LG Smart TV
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אתה מתכוון שהממשק יהיה בעברית?ItMo כתב:להורים יש טלויזה של LG עם גרסת Smart OS2
מותקן שם גרסה של Netflix באנגלית
האם יש דרך להתקין גרסת עברית על המכשיר?
והאם אפשר לשדרג ל- Smart OS3?
תודה...
לי יש WebOS2 ומותקן שם ממשק בעברית לילדים, אתה צריך לעדכן את זה דרך ההגדרות של נטפליקס ליוזר, דרך המחשב אתה יכול לעשות את זה
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@ItMo
מה עם הממשק של הטלויזיה עצמה - גם הוא בעברית?
אם אתה נכנס עם חשבון הנטפליקס ממכשיר אחר (מחשב, סטרימר,...) האם הממשק מופיע בעברית ?
לא נראה לי שיש בעייה להסיר את האפליקציה ולהתקינה שוב --- מדובר אחרי הכל בחנות אפליקציות שעדיין מתוחזקת
אבל לפני שאתה מוריד את האפליקציה, נסה עוד בדיקה קטנה --- מה תאריך האפליקציה של נטפליקס ?
אם אתה נכנס לחנות האפליקציות ובוחר "האפליקציות שלי" אתה אמור לראות את תאריך העדכון האחרון.
במידה והוא מהשבועות האחרונים, אני לא חושב שיש טעם בהסרה והתקנה מחדש.
מה עם הממשק של הטלויזיה עצמה - גם הוא בעברית?
אם אתה נכנס עם חשבון הנטפליקס ממכשיר אחר (מחשב, סטרימר,...) האם הממשק מופיע בעברית ?
לא נראה לי שיש בעייה להסיר את האפליקציה ולהתקינה שוב --- מדובר אחרי הכל בחנות אפליקציות שעדיין מתוחזקת
אבל לפני שאתה מוריד את האפליקציה, נסה עוד בדיקה קטנה --- מה תאריך האפליקציה של נטפליקס ?
אם אתה נכנס לחנות האפליקציות ובוחר "האפליקציות שלי" אתה אמור לראות את תאריך העדכון האחרון.
במידה והוא מהשבועות האחרונים, אני לא חושב שיש טעם בהסרה והתקנה מחדש.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
·ItMo כתב:לא הולך, יש דרך להתקין את המערכת הפעלה של הטלויזיה מחדש?...
לא הייתי שובר את הראש עם העניין. אני עם C6 ו webOS 3.0 ואין שום ממשק עברי לנטפליקס (לי אישית זה לא מזיז).
אם לך העניין כן עקרוני אז קנה Amazon Fire TV stick (סדר גודל של $30-$40) שיפתור לך את הבעייה.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !