חיבור מכשיר וידיאו חדש לממיר של YES
הצילו!! מישהו יודע איך מחברים מכשיר וידיאו של LG דגם W270 (שאין לו יציאת SCART רק יציאות בננות)? בוידיאו הקודם הייתה יציאת SCART שחיברתי לטלויזיה (SONY) וזהו.
עכשיו ראיתי שבמכשיר הטלויזיה הזה אין אפילו שקעי בננות מאחור.
מה עושים?
מבקש עזרה/הסבר בנושא ההתחברות.
תודה מראש.
מוטי
עכשיו ראיתי שבמכשיר הטלויזיה הזה אין אפילו שקעי בננות מאחור.
מה עושים?
מבקש עזרה/הסבר בנושא ההתחברות.
תודה מראש.
מוטי
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
OK אין SCART
אבל תכתוב מה יש.
בננות זה שם כללי מאוד
וחוץ מזה, ברוך הבא לפורום
אבל תכתוב מה יש.
בננות זה שם כללי מאוד
וחוץ מזה, ברוך הבא לפורום
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
תודה על תגובה מהירה, ענבר.
כרגע אני בעבודה והמכשירים בבית, אולם אני זוכר מה יש בהם.
במכשיר וידיאו ישנם גם מאחור וגם מקדימה שקעי בננה בצבעים לבן וצהוב (אין צבע אדום כמו שראיתי בכבלים מגשרים עם תקעי בננות שיש אצלי). אני רק לא זוכר (אבל זה רשום על כל בננה) איזה צבע הולך עם audio ואיזה עם video.
בממיר של YES יש מאחור שתי שורות של שקעי בננות בכל שלושת הצבעים, שורה אחת עם כיתוב IN והשניה עם כיתוב OUT.
בנוסף, יש חיבור של SCART בין הממיר למכשיר הטלויזיה. במכשיר ה-TV יש מעליו עוד שקע של SCART (שהיה מקודם מחובר למכשיר וידאו הישן (שהתקלקל ולכן קניתי חדש במקום לתקנו......). לכן, עכשיו אינני יודע מה לחבר למה כי במכשיר ה-TV שלי אין בכלל שקעי בננות.
אני מקווה שהתאור הזה יעזור לך לעזור לי להשתלט על "המבוך" הזה
מוטי.
כרגע אני בעבודה והמכשירים בבית, אולם אני זוכר מה יש בהם.
במכשיר וידיאו ישנם גם מאחור וגם מקדימה שקעי בננה בצבעים לבן וצהוב (אין צבע אדום כמו שראיתי בכבלים מגשרים עם תקעי בננות שיש אצלי). אני רק לא זוכר (אבל זה רשום על כל בננה) איזה צבע הולך עם audio ואיזה עם video.
בממיר של YES יש מאחור שתי שורות של שקעי בננות בכל שלושת הצבעים, שורה אחת עם כיתוב IN והשניה עם כיתוב OUT.
בנוסף, יש חיבור של SCART בין הממיר למכשיר הטלויזיה. במכשיר ה-TV יש מעליו עוד שקע של SCART (שהיה מקודם מחובר למכשיר וידאו הישן (שהתקלקל ולכן קניתי חדש במקום לתקנו......). לכן, עכשיו אינני יודע מה לחבר למה כי במכשיר ה-TV שלי אין בכלל שקעי בננות.
אני מקווה שהתאור הזה יעזור לך לעזור לי להשתלט על "המבוך" הזה
מוטי.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
OK - לצערי לא ממש הבנתי...
אבל אני אנסה לעזור.
אם החיבור בממיר (השלושה צבעים) הוא אדום כחול ירוק - קומפוננט OUT ובTV גם יש כזה חיבור כזה IN אז זה הכי טוב. ובמקרה כזה אתה לא צריך חיבור SCART.
לא ממש הבנתי אם יש או אין SCART?
אבל אני אנסה לעזור.
אם החיבור בממיר (השלושה צבעים) הוא אדום כחול ירוק - קומפוננט OUT ובTV גם יש כזה חיבור כזה IN אז זה הכי טוב. ובמקרה כזה אתה לא צריך חיבור SCART.
לא ממש הבנתי אם יש או אין SCART?
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"