התקנת ערוצי עידן פלוס באיכות HD על קודי בצורה הפשוטה ביותר כולל לוח שידורים, הנה המדריך:
http://kodibeginner.com/install-israeli ... nnels-kodi
תהנו

אצלי רואים מצויין את כל הערוצים.new2014 כתב:לא בדקתי את הערוצים אבל ערוץ 2 (12) כל הזמן ניתקע
מה אפשר לעשות?...

·שמח לשמועgover כתב:עובד מצוין, תודה. ערוצי 2 לשעבר קצת מקרטעים אבל בגדול עובד....

אני אנסה לבדוק.JohnDue כתב:·כנ"ל (קודי 16.1 על אנדרואיד TV BOX), גרסאות אחרונות דפקו את ערוץ 13, VOD. אין אפשרות לעדכן את קודי שם. אכן, על PC בקודי 17/WIN הבעיה לא קימת.......
גם אני עדכנתי אחורה - ל1.0.4 מסופרפו... אולי פותח השרשור יוכל לברר לגבי עדכון/תיקון? כיצד פונים למחבר התוסף?...

טוב, תודה על העדכון.JohnDue כתב:@KodiMaster
·ראיתי שנעשה נסיון לתקן -
תמסור לחברים שנבדק, ועדיין רשימות הפרקים (לא התוכניות) בVOD של 13/קשת לא עובד ב16.1 (לא מוצגים פרקים).........

·כן.big007 כתב:היי האם אפשר להתקין על קודי שמותקן בxiomi box 3?...

ועם לוח שידוריםJohnDue כתב:הרבה יותר נוח שהכל ביחד ועם הVOD......

רעיון מעולהJohnDue כתב:הנה עוד רעיון: מה בקשר לשינוי בתוסף שיאפשר גם צפיה בערוצי עידן החיים (ואולי גם בEPG שלהם) דרך ממשק הTV-PVR שבקודי? שם הרבה יותר נוח לדפדף בין ערוצים. בנוסף, תתוסף אוטומטית גם אפשרות להקלטות...
השינוי האפשרי - שמירת רשימת הערוצים גם בפורמט m3u וכפתור/קישור לפתיחה שלה בקודי. פשוט...

סבבה, אני אפנהJohnDue כתב:·אני דווקא מאמין יותר בך, כי לי אין את המייל שלו ............

בדקתי עכשיו עם ההרחבה וכאן 11 עובד בלי בעיות.Zizou כתב: כל ערוצי כאן 11 הפסיקו לעבוד מאתמול. יש דרך לסדר אותם?
...