למחשב הן נשמעו די מעפן. (אם כבר למחשב אז מאחורה)
קנה משהו בסגנון של הFULLA\FULLA2, בהחלט מספיק אם אין לך תקציב.
@mzda
·
אם בא לך, אתה יכול לבוא אליי לבדוק אותם מול המגבר משולב עם דאק שלי, ה shiit fulla 2 שהוא מוצר מעולה ולא יקר מדיי. 99$ לא כולל משלוח.
אני בזמנו גם נעזרתי בחבר פורום כאן כבי לבדוק את ה hd600 שקניתי מול מגברים טובים.
·
אם בא לך, אתה יכול לבוא אליי לבדוק אותם מול המגבר משולב עם דאק שלי, ה shiit fulla 2 שהוא מוצר מעולה ולא יקר מדיי. 99$ לא כולל משלוח.
אני בזמנו גם נעזרתי בחבר פורום כאן כבי לבדוק את ה hd600 שקניתי מול מגברים טובים.