החל משבוע הבא: בזק בינלאומי תמכור את סטינג TV

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
YanivPL פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 384 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #1 

החברה תחל לשווק את שירות הטלוויזיה המוזלת של yes. המהלך עלול לגרום לטלטלה בחברת הלוויין, משום שבזק בינלאומי יכולה לפנות גם ללקוחות yes ולשכנע אותם לעבור לשירות המוזל

[imgbig]https://images1.calcalist.co.il/PicServ ... 4/29_l.jpg[/imgbig]

https://www.calcalist.co.il/marketing/articles/0,7340,L-3730557,00.html

avidvir
טרול
טרול
תגובות: 165
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

זה לא מובן לי
איך זה מותר שיתוף כזה
אבל שקודם נראה לי ב 2004 שהיה הסכם שיתוך פעולה בין יס לבין בזק בינלאומי, שמי שלקוח ביס אז שלבזק בינלאומי הוא יכול גם לשלם פחות 20 שקל בחודש לאינטרנט ADSL במהירויות של רבע, חצי, שלושת רבעי, ואחד מגה.
אז שבערך שנה וחצי מתחילת השיתוף פעולה הזה, הבית משפט קבע שזה הסכם אסור וההסכם הזה בוטל ועד עכשיו הוא לא חזר.

אז אני מנחש שזה אולי עניין של זמן שבית משפט יפסול את השיתוף פעולה הזה
כי לא רק שחברת סטינג טיוי היא חברת בת של יס, היא גם בקשר מאוד חזק עם יס עד כדי כך שלא מעט ערוצי יס כמו יס 1 משודרים שם
אז אולי עדיף קודם לראות אם גם במקרה הזה שלא תהיה עתירה לבית משפט ורק אחר להעדיף להיות במבצע כזה?

לדעתי יש מצב שבית משפט יפסוק גם לבקשת חברת יס , שמבצע כזה לא יכלול את ערוצי הבית של יס.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #3 

avidvir כתב:זה לא מובן לי
איך זה מותר שיתוף כזה
אבל שקודם נראה לי ב 2004 שהיה הסכם שיתוך פעולה בין יס לבין בזק בינלאומי, שמי שלקוח ביס אז שלבזק בינלאומי הוא יכול גם לשלם פחות 20 שקל בחודש לאינטרנט ADSL במהירויות של רבע, חצי, שלושת רבעי, ואחד מגה.
אז שבערך שנה וחצי מתחילת השיתוף פעולה הזה, הבית משפט קבע שזה הסכם אסור וההסכם הזה בוטל ועד עכשיו הוא לא חזר.

אז אני מנחש שזה אולי עניין של זמן שבית משפט יפסול את השיתוף פעולה הזה
כי לא רק שחברת סטינג טיוי היא חברת בת של יס, היא גם בקשר מאוד חזק עם יס עד כדי כך שלא מעט ערוצי יס כמו יס 1 משודרים שם
אז אולי עדיף קודם לראות אם גם במקרה הזה שלא תהיה עתירה לבית משפט ורק אחר להעדיף להיות במבצע כזה?

לדעתי יש מצב שבית משפט יפסוק גם לבקשת חברת יס , שמבצע כזה לא יכלול את ערוצי הבית של יס.
...
אלא אם קיים סעיף סודי ברשיון איחוד :roll:

avidvir
טרול
טרול
תגובות: 165
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

uh99 כתב:
...
...
אלא אם קיים סעיף סודי ברשיון איחוד :roll:
...
·
ומה בדיוק אומר הסעיף הזה?

Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #5 

זה גרוע מאד! זה אומר שעכשיו יש להם אינטרס להגביל רוחב פס לשירותי וידאו מתחרים כמו נטפליקס או שרתי תוכן שלתוספי קודי.. סלקום עושים זאת. אני נאלצתי לעבור לבזק בינלאומי בגלל הבעיה הזאת, מקווה שזה לא יקרה גם איתם...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78837
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5387 פעמים

שליחה #6 

1. לא מבין למה זה גרוע. הוט יכולים לעשות באנדל כזה. פרטנר וסלקום יכולים. בעצם היחידה שלא היתה יכולה לתת באנדל כזה היא בזק.
2. אין שום סיכוי שהם יגבילו מהירות, זה קל לזיהוי וזה נגד תנאי הרשיון שלהם. במידה ויפעלו כך, ברור לחלוטין שהם מפירים הוראה של משרד התקשורת וסביר להניח שגם יקבלו תביעה יצוגית על הראש.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

oferlaor כתב:1. לא מבין למה זה גרוע. הוט יכולים לעשות באנדל כזה. פרטנר וסלקום יכולים. בעצם היחידה שלא היתה יכולה לתת באנדל כזה היא בזק.
2. אין שום סיכוי שהם יגבילו מהירות, זה קל לזיהוי וזה נגד תנאי הרשיון שלהם. במידה ויפעלו כך, ברור לחלוטין שהם מפירים הוראה של משרד התקשורת וסביר להניח שגם יקבלו תביעה יצוגית על הראש.
...
עופר
יש עוד כמה הפרות ברישנות ולא נראה שאכפת לחברות בכלל ממשרד התקשורת ולהפך כל עוד שאיין שום תביעה (W)

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

avidvir כתב:
...
...
·