Wharfedale diamond 8.3 רמקולים טובים?
שלום לכולם.
אחרי שרכשנו רסיבר חדש (Denon X3400) מהמבצע שפורסם כאן לפני כמה שבועות החלטנו שצריך גם לשדרג את הרמקולים הישנים.
מישהו הציע לאבא שלי את הרמקולים הריצפתיים Wharfedale Diamond 8.3 ביחד עם סנטר Pacific pi-cr של אותה החברה. שלושתם עלו 1500 שקל ביחד וזה היה נראה לו מציעה. לציין רק שהרמקולים הם חדשים עם 5 שנים אחריות ולא יד שנייה.
מאחר ולא הצלחתי למצוא שום מידע על הרמקולים האלה התחלתי קצת לדאוג האם באמת קנינו משהו טוב ביחס למחיר.
מה דעתכם? רמקולים טובים? עד עכשיו היו לנו רק רמקולים ישנים מהמחסן שאומנם עובדים אבל רצינו לשדרג.
כרגע התקציב שלנו לא בשמיים ואנחנו בעיקר חיפשנו משהו יד שנייה בתקציב שהרמקולים האלו עלו פחות או יותר.
אחרי שרכשנו רסיבר חדש (Denon X3400) מהמבצע שפורסם כאן לפני כמה שבועות החלטנו שצריך גם לשדרג את הרמקולים הישנים.
מישהו הציע לאבא שלי את הרמקולים הריצפתיים Wharfedale Diamond 8.3 ביחד עם סנטר Pacific pi-cr של אותה החברה. שלושתם עלו 1500 שקל ביחד וזה היה נראה לו מציעה. לציין רק שהרמקולים הם חדשים עם 5 שנים אחריות ולא יד שנייה.
מאחר ולא הצלחתי למצוא שום מידע על הרמקולים האלה התחלתי קצת לדאוג האם באמת קנינו משהו טוב ביחס למחיר.
מה דעתכם? רמקולים טובים? עד עכשיו היו לנו רק רמקולים ישנים מהמחסן שאומנם עובדים אבל רצינו לשדרג.
כרגע התקציב שלנו לא בשמיים ואנחנו בעיקר חיפשנו משהו יד שנייה בתקציב שהרמקולים האלו עלו פחות או יותר.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אלה רמקולים שיוצרו לפני 12-15 שנים, ומוזר שלא מצאת מידע עליהם כי יש הרבה ברשת... גם לא ברור לי איך מצאתם כאלה חדשים עם אחריות. זה מהיבואן? בכל אופן, אני הכרתי בזמנם את ה-8.1 שהם דגם המדף הקטן בסידרה, והם היו טובים מאד לטעמי, אז יש סיבה להניח שגם ה-8.3 טובים, אבל השאלה אם הם יקלעו גם לטעמכם. בכל אופן הסידרה הזו נחשבה מוצלחת ומרבית חוות הדעת עליהם ברשת משבחות.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
תודה רבה!dragon כתב:אלה רמקולים שיוצרו לפני 12-15 שנים, ומוזר שלא מצאת מידע עליהם כי יש הרבה ברשת... גם לא ברור לי איך מצאתם כאלה חדשים עם אחריות. זה מהיבואן? בכל אופן, אני הכרתי בזמנם את ה-8.1 שהם דגם המדף הקטן בסידרה, והם היו טובים מאד לטעמי, אז יש סיבה להניח שגם ה-8.3 טובים, אבל השאלה אם הם יקלעו גם לטעמכם. בכל אופן הסידרה הזו נחשבה מוצלחת ומרבית חוות הדעת עליהם ברשת משבחות....
היה חסר לי המידע הזה.
כנראה בגלל זה היה קשה למצוא מידע מכיוון שזה כל כך ישן.
לא הצלחתי למצוא את המחיר שלהם כדי שאוכל להשוות.
@amitbak
נכון! ידוע לך משהו?
לי יש את ה diamond 7.2 כבר קרוב ל 18 שנה (!!!)
והם עדיין נותנים עבודה ומייצרים באס איכותי למרות גודלם .
מצד שני הסנטר Pacific pi-cr פחות מומלץ (4 אינטש דרייבר)
מציע ללכת על הסנטרים הטובים יותר של וורפדייל (5.25 אינטש דרייבר) כמו מהסדרה "modus"
לינק : http://www.audioreview.com/product/spea ... enter.html
אחד הסנטרים היותר טובים שנתקלתי בהם מבחינת עלות \ תועלת
מציע ללכת על הסנטרים הטובים יותר של וורפדייל (5.25 אינטש דרייבר) כמו מהסדרה "modus"
אחד הסנטרים היותר טובים שנתקלתי בהם מבחינת עלות \ תועלת
pessik כתב:לי יש את ה diamond 7.2 כבר קרוב ל 18 שנה (!!!)
אחד הסנטרים היותר טובים שנתקלתי בהם מבחינת עלות \ תועלת...
תודה על ההמלצה!
יש איזה מספר דגם מסויים שאני צריך לחפש?
או פשוט לרשום Modus?
·
@AudioFeel
·
יש לי דגם מתקדם יותר של אותה סדרה Wharfedale diamond 8.4
שומעים בו בסדר גמור. בזמנו עלו לי כ2000 שקל אולי אפילו יותר.
מאז קניתי רמקולים 260F של קליפש וההבדל כל כך משמעותי שאין מילים לתאר.
כלומר הם בסדר גמור בקטגוריה שלהם
·
יש לי דגם מתקדם יותר של אותה סדרה Wharfedale diamond 8.4
שומעים בו בסדר גמור. בזמנו עלו לי כ2000 שקל אולי אפילו יותר.
מאז קניתי רמקולים 260F של קליפש וההבדל כל כך משמעותי שאין מילים לתאר.
כלומר הם בסדר גמור בקטגוריה שלהם